Venom - Black Metal
Apollo Ra - Ra Pariah
Metal Inquisitor - Doomsday For The Heretic
εκανα καλες και οικονομικες αγορες σημερα.
Summoning - Lugburz [4 euro]
Motorhead - 1916 [4 euro]
New Model Army - Raw Melody Men (live) [2 euro]
συνολο 10 ευρω 3 cdακια. μια χαρα.
Που στο δι@ολο τα αγορασες αυτα ?
Α ρε καταραμενη επαρχια.
ε, στην αθηνα εχει πολλες καλες ‘‘τρυπες’’ και ευκαιριες. ενας φιλος μου απο την κορινθο παντα μαζευει λεφτα και ερχεται και τα παιρνει ολα μαζεμενα. αν βρω και γω καμια τρελη ευκαιρια του το παιρνω μηπως δε το βρει μετα. ειναι το καλυτερο συστημα…
εν τω μεταξυ το summoning το βρηκα στο pmw. μια κοπια ειχε μονο. εβγαλα την τιμη των 4 ευρω αφου το αγορασα και ειδα οτι πριν το ειχαν 21.50. 8O παρομοια φαση με το πρωτο των Made Out Of Babies. τιμη αγορας: 3 ευρω (!). τιμη πριν το ριξουν: 19.50!
Επειδη θα ανεβω αθηνα για DHG και μπορει και krisiun δωκε ινφο.
Που ειναι το pmw?Και το βρισκω ευκολα ?
Voithiste re mages, exw vrei to Jugulator mazi me to Demolition apo Judas Priest sta 9 euro kai eimai se megalo dilimma. Na ta parw h’ na min ta parw. Exw akousei polles diaforetikes apopseis kai tipota apo aytous tous diskous…
Refresh
Κοίτα εμένα μου αρέσουν και τα δυο. Ακόμα και να μην τρελαθείς κάποια καλά κομμάτια θα βρεις και επιπλέον 9 ευρώ για 2 cd είναι τζάμπα.
Oλη την δισκογραφια των Al Bano @ Romina Power
Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…:lol:
Thx mate! Lepon oi simerines mou agores epeite kai apo tin lysh tou teleutaiou dillimatos:
Thunder-Gimme Some(best of)
Nightwish Dark Passion Play Limited edition
Heaven & Hell Live From Radio City Music Hall DVD+2CDS Limited edition
Sanctuary-Into The Mirror Black
Judas Priest-Jugulator/Demolition: 2cd
Helloween-Gambling With The Devil(pre-order)
stin timi twn 67,5 euro
Ax, ksexarmaniasa pali…
εμενα μου αρεσουν πολυ. απλα ειναι 00’ς ο ηχος. εχουν κομματαρες μεσα και οντως ειναι τσαμπα 2 σι ντι με 9 ευρω…
το demolition παντως που το κραζουν πολλοι ειναι μεγαλη δισκαρα για μενα. απλα εχει επιρροες τυπου machine head και fear factory/ministry. δηλ industial ηχος σε αρκετα σημεια και πολυ χωσιμο στις κιθαρες.
κοιτα τα δισκαδικα για μεταλ στην αθηνα ειναι μαζεμενα ολα αρκετα κοντα στην ομονοια. εκει θα βρεις τα pmw, metropolis, rock city στα οποια πλεον εχει πολλα cd σε προσφορες. οι πιο συνηθισμενες τιμες “προσφορων” ειναι από 5 έως 10 ευρω. τα περισσοτερα παντως από αυτα κυμαινονται κοντα στα 7 με 8. σιγουρα κατι θα βρεις. παρολα αυτα DHG πεφτει κυριακη και θα ειναι κλειστα τα μαγαζια…
Πως φαινεται οτι εισαι κωλογερος…
σωωωπα.
Δευτερα θα γυρισω Πατρα οποτε εχω ωρα να χαζεψω.Το ροκ σιτυ και το μετροπολις
ξερω που ειναι.Αυτο το pmw δεν ξερω.Θα ρωτησω και θα το βρω.thnx για το ινφο.
To pmw είναι ακρίβως δίπλα απ’ το μετρόπολις… Και να μη θες, θα το δεις στάνταρ
:thumbup: thanx φιλε μανο
Haterush - Mark of the Warrior
Morbid Angel - Domination
Nemesis-The Day Of Retribution