Champions League 2008-2009

μόνο μην παρετε ΚΑΙ το πρωτάθλημα.

Δεν είμαστε ακόμα για τρεμπλ… Από του χρόνου όμως που θα αναλάβει ο Ράφαελ και τις μεταγραφές, τρέμετε! Ερχόμαστε με φόρα :stuck_out_tongue:

Η Λιβερπουλ στην Ευρωπη γινεται αλλη ομαδα. Καμμια αλλη δεν την πορωνει τοσο πολυ το CH.L.

Πέστα, πέστα… Το τέλος του 2004, μόλις απέκλεισε τον Ολυμπιακό, άρχισα και έλεγα σε όλους ότι θα το πάρουμε (εννοείται ότι είμαι Λίβερπουλ, πριν και πάνω απ’όλα) και όλοι με κοροϊδεύανε. Κέρδισα όποιο στοίχημα έβαλα και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να είμαι στην Πόλη και να ζήσω το απίστευτο από κοντά…:smiley:

Εγώ πάλι είδα το τελικό στην Αθήνα, ακριβώς γιατί είχα προβλέψει σωστά πως θα φτάσει εκεί η Λίβερπουλ.

ΥΓ. Ηλίθιε Ιντζάγκι! Αμπαλοάμπαλε! Που κόντραρε η μπάλα πάνω σου και πανηγύριζες λες και έβαλες το καλύτερο γκολ στην ιστορία! Αλλά τι να περιμένει κανείς από πρώην παίκτη της Γιουβέντους… :frowning:

Καλά τα (ξανα)λες. Πιο (λογοκρισία) ομάδα από αυτό το (λογοκρισία) δεν υπάρχει.

επιτελους ενας νορμαλ ανθρωπος… :smiley:

καλυτερη αγωνιστικη δεν περιμενα. Μ’ενα σμπαρο και οι 3 αχωνευτες (Ρεαλ, γιουβεντους, βαζελοι) εξω…

This is Anfield . & _

liverpool, bayern …ΗΔΟΝΗ

νταξ 4 η Liverpool και 7 η Bayern δεν θες τίποτα άλλο,παρά μόνο να πας έξω για να ευχαριστηθείς ποδόσφαιρο!

Now playing: Kamelot - March of Mephisto
via FoxyTunes

oh yeah babe! :smiley:

Το καμάρι του Merseyside μας τρέλλανε χτες και δεν εννοώ το score ,αλλά την εμφάνιση!!
Χρόνια έχω να δώ την Liverpool να επιτίθεται με αυτόν τον τρόπο!!!

Έτσι πρέπει να παίζουμε και στην Premiership και όχι προσεκτικά τσούκου τσούκου και αν μας κάτσει καμιά μαγκιά του Gerrard ή του Torres…

H ομάδα που διασύρει την Real να φέρνει x με Stoke Hull Wigan κτλ και να χάνει από Middlesbrough:(

Kαι όσο για την διαιτησία, θα πώ μόνο ότι δεν χρειάζονται κοράκια για να κερδίζουμε. Προτιμώ ισοπαλία ή ήττα παρά νίκη με τέτοιον τρόπο. H Liverpool δεν έχει ανάγκη από αβάντες.

Αυτό με τη διαιτησία και τη Λίβερπουλ στο CL δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είναι οφθαλμοφανές τα τελευταία χρόνια…Τέλος πάντων πιο κατάλληλη ομάδα δεν μπορούσε να της τυχει της Λίβερπουλ…Ο ορισμός της αναξιοπιστίας και της γελοιότητας αυτή η Ρεάλ πια…Καλά τους κάνανε μπας και βάλουνε μυαλό κάποτε…Πως θαθελα να τους τύχουμε τους scousers ρε συ τώρα να πάρουν ένα μάθημα? Μαντσεστέρα και τα εγκεφαλικά ημισφαίρια στο κιγκλίδωμα ρε! Αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε τον “αχώνευτο” και τους losers:p

Η JUVENTUS ειναι και γαμώ τις ομάδες.Only black and white.Paok+Juve ftw…

Λίγα για το Ζοζέ ε.

Μακάρι να περάσουν United και Arsenal!Έχουμε 2 αγγλικές ήδη,αλλά θέλουμε και τις άλλες 2!

Now playing: Mercenary - Supremacy v2.0
via FoxyTunes

Έλα ρε Ζλάταν %^&$%$#

ω ρε, τι έχει χάσει η Ίντερ; 8O#-o

:wink:

Έρχεται, έρχεται