Mηπως μπορει κανεις να τα ανεβασει σε rapidshare γιατι απο torrent δεν βρισκω τιποτα(οτι βρισκω δεν εχει παροχους)…
Ψαξε σε κανα emule…
Portishead - Dummy
Massive Attack - Mezzanine
6,90 το καθενα απο Μετροπολις…
My Dying Bride - The Stories boxset
Danzig-How the god kills
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Βασικά μου αντέγραψε ένα παλικάρι ένα dvd των RHCP και θα το δω μόλις πάω σπίτι.
Sieges Even-A sense of change
Δισκαρα.:bow2:
Πρεπει να παω να παρω καποια στιγμη το The Art Of Navigating By The Stars, πριν βγει το καινουργιο.
Danzig - The Lost Tracks of Danzig (limited edition digibook)
πρέπει
πηρα το καινουριο symphony x…θα το ακουσω αυριο να δω τι λεει…παντως το digipack γαμαει!8)
Fields Of The Nephilim - Earth Inferno
Mystic Prophecy - Regressus
Agathodaimon - Serpent’s embrace
Thou Art Lord - Orgia Daemonicum
Το καθένα 2.99 (!!!) απο Μίντια Μαρκτ (Καβάλας/Θηβών), σύνολο 9 ευρώ!!! Υπήρχαν σε ντάνες, και είχε με τη ίδια τιμή και καμιά δεκαριά άλλα σιντί (π.χ από Airged Lamh, Horizon, Rage, Nightfall και άλλα από Black Lotus).

Το media markt εχει κ γαμω τις τιμες εγω ειχα παρει τo relixiv των overkill 2.99 k αλλα…
Πηγα προχτες,ειδικα τους Overkill τους εχουν ξεφτιλισει,5 cd τους κατω απο 5 ευρω ειχε :lol:
Αλλα τα περισσοτερα τα εχει 8-9 ευρω και τα καινουρια 12-15…
Την τελευταια φορα που πηγα των overkill ειχαν 8-9.δν ηξερα οτι τα κατεβασε τοσο…το καλο ειναι οτι στο media τα σιντι δν εχουν σπαστικη κολλα απ’εξω
anathema/judgement (να το έχω και σε original!!)
'Εχει δει κανείς σας εαν έχει βγει στα μαγαζιά το dvd των Solitude Aeturnus, Hour of Despair?
κατεβηκα αθηνα χθες αλλα δεν πηρα cd!
πηρα το ticket για CYNIC!!!
yeah!!1