Cd που αγοράσαμε γιατί μας άρεσε το εξώφυλλο

Με μια σύντομη αναζήτηση που έκανα είδα ότι δεν υπάρχει παρόμοιο θρεντ.
Πιστεύω πως όλοι έχουμε αγοράσει έστω και ένα cd επειδή μας άρεσε το εξώφυλλο

εγώ έχω αγοράσει αυτό και αποδείχτηκε πολύ καλό

Πριν πολλάααααα χρόνια

Αλλά έχω να ρωτήσω κάτι.

Τι διάολο βρήκες στο από πάνω; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ενω εσυ…

ΚISS αλητεία κι’έτσι!

Βασικά τότε (πριν καμιά 10 χρόνια) νόμιζα ότι ήταν κόπια των Manowar και ως φανμπόης το αγόρασα!!! Εεεεεμ δεν ήξερα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το πήρα εντελώς στην τύχη και δεν το μετάνιωσα ποτέ :slight_smile:

εκεί γύρω στο 93 που το πρωτοείδα στο ρεγκούκο στην κηφισιά το ερωτεύθηκα χωρίς να ξέρω τι έπαιζει η μπάντα. γιά βδομάδες πήγαινα στο μαγαζί προσπαθώντας να αποφασίσω αν θα δώσω τα 3 χιλιάρικα ή όχι. τελικά τα έδωσα και φυσικά δεν μετάνιωσα ούτε δραχμή.

Εγω σαν μεγαλος τσιπης με τα λεφτα δεν νομιζω οτι εχω παρει cd χωρις να ξερω τι παιζει
η μπαντα κρινοντας μονο το εξωφυλλο !

Eγω οταν δεν ημουν τοσο ενημερωμενος, αγοραζα σιντι με βαση το ονομα. Π.χ, θυμαμαι, τριτο σιντι που πηρα ηταν το British Steel. Ελαχιστη επαφη ειχα με Priest (1-2 κομματια), αλλα καπου ειχα ακουσει οτι ειναι σημαντικος δισκος (τελικα οχι τοσο :Ρ) και ακουγα αρκετα το ονομα τους, οποτε και το αγορασα.

Ο μονος δισκος που αγορασα με βαση το εξωφυλλο (αλλα και τα 2 κομματια που λατρευα, ηξερα και ειδα πως βρισκονται μεσα σε αυτον) ηταν το Holy Diver (το οποιο ηταν η δευτερη μουσικη αγορα μου).

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Των Demonoid με τα αδέλφια Νήμαν απ’τους Therion…με 2.90 από Μίντια Μαρκτ…δεν μάρεσε και τό’δωσα:):!:

μου θύμισε εξώφυλλο παρακμιακής βιντεοκασέτας των 80ς :stuck_out_tongue: