Ψάχνω για cd των Skyclad!

Ψάχνω απεγνωσμένα τα παρακάτω cd των Skyclad για να συμπληρώσω τη δισκογραφία:

  1. A Burnt Offering for the Bone Idol (1992)
  2. Jonah’s Ark (1993)
  3. Prince of the Poverty Line (1994)
  4. A Semblance of Normality (2004)
  5. Jig-a-Jig (2006)

Όποιος τα έχει και ενδιαφέρεται να τα πουλήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Το email μου είναι mererfin@hotmail.com. Ευχαριστώ!

Γιατι δε βγαζεις μια χρεωστικη / προπληρωμενη; Θα τα βρεις στο internet, ευκολα κιολας.

Νομίζω πως ούτως ή άλλως δεν είναι ιδιαίτερα δυσεύρετα, ούτε ιδιαίτερα ακριβά. Σε κάποιο δισκάδικο θα τα βρεις λογικά(εκτός και αν κάνω λάθος γιατί έχω καιρό να προσέξω).

Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν πια. Ειδικά τα παλιά δεν τα βρίσκεις πουθενά είναι πολύ σπάνια!!! Άμα δεν απαντήσει κανένας θα καταφύγω αναγκαστικά στο ίντερνετ. Δυστυχώς ούτε κάρτα έχω ούτε εμπιστεύομαι τους πωλητές καθώς όλα είναι μεταχειρισμένα…:frowning:

στο γερμανικό Ebay που έριξα μια ματιά βρίσκονται αρκετα, σε ποικιλια τιμών κ καταστασης (καινουριο/μεταχειρισμενο). ευκολο είναι…
απίστευτη γκρουπάρα οι Skyclad !! 8) επισης τσέκαρε και το τελευταίο project του Walkyer, το demo των The Clan Destined, ειναι θεικό! και σε 3 βδομάδες συναυλία Sabbat !!! αυτά ειναι!

Απίστευτο που δεν υπάρχουν τα cd στα δισκοπωλεία. Τεράστια μπάντα. Κρίμα ρε γαμώτο. Πάντως εγώ τα έχω όλα :slight_smile:

θα ξαναβγουνε στην αγορα και με bonus tracks οποτε περιμενε λιιιιγο ακομα…

θα ξαναβγουνε στην αγορα και με bonus tracks οποτε περιμενε λιιιιγο ακομα…

Τώρα με έφτιαξες!!!:smiley: Όπως και να χει όμως με βλέπω να τα παραγγέλνω για καλό και κακό… και στη χειρότερη τα ξανααγοράζω μετά:D