Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

DVD

Kamelot - One Cold Winter’s Night (Limited)
Heaven N Hell - Radio City Live (Limited)

CD

House Of Lords - Sahara
Ancient Rites - And The Hordes Stood As One
Dgm - Misplaced
Dgm - Different Shapes
Odyssea - Tears in Floods
Blind Illusion - The Sane Asylum
Lilian Axe - Lilian Axe
Lilian Axe - Love And War
Damned Nation - Sign Of Madness

Δωσε πληροφοριες για το Thorns, τι ακριβως περιεχει κτλ.

Glenn Tipton - Baptism Of Fire (5.50 euros)

Ποια εκδοση και απο που; Εχω εδω και χρονια τη παλια αλλα ισως ψηθω να παρω και τη νεα λογω των bonus… για τη συλλογη και μονο…

Ον Τοπικ:

Lamb Of God - As The Palaces Burn (επιτελους) [6.90]
Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus (2CD Remastered) [8.90]

Επιτέλους!! (που λέει και ο από πάνω)
Lamb of God - As the Palaces Burn
Lamb of God - Ashes of the Wake

!! :smiley:

Απο το μοναστηράκι… Ένα μαγαζί στην Ησιόδου σε ένα σπίτι με πορτοκαλί πόρτα (#-o ) αν ξέρεις…:-s

The Cult-Ceremony
Quiet Riot-Metal Health(4.90, τρεξτεεεε!)
Iced Earth-Burnt Offerings(την αυθεντικη εκδοση γιατι αυτην η επανεκδοση που κυκλοφορει παντου εχει για τον γιουτσο παραγωγη και μιξη…)

Αρκετά…

Εψές παρέλαβα το Diablo Swing Orchestra :-({|=

Aπο που και ποσο και τι λεει το μπουκλετ και δωσε ινφο γιατι ειναι πρωτο στη λιστα γιαυτη τη βδομαδα αγορων :wink:

Πού το βρήκες ρε συ; 8O

εμαθε και το τολκαντερο απο swing;;;Ουα!!!Χαιρετω τον τρισμεγιστο…μου ελειψες συμπεθερε!!!

Που εισαι μωρη καβλαααααααααααααααααααααααααααααααααα :oops:

αι αμ μπακ αγκεν!!!Σαμο!!!Ειμαι θεος και τα ΣΠΑΩ!!!Πως περνας πρωτοπαλικαρε;;;Δεν ηρθες πανω…τεσπα…Bozzio/Levin/Stevens και τα μυαλα στα ουμπαλα!!!Ειδικα Situation Dangerous!!!Απο τα καλυτερα αλμπουμ που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!

Ποτε ανεβαινεις σαλονικα?Καλα εδω ηρεμια ταξις και ασφαλεια.
Ον τοπικ:Κανενα :stuck_out_tongue:

6 Ιανουαριου!!!Φευγω…παω να παιξω ντραμς και να φαω…!!!Γεια μας…θα τα λεμε μεσα στις μερες!!!Φιλια στο μαλλιαρο κεφαλι σου!!!

Δυο πηγές έχω, η μια είναι απο Alone Θεσ/νικης και η δευτερη ειναι απο τον Αμαζονιο Αγγλίας. Γενικα όμως ο Μανωλης απο το Alone ειναι φίλος και μου βρισκει οτι του πω :slight_smile: To DIABLO μου το βρηκε απο Σουηδια , και μου ήρθε Αθηνα σε κανα 10 μερες, μαζι με ποστιτζ 20 ευρα. Το μπουκλετ, καλο,αλλα δεν τρελαθηκα κιόλας να σου πω,να φανταστείς , ήθελα να δω που γραψαν, ποιός έκανε μαστερινγ,και απλα το γραφαν στο πισω μέρος κατω κατω…σε 2 γραμμες…

Ο αμαζονιος της Αγγλιας να ξέρεις εχει πολυ πραμα, και ειναι και γαμω εδω και πολλα χρονια παιρνω σι-ντι απο εκει, απλα ειναι μαλακια, γιατι απο λιρες πρεπει να γινουν ευρα + ποστιτζ, αλλα βρισκεις πραμα, εχουνε μεταλ αλπουμς που ουτε στο ροκ σιτη δεν θα βρεις. Αμα το θελεις πολυ το αλμπουμ, πες μου να παρω το Μανωλη να το ξανα-φερει.

H εταιρεια τους το δινει 15 οποτε μαλον θα κανω και κανα 2 αγορες ακομα απο εκει για να ερθει και τσιποτερα

Buddy Lackey-The Strange Mind Of Buddy Lackey (1 euro)
Pink Floyd-Wish You Were Here (11.40 euro)

Ξέρετε τι τιμές παίζουν σ’αυτό το public?
Σε media markt γίνεται της τρελής από προσφορές α