Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Scorpions - Live 2011, Get your Sting and Blackout

CD

(λευκο)Βινυλιο

[B]Bathory[/B] - Twilight Of The Gods
[B]Bolt Thrower[/B] - …For Victory
[B]Mayhem [/B] - De Mysteriis Dom Sathanas

Συμπαθητικά αλμπουμάκια…

Ειναι ανερχομενες μπανταρες, αν ψηνεις πες μου να σου στειλω λινκ!

προχθεσινες αγορες ολα cds

[B]crimson glory[/B] - astronomica
[B]tool[/B] - lateralus
[B]avantasia[/B] - the scarecrow
[B]alphaville[/B] - forever young
[B]biohazard[/B] - state of the world address
[B]the cult[/B] - love

Θέλω το Alphaville!!! :smiley:

[B]Enforcer[/B] - Death By Fire (CD & limited κόκκινο βινύλιο, τι διάολο τόσο καιρό μάζευα λεφτά, μην πάνε χαμένα)
[B]Strikelight[/B] - Taste My Attack

Enforcer από πού και πόσο;

Από τον τύπο που έχει την Eat Metal, 21 ? βινύλιο-πόστερ και 16 ? CD-ραφτό. Από CD όμως όλες οι άλλες κόπιες που έχει είναι κρατημένες…άλλη μία που είχε ξεμείνει την αγόρασα για έναν φίλο…

[B]Darkthrone - F.O.A.D.[/B]

[B]Poisonblack - Of Rust And Bones [/B]

[B]Virgin Steele - The Black Light Bacchanalia[/B]

Πολυ σχετικα μεταξυ τους :stuck_out_tongue:
Ολα μαζι 10 ευρω καινουρια, απο ενα μικρο παζαρακι στη Λαρισα…

Από high roller και τα 2.

Sepultura - Arise:):!:

εφτασαν χθες 8)

The Haunted - Warning Shots 2cd compilation απ’τους τρεις πρώτους δίσκους+ακυκλοφόρητα:):!:

[B]Cattle Decapitation - Monolith of Inhumanity[/B]

Σίγουρα τα αγοράζεις όλα αυτά, ή απλα χρησιμοποιείς το θρεντ για να ποστάρεις τα εξώφυλλα λόγω των οποίων είχε κλειδωθεί κάποτε το άλλο?

Δεν καταλαβαίνω το ποστ σου και σίγουρα αυτό το εξώφυλλο δεν έχει κάτι κακό. Βγήκε από τους καλύτερους δίσκους φέτος από πολλούς και κανείς δεν ενοχλήθηκε με αυτό.

Επίσης πολλά προκλητικά εξώφυλλα δεν τα ποστάρω ξέρεις.

ΚΑι πες μου τι μουσική θες να ξεκινήσω με ¨΄ομορφα¨" εξώφυλλα!!!

Έπρεπε να βάλω " :stuck_out_tongue: " μάλλον, αν είναι δυνατόν να μου απαντάς σοβαρά :!:

Έ ναι βρε Κρις μέχρι να σε μάθω. Ως τώρα στα μισά κράζεις, στα μισά μιλάς σοβαρά και στα υπόλοιπα κάνεις πλάκα, έχοντας σχεδόν τον ίδιο τρόπο γραψίματος.

Είχα φάει κράξιμο με τα εξώφυλλα και εντάξει δεν χρειάζονται υπερβολές εδώ. Είμαι προσεκτική πλέον

Ναι αλλά αν στα μισά κράζω και στα μισά μιλάω σοβαρά τότε [U]δεν υπάρχουν υπόλοιπα[/U] :!:

:smiley:

Για να είμαι και ον-τόπικ όμως και να μη μου κάνει ρεπόρτ κάποιος άκυρος χρήστης, πράγμα που θα έβαζε σε κόπο τους μοντς, ενημερώνω το φόρουμ ότι τι προάλλες αγόρασα (προπαρήγγελα) το βινύλιο του VUYVR, χωρίς βέβαια να έχει και ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως δεν έχω πικάπ.