Το νέο cd των Lost Bodies - BRUTAL

[size=7]Το νέο cd των Lost Bodies - BRUTAL[/size]

[size=3]Η Εκτοπία εγκαινιάζει ένα ακόμη δισκογραφικό sub-label, το Small MusicTheatre (ομώνυμο του συναυλιακού χώρου τις Βεϊκου 33) με την κυκλοφορία του BRUTAL από τους Lost Bodies. To BRUTAL είναι ο 6ος δίσκος των Lost Bodies, που εμφανίστηκαν στην Αθήνα το 1988 και συμπληρώνουν πλέον 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Το BRUTAL είναι ένα ταξίδι στον ατμοσφαιρικό, πειραματικό κόσμο που έχουν στήσει με εξαιρετικά προσεκτική και γεμάτη από αντιφατικά συναισθήματα δουλειά οι Lost Bodies. Με την μαστοριά και τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτό το παράξενο συγκρότημα ξέρει κάθε φορά να μας εκπλήσσει ευχάριστα δίνοντας μας με κάθε τους cd και ένα μοναδικό στίγμα. Πολλές είναι οι αναφορές στη ποίηση (από το Ομνύει του Καβάφη, και το Τριανταέξι του J. L. Borges, το Ο δικαστής Somers του E. L. Masters μέχρι το Άγγελοι της αγνότητας του Ίκαρου Μπαμπασάκη), και με μουσική που φέρνει σε επαφή την ρόκ με την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική. Οι Lost Bodies δίνουν μία άλλη διάσταση στην Ελληνόφωνη μουσική σκηνή. Το cd περιέχει video-clip του Υπερβολικά υπογεγραμμένο από τον Νίκο Βελιώτη.

Η μουσική των L.B. βρίσκεται στις παρυφές τηs ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτυρας.[/size]

[size=7]Περισσότερες πληροφορίες στο web-site: www.lostbodies.gr

Επικοινωνία: lost@lostbodies.gr [/size]