[B]katatonia-dead end kings[/B]
εκτος απο το εξαιρετικο μουσικο περιεχομενο,εχει και εξαιρετικο artwork.
τι κριμα που οι αγορες μου εχουν γινει πλεον σπανιες:(
[B]katatonia-dead end kings[/B]
εκτος απο το εξαιρετικο μουσικο περιεχομενο,εχει και εξαιρετικο artwork.
τι κριμα που οι αγορες μου εχουν γινει πλεον σπανιες:(
[B]δισκάρα[/B]…!!!
[I]μπράβο Παναγιώτη[/I]…
Από τον dargaard-79 σήμερα που ήρθα για καφέ (σήκωσα ολόκληρο το μαγαζί παναθεμά με):
3 Inches Of Blood - Fire Up The Blades
Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll
Grip Inc. - Power Of Inner Strength
Municipal Waste - The Art Of Partying
Obituary - Cause Of Death
Six Feet Under - Warpath
Suffocation - Effigy Of The Forgotten + Pierced From Within
Testament - Practice What You Preach
ένα 55άρι έτσι :D. Cheers μεγάλα σε karamourtzounis, martian, machine head, Elric83, BruiserMastino, Δαμιανο και την She Wolf
…ήρθαν σήμερα
Karl Sanders - Saurian Meditation
Karl Sanders - Saurian Exorcisms
:):!:
Από τον χρήστη [B]akisb[/B] σήμερα
Eνα ξερό γα… θα γέμιζε τη νύχτα μου…
Hρθε σημερα :yahoo:
Τoxic Shock - Welcome Home… NEar Dark LP
Led Zeppelin - The Song Remains The Same 2dvd
Sodom - In War And Piieces
:):!:
Marty Friedman - Live in Europe
με ένα πενταράκι, έτσι για να πιάσω το κριστμας σπίριτ:D
Beatles white album και rubber soul vinyl
Απ’αυτές τις καινούριες επανεκδόσεις να υποθέσω ε; Πήρα κι εγώ Help και Abbey Road… Δεν είναι άσχημες αλλά θα προτιμούσα το κάτι παραπάνω
Οταν λες κατι παραπανω εννοεις στο artwork? Το λεω γιατι ο ηχος στα peppers και revolver που επισης πηρα και προλαβα να ακουσω ειναι παρα πολυ καλος. Τωρα για artwork το peppers εχει ουσιαστικα ενα ποστερ μεσα με αντιστοιχιση των ονοματων και προσωπων του εξωφυλλου και το white εχει 4 φωτος καθενος απο τα σκαθαρια (πολυ ωραιες) και μια σελιδα μεγαλη που στη μια μερια εχει τους στιχους και στην αλλη artwork. Τα rubber και revolver δεν εχουν τιποτα μεσα. Νομιζω αξιζουν σαν κυκλοφοριες. Η μονη ενσταση μου ειναι η τιμη του white album που ειναι απαραδεκτη
Χθες παρήγγειλα τα παρακάτω…
To clear vinyl
Και
Ανυπομονώ να τα παραλάβω!!
Chickenfoot - LV
Κοίτα από ήχο δεν έχω κι εγώ παράπονο, μια χαρά είναι… Συνήθως βέβαια δεν έχω παράπονο από ήχο καινούριου βινυλίου οπότε δεν το’χω σαν ιδιαίτερο κριτήριο. Απλά κ αυτά τα 2 που πήρα εγώ είναι σαν τα rubber και revolver τα δικά σου - δεν έχουν τίποτα μέσα εκτός απ’το δίσκο. Ενώ θα μπορούσαν γιατί και φτηνά δεν τα λες. Το white το είδα κι εγώ αλλά μου φάνηκε απλησίαστη η τιμή - συνήθως δε δίνω τόσα για δίσκο ό,τι και να’ναι
Ο ηχος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι καλος. Εγινε remaster και μαλιστα οχι απο τα original master tapes απο οτι διαβασα αλλα με μητρα μια ψηφιακη κοπια που ειχαν κανει για μια επανακυκλοφορια σε cd πριν καποια χρονια. Νομιζω ομως οτι δεν ειναι εμφανες αυτο. Εγινε καλη δουλεια. Αλλοι διαφωνουν καπως http://news.cnet.com/8301-13645_3-57553146-47/are-the-beatles-groovy-again/
Τέλοσπαντων δεν τα ψειρίζω και τόσο για να’μαι ειλικρινής… Εμένα καλά μου ακούγεται στ’αυτί. Το καλύτερο είναι πάντα ν’αγοράζεις τους γνήσιους δίσκους όταν τους βρίσκεις μεταχειρισμένους αλλά δεν τους βρίσκεις πάντα σε καλή κατάσταση συν του ότι άλλη χάρη έχει να βγάλεις τον καινούριο δίσκο απ’τη ζελατίνα. Το μόνο που θα προτιμούσα είναι όπως είπα να’ναι κάπως πιό “πλούσιες” οι εκδόσεις. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι γι αυτούς που έχουν τα super ηχητικά συστήματα κ κάθονται και συγκρίνουν τις λεπτομέρειες από δίσκο σε δίσκο. Ούτε φοβερό ηχοσύστημα έχω ούτε θα’μπαινα σ’αυτή τη διαδικασία ακόμα και να’χα.
Δεν εχεις αδικο. Το artwork θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο
Από το δισκάδικο της Steel Gallery στη Σαλόνικα!!!
[B]Whitesnake[/B] - Forevermore (limited edition)
[B]Titan Force[/B] - Winner/Loser
[B]Atlantean Kodex[/B] - The Golden Bough
καθώς και μερικά από τα albums-compilations στο κλασικό αγαπημένο US power ύφος που έχει επανεκδόσει η εταιρεία
[B]Scarlet Rayne[/B] - Theater Humanitarian
[B]False Witness[/B] - Crestfallen King
[B]Omega Point[/B] - Infinite Rhyme
[B]Commandment[/B] - Engraved In Stone
[B]Saharra[/B] - Times Forgotten Sands (ευχαριστώ ManowarGreece)