Champions League 2008-2009

Α ρε Γράκχο έπερεπε να χάσουν οι σκάουζερς για να βγείτε απ’ τα λαγούμια…έχε χάρη. Βάστα όμως και μικρό καλάθι ρε μπαγάσα, υπάρχει και ρεβάνς ωρέ. Α, και μιας και βλογείτε τους παιχταράδες, ο Ιβάνοβιτς δεν είναι που γραφόταν για τον ΠΑΟ?

δεν το περιμενα το 1-3 απο την λιβερπουλ.την μπαρτσα την περιμενα να ισοπεδωσει την μπαγερν.οσον αφορα το πορτο-μαντσεστερ μην την ξεγραφεται την μαντσεστερ…συν οτι η πορτο παιζει καλυτερα εκτος εδρας και χειροτερα εντος.δεν εχει και την πιο δυνατη εδρα φετος!!οποτε για μενα ειναι το μονο ανοιχτο ματς

Δεν ειδα τα ματς,ειδα μονο τα γκολ και θα τα ξαναδω αλλη μια φορα.
Τεραστιο διπλο της Τσελσι και η Μπαρτσα οπως την περιμενα.

Ε ενταξει 2 γκολ εβαλε ο Ιβανοβιτς αναμεσα σε 3 κοκκινους.
Για τα πανηγυρια η αμυνα.
Χρηστο το πρωτο γκολ της Μπαρτσα ηταν κανονικο,το δευτερο δεν νομιζω.

Ταπηροκρανιωση. :evil:
no Liverpool, no Champions League. =(
Αστα να πάνε στις φάσεις των γκολ η άμυνα (ο Caragher κάπως ξεχωρισε). Ο Τορρες στην αρχή τα πήγαινε εξαιρετικά, ήταν πολύ μαχητικός. Τι να πω, κρίμα, ήθελα φέτος να πάρουν το εκτο τσου-λου οι κόκκινοι =(
Κατάρα στην άτιμη την Τσέλσι:!: :stuck_out_tongue:

Τους έλειπε ο Λέτο:D, πάντως γούσταρα να πάει σε λιμάνι η κούπα:(:!:

Τί λες μωρε. Μόνο chelsea.

Πικρα την τριτη,ελεινο ποδοσφαιρο απο τη γιουναιτεντ…κ το ψιλοελεγα,πως μας ειχαν τοσο στανταρ πως θα περασουμε ολοι,που θα γινοταν η εκπληξη καμια ωρα…αντε τωρα στην πορτογαλια να παιξουμε οσο το δυνατον καλυτερα,μπας και περασουμε…ελπιζω ακομα,αλλα οκ,χωρις αυταπατες,με τετοια εμφανιση,φοβαμαι καμια βαρια ηττα…τεσπα,για να δουμε…στα υπολοιπα ματς,τι να πω,τα ειπατε ολα εδω,αν δεν ειμαστε εμεις,εστω να το χτυπησει καμια μπαρτσα που παιζει και ωραια μπαλα δλδ…

αυτα ειναι ματς. μπαλα οπως πρεπει να παιζετε απο 2 ομαδαρες που εκπροσωπουν ενα απο τα καλυτερα πρωταθληματα του κοσμου. ποσο δεν μου λειπει η κυριακη και η μιζερια η ελληνικη βλεποντας τετοια ματς…

απλα…CHELSEA…wear your blue and see us through
8)

Επικό παιχνίδι!! Είχα αρκετά χρόνια να δω τέτοιον αγώνα!! Απορώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες που ακόμα κάθομαι και βλέπω αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος…[-X Μάλλον έχω μαζοχιστικές τάσεις.

Μεγαλη Μπαλα παιδα δεν εχς χαναδει τετοια μπαλα στη ζωη μου. Θυμαμε και το 3-3 με την Milan και
το Bayern - Man utd 1-2 αλλα σαν και αυτο τπτ.

British_Football

Three lions in our chest

Το έχασα γ@μώ την #%%@!!.. :blow::evil::cry::-#:x
Ε ποιος θα το περίμενε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη; Πφ…

‘Νταξ’, ειδα μονο το τελευταιο μισαωρο και παρολαυτα καυλωσα λες και ειδα 5 ματσαρες.

Μονο αγγλικες ομαδες μπορουν να τα κανουν αυτα τα ματς ρε. Τεχνικη, τρεξιμο και παθος μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο οποιο και να 'ναι το σκορ.

8ανατος στο κατεστημενο της Λιβερπουλ ,μια ζωη την πανε σουρια στο CL… σιχαμενη ομαδα… :smiley:

καιρός ηταν…ειχε παραγίνει το κακό…

Η Λίβερπουλ είναι ΡΙΣΠΕΚΤ.

Φοβερό το ματς δεν το συζητώ… Με ένα ακόμη γκολ (4-5) πηγαίναμε παράταση…

Ki εγω το χασα γαμω την γκαντεμια μου γαμω μεσα!!!

Κι εγω,γαμω τη νοβα σας γαμω μεσα.

μου φαινεται παραταση ενα ματς παει μονο αν ερθει το ιδιο σκορ με τον πρωτο αγωνα

Καλα ο κασερης ζει στο μελλον.Η’ καπου αλλου.