Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Yoth Iria - As the flame withers, picture LP

1 Like

Πριν τρεις ημέρες:
Varathron - The crimson temple LP, red, reissue, limited.
Yoth Eria - Under his sway EP, black, limited.
Να ρωτήσω κάτι, έχει κάποιος άλλος το EP των Yoth Iria, το reissue με το bonus track;
Μου φαίνεται παράξενο που κόβεται απότομα το 2ο κομμάτι της 1ης πλευράς…Στο digital format δεν είναι έτσι.

1 Like

Δωράκια Πρωτοχρονιάς!

2 Likes

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΖΕΘΡΟΤΑΛΟΦΩΝΟ !! :stuck_out_tongue_winking_eye:
(Από τις ανοιξιάτικες προσφορές του Amazon)

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες, τρία albums ελληνικού, ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥ black metal ::stuck_out_tongue_winking_eye:

Yoth Iria - Blazing Inferno
The magus - Βυσσοδομώντας
Lucifer’s Child - The order

2 Likes

Κλείνοντας κάποιες “τρύπες” στη δισκοθήκη, τρία κλασικά άλμπουμ του παρελθόντος:

2 Likes

Ήρθε χθες και πήρε τη θέση του δίπλα στα soundtracks της Blumhouse trilogy.
Διανύω παρατεταμένη περίοδο λατρείας της μουσικής του Carpenter.

Edit 12/11/2025.
Μαζί με ένα δωράκι για τον αδελφό μου, τσίμπησα και αυτά! Κλασικές απαράδεκτες συσκευασίες Public, οι Queen χτυπημένος στην πάνω αριστερή γωνία.
Είχαν καλές τιμές όμως.

(Ρε 'σεις, γιατί δεν αγοράζετε τίποτα, αναγκάζομαι και κάνω edit γιατί δε με αφήνει να κάνω τριπλό ποστ :laughing: )

2 Likes

Πρέπει να κρατάς ζωντανή όλη τη “βιομηχανία” πωλήσεων δίσκων στην Ελλάδα :slight_smile:

1 Like

Νομίζω πολύς κόσμος εδώ μέσα αγοράζει φυσικές κόπιες, όπως κ εγώ αλλά απλά βαριέται να ανεβάζει φωτογραφίες.

3 Likes

Πώς ανεβάζουμε εικόνες εδώ?

Έχει ένα κουμπί upload όπου μπορείς να διαλέξεις φωτογραφίες αλλά ίσως μπορείς με ένα απλό grag and paste, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος από τα παιδιά που το έχουν περισσότερο με την τεχνολογία (κοινώς boomer… :stuck_out_tongue: :laughing:)

Τελευταία προσθήκη. Ακόμα στη ζελατίνα. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ένα χθες, τρία σήμερα:

3 Likes