Kamelot - One Cold Winter’s Night (Limited)
Heaven N Hell - Radio City Live (Limited)
CD
House Of Lords - Sahara
Ancient Rites - And The Hordes Stood As One
Dgm - Misplaced
Dgm - Different Shapes
Odyssea - Tears in Floods
Blind Illusion - The Sane Asylum
Lilian Axe - Lilian Axe
Lilian Axe - Love And War
Damned Nation - Sign Of Madness
The Cult-Ceremony
Quiet Riot-Metal Health(4.90, τρεξτεεεε!)
Iced Earth-Burnt Offerings(την αυθεντικη εκδοση γιατι αυτην η επανεκδοση που κυκλοφορει παντου εχει για τον γιουτσο παραγωγη και μιξη…)
αι αμ μπακ αγκεν!!!Σαμο!!!Ειμαι θεος και τα ΣΠΑΩ!!!Πως περνας πρωτοπαλικαρε;;;Δεν ηρθες πανω…τεσπα…Bozzio/Levin/Stevens και τα μυαλα στα ουμπαλα!!!Ειδικα Situation Dangerous!!!Απο τα καλυτερα αλμπουμ που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!
Δυο πηγές έχω, η μια είναι απο Alone Θεσ/νικης και η δευτερη ειναι απο τον Αμαζονιο Αγγλίας. Γενικα όμως ο Μανωλης απο το Alone ειναι φίλος και μου βρισκει οτι του πω To DIABLO μου το βρηκε απο Σουηδια , και μου ήρθε Αθηνα σε κανα 10 μερες, μαζι με ποστιτζ 20 ευρα. Το μπουκλετ, καλο,αλλα δεν τρελαθηκα κιόλας να σου πω,να φανταστείς , ήθελα να δω που γραψαν, ποιός έκανε μαστερινγ,και απλα το γραφαν στο πισω μέρος κατω κατω…σε 2 γραμμες…
Ο αμαζονιος της Αγγλιας να ξέρεις εχει πολυ πραμα, και ειναι και γαμω εδω και πολλα χρονια παιρνω σι-ντι απο εκει, απλα ειναι μαλακια, γιατι απο λιρες πρεπει να γινουν ευρα + ποστιτζ, αλλα βρισκεις πραμα, εχουνε μεταλ αλπουμς που ουτε στο ροκ σιτη δεν θα βρεις. Αμα το θελεις πολυ το αλμπουμ, πες μου να παρω το Μανωλη να το ξανα-φερει.