Paradise Lost - Reflection
Paradise Lost - Mouth
Skid Row - Skid Row (vinyl)
Paradise Lost - Reflection
Paradise Lost - Mouth
Skid Row - Skid Row (vinyl)
στης Αθηνας γινεται και στο ιδιο ραφι αυτο…
στης σαλονικης το μετροπολις,πηρα 11.40 πακετο Symbol of life kai paradise lost,αρα 5.20 ο καθε δισκος,και βλεπω στο παρακατω ραφι,special price symbol of life 15.60#-o #-o #-o
εγω ειχα παρει ενα αφιερωμα στον ροθ των scorpions με 2.99 και πηγα την επομενη βδομαδα και το ειχε 18#-o στο pmw της ομονοιας.δεν εχω ξαναβρει cd με 3 E
Με 2 ή 3 ευρώ είχα πάρει το Feel Sorry For The Fanatic των Morgoth από το Rock City της Ξάνθης.
Eγώ πάλι με 3 ευρω είχα πάρει το Jugulator των θεών (το οποίο δεν είναι θεΪκό btw).
NOMIZEIΣ…
Και εγω οταν πηγα να παρω το Crusade ειχε 2 το ενα 13.00 και το αλλο 16.00 και λεω ποια τιμη ισχυει και μου λεει το 16!
…Τελικα χωρις να καταλαβω το πως το πηρα 11.30:roll: :roll:
Ειναι απο διαφορετικες εταιριες ρε
Eγώ το κοίταξα και ήταν ακριβώς τα ίδια. :-s
ισως ειδες την αλλη εκδοση του symbol. αυτη που εχει τα bonus. δε το χα παρει τοτε και αυτη περιμενω (ακομα) να πετυχω καπου.
σε λογικη τιμη εννοειται.
Down - II: A Bustle In Your Hedgerow
ερχομαι :!:
Αουτς!
Το Rockstar 500 μετρα πιο πανω 16 ευρω το ειχε ρε.
Heaven & Hell: Live from Radio City Music Hall
Arch enemy:Live Apocalypse(για καποιο λογο το πηρα 10€)
Τι εννοεις? Η εταιρια ηταν ιδια ή τα εξωφυλλα κλπ? Τα εξωφυλλα και γενικα οι εκδοσεις κατα πασα πιθανοτητα ιδια θα ταν, απλα το βγαζει αλλο εργοστασιο…
Καποιες φορες οταν βαζουν CD σε ραφια με προσφορες, ξεχνανε να ενημερωσουν τις τιμες στα αλλα ραφια, εκει πχ. που ειναι τα CD του σθγκροτηματος. Στο κεντρικο Μετροπολις και στο Rock City το εχω δει σπανια εως καθολου…
αυτο δε το χα δει. νταξ, ναι θεικο δεν ειναι. το μισο ομως σπερνει ανελεητα και το αλλο μισο ειναι σε καλα επιπεδα. μη μου πεις οτι σε χαλασε. αντε. λιγο καιρο αφ’ οτου το πηρες ξανανεβηκε στα 5 ευρω 
τελευταιες αγορες:
Nevermore - This Godless Endeavor
Running Wild - Pile Of Skulls
Neil Young - Living With War
συνολο 21.80
The Carpenters - Gold.Αύριο μάλλον θα πάρω ένα που βρήκα των Dark Tranquility το Damage ή κάπως έτσι…
Damage Done; ε μεγαλη δισκαρα. επος.
Eχθές Apocalyptica/worlds collide