Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

όχι ότι ψώνισα τίποτα σήμερα αλλά επείδη θέλω να συμμετάσχω στην συζήτηση, τα τελευταία που πήρα την πέμπτη(2 ημέρες αφού απολύθηκα μέτα απο 2 μήνες συνεχούς έβρου, είχα πολλά πράγματα να πάρω!) ήταν :

1. Pelican - Australasia
  2. Estampie - Signum
  3. Velvet Revolver - Contraband
  4. Jane’s Addiction - Strays
  5. Ministry - Houses of the Mole
  6. B.R.M.C. - Take Them On Your Own
  7. Sondre Lerche - Two Ways Monologue
  8. Kings of Convinience - Riot on an Empty Street
  9. Borknagar - Epic

αντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν και στην ψαροκώσταινα τα νέα των Great Deceiver και Nebelhexe… :?

Jaco Pastorious - “Jaco Pastorious”
Ο καλύτερος μπασίστας ίσως όλων των εποχών…

Επιτέλους το “Theli” από Therion! Είχα ακούσει τόσα λόγια για το δίσκο αυτό που δεν άντεξα άλλο. Τρομερό.

Oh my God … τι δισκαρα ειναι αυτη ? κολαση …

Τώρα ζήλεψα…Ξέμεινα από χρήματακαι προτίμησα να πάρω scorpion-tokyo tapes …
Συν Annouk-together alone
queensryche(ευχαριστώ τον unhollyγια την επισήμανση…αντί να μάθω τυφλό σύστημα έμαθα να σκοτώνω τις μπντες :cry: )-operation mindcrime(ok ok είναι Η μπάντα)
Jimmy page+robert plant(με την ινδική ορχίστρα δε θυμάμαι τίτλο cd)
Nazareth - nazology(ανημέρωτος όπως πάντα δεν ήξερα ότι είχαν διπλό best μέχρι που είδα προσφορά 10 ευρώ…αν και είχα πάρα πολλά δεν αντιστάθηκα :lol: )
Μάζεψα ήδη 25 ευρώ και σελίγο καιρό πάω να πάρω therion + ότι προκύψει :lol:

:cry:

sorry sorry sorry τραγικό λάθος ταχύτητας queensryche

kai thn or8ografia!!! 8O

28/8/04

Dio - Master Of The Moon
Blackfoot- Marauder
Pink Floyd - Dark Side Of The Moon (Super Audio CD)

Stygma IV - Hell Within

Μετά απο πολύ κόπο και την συμβολή των αγαπημένων θείων και γονιών αγόρασα τα αντερά μου…

1)ΑΙΝΑ-Days of rising doom
2)Leave’s eyes-Lovelorn
3)EPICA-The phantom Agony
4)Lacrimas Profundere-Ave End & Memorandum
5)EDGUY-Hellfire Club
6)ENTWINE-Dieversity
7)WITHIN TEMPTATION-The dance
8)After Forever-Exordium
9)Beseech-Drama

Και μου μειναν και 50e… :twisted:

iou 8a grapsw ta teleytaia mou :

-Kyuss - Blues for the Red Sun
-Therapy? - Troublegum
-Arcturus - Disguised Masters
-Cypress Hill - Skull and Bones

Έλεος για το τελευταίο :stuck_out_tongue:

Τέσπα, το τελευταίο που αγόρασα ήταν το Metallica των Metallica. Σύντομα λέω να πάρω κι άλλο :stuck_out_tongue:

spernei to teleytaio

.-

Αν σου αρεσε το “Blues…” παρε οποσδηποτε το Sky Valey.
Θα παθεις πλακα.Ειναι δισκαρα.Ο ορισμος τοu stoner.

…“i have the demon…in me…”

Πώς γίνεται να σπέρνει χωρίς μουσικά όργανα; :roll:

Sisters of mercy - girls wander by mistake

Πώς γίνεται να σπέρνει χωρίς μουσικά όργανα; :roll:[/quote]

moutza

Rush - 2112 :stuck_out_tongue: popooo anipomono na to akouso!

Λοιπόν,σήμερα πήρα μπόλικα cd… :lol:

Allanah Myles - the very best of
Saxon - the eagle has landed
The Knack - get the knack
Therion - Lamuria+Sirius B(άκουσα το lamuria το οποίο λέει τρελά!..20 ευρώ στον Πάτση 13 στο metropolis 8O )
Pearl Jam - Live ,perth Australia February 23RD 2003(διπλό)
Pavlov’s dog - at the sound of the bell(έπαθα πλάκα…Είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχω αγοράσει σε αυτό το είδος…Τι φωνή,τι φωνάρα!!!Το ακούω και έχω μείνει έτσι 8O Και να σκεφτεί κανείς ότι το αγόραζα κυρίως για να δω πως παίζουν…Αυτοί δεν παίζουν,γαμ(λογοκρισία)…Είναι απλό και απαλό cd χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες,με ωραίες ήρεμες μελωδίες-δε σε παίρνει ο ύπνος-και τέλεια φωνητικά!!! Πολύ καλά σημεία με πιάνο αλλά και λίγο πιο δυναμικά-πάντα ροκ-κομμάτια! Όποιος ξέρει κάποιο solo του τραγουδιστή τον ικετεύω να μου το πει…pleaaaaaaaaseeeeeeeee…καλά…έπαθα τρελή πλάκα με τη φωνάρα…Και μετά σου λένε ότι αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!)

Παίζει να έγινα ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Pavlov’s Dog στην Ελλάδα :smiley:

Τα υπόλοιπα δε πρόλαβα να τα ακούσω αλλά δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις ε?Μόνο το Live pearl jam νομίζω ότι θα χρειαστεί να σχολιάσω όταν το ακούσω…

Τους sisters of mercy δε τους σχολίασα την προηγούμενη φορά,είναι πολύ καλό άλμπουμ αλλά μερικά σημεία επαναλαμβάνονται και σε κάνουν να βαριέσαι λίγο μέχρι να μπει το επόμενο φοβερό κομμάτι…Αξίζει το άλμπουμ πάντως,έχει και δυνατά στοιχεία και down μελωδίες…