Το ένα πήρα. Δεν έχει βγει το δύο, ανυπομονούμε!
Και γιατί θέλεις παρέα για να το δεις?:-s
chevelle - wonder what’s next 5 euro
Υπάρχει τίποτα από τα παρακάτω που να μην το έχεις τσεκάρει; Γιατί όλα έχουν πάντα σιντί σε προσφορές, και θα βρεις εκατοντάδες πράγματα με 5, 6, 7, ή 8 ευρώ…
Metropolis
pmw (patsis)
Rock City
Metal Era
No remorse
Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά φυσικά, και το Μοναστηράκι επίσης, και τέλος το Ίντερνετ.
ΑC DC - For Those About To Rock
Γιεα.
:rockon:
I put the finger on you, yeah
My hands all outta control
I can’t stop it gettin’ down on you
It’s movin’ of its own accord
I got fire in my finger tips
Radiate it all to you
I can’t control it
Can’t even hold it
It’s knockin’ on your door and you know what it’s for
I put the finger right on you
Γιατί βαριέμαι να βλέπω ντιβιντι μόνος μου και γιατί θέλω να βαράω κάποιον όταν ακούω 'Bombenhagel! Bombenhagel!"
AC/DC Fly On The Wall(συμπλήρωσα πλέον δισκογραφία:D ) 6.90
Pantera The Great Southern Trendkill 6.90
Black Sabbath Heaven And Hell 10
Avantasia The Metal Opera pt1 17
Led Zeppelin Houses Of The Holy 6.90
Blue Oyster Cult Secret Treatis 6.90
αυτά τα λίγα:p
To άφησες τελευταίο ε; Πολύ υποτιμημένο album ρε γαμώτο. Φταίει βέβαια η σκατοπαραγωγή…
Ναι αν και έχω ακούσει αρκετά τραγουδάκια από το album(sink the pink,danger,shake your foundations)και μου αρέσανε.Απλά δεν έτυχε να το πάρω,πήγα όμως σήμερα και το τσίμπησα.Δεν νομίζω να με απογοητεύσει,AC/DC είναι FFS:p ,ποτέ δεν με απογοήτευσε κανένα τους album
Άσχετο αλλά έχω καταλάβει ότι το Ballbreaker δεν σου πολύ αρέσει.Γιατί?Εγώ τον θεωρώ κορυφαίo δίσκο με τραγουδάρες όπως το ομώνυμο,hard as o rock,the furor,cover you in oil,the honey roll,boogie man…
Δεν υπάρχει δίσκος των AC/DC που δεν μου αρέσει. Απλά σε σύγκριση με τα άλλα δεν το πολυπροτιμώ. Σίγουρα όμως αυτά είναι γούστα αλλά και πως θα σου κάτσει κάτι. Το honeyroll π.χ. έχει τρομερό riff αλλά το ρεφραίν κάπου κουράζει. Κάποια γενικά σημεία του album μου φαίνονται λίγο ανέμπνευστα. Μου αρέσουν όμως πάρα πολύ τα Ballbreaker και Furor. To Stiff Upper Lip όμως που ακολούθησε το θεωρώ πολύ ανώτερο γενικά σαν album. Πραγματικό αριστούργημα!!!
To Fly on the wall ίσως σου ξενίσει λίγο στην αρχή λόγω της παραγωγής που είναι χάλια. Μη πτοηθείς και θα σε ανταμείψει. Έιναι απίστευτη δισκάρα. Για μένα το καλύτερο άλμπουμ τους τα τελευταία 26 χρόνια!!! Άκουσε μόνο σε τέρμα ένταση το Back in Business αλλά πρόσεξε μην σπάσεις τίποτα δίπλα σου. Κράτα τα επικύνδινα αντικείμενα μακριά.
Γιατι να μην λενε τον μικρο μου αδερφο Ζαφειρη ? Το αγαπαω αυτο το τσογλανι.
Ζοdom ρε!
γιατι, πόσο είσαι; 
(για 21 σε εχω κοψει παντως)
ον τοπικ: βρηκα κατι καλες ευκαιριες σημερα και δε κρατηθηκα. :oops:
Aftermath - Eyes Of Tomorrow (το οποιο οντως δεν ειν’ κακο
)
Darkane - Insanity
συνολο 5 ευρω :!:
23 ειμαι.
Εσυ να αγορασεις Cd ? Περιεργο πραγμα
Οverkill - Relix IV
Corrosion of Conformity - Deliverance 6.90 :stereo:
Δισκάρα πήρες και σε καλή τιμή!
ΝΜΑ μπάζα σήμερα >
New Model Army - Impurity
New Model Army - Radio Sessions
New Model Army - No Rest For The Wicked
New Model Army - Raw Melody Men
New Model Army - Love Of Hopeless Causes
σουμα > 11.50 ευρω:D

ο γιεα. παντως ειχα δει τις προαλλες τις δυο δισκαρες Deliverance και Wiseblood στο μαντροπολις, στη τιμη των 4.90 ευρω. τσαμπα.
σι ντια ή βινυλια; τι ειν’ το NMA;