αυτη η κωλοομαδα η βερντερ παλι περασε.σημερα στα 90 λεπτα την ειχε πατησει η σαμπντορια του λατρεμενου κασανο:p.αλλα εκατσε στη βερντερ να βαλει μια γκολαρα στο 93 και απο εκει και περα ειχαν περασει σχεδον σιγουρα.
Γερμαναράδες ρε!
Η Βέρντερ είναι η απιο ασταθής ομάδα όλων των εποχών, με μοναδική ίσως αντίπαλο την Μαγιόρκα όταν έπαιζε ο Ετό, που κάθε φορά έρχινε 5άρες στην Ρεάλ αλλά έχανε από τις ουραγούς.
Μπράβο στην Μπράγκα.
η βερντερ ειναι απο τις πιο κωλοφαρδες ομαδες evar το goal το εβαλε ενας παικτης που μπηκε επειδη δεν ειχαν να δωσουν εναλακτικη φανελα σε εναν αλλο παικτη.
δειτε για ποιο λογο αποκλειστικαμε προπερσι κλικασε που μετα μας ακυρωσε κανονικο goal του petric και δεν μας εδωσε καθαροτατο πεναλτυ,αλλα οι του mega λεγανε αξια η werder επειδη επαιζε ο τζιολης τα θυμαμαι και συγχιζομαι
Εγω την παω την Βερντερ παντως.
Ποτε δεν επαιξε μαζικη αμυνα βασικα ποτε δεν παιζει αμυντικα.
Εχω δει πολυ μεγαλυτερες ομαδες απο την Βερντερ να προσεχουν
μην φανε γκολ.Κριμα παντως για την Σαμπντορια γιατι για 2 λεπτα
εχασε την προκριση.Πατσινι θεουλης.2 γκολ και μια αποκρουση αμυντικου
της Βερντερ πανω στην γραμμη.
ποσο πιο κλασσικη βερντερ…δεν το ειδα το ματς αλλα δεν δυσκολευομαι να το φανταστω.
γενικα ειπαμε ρε παιδι μου να παιζεις επιθεση, να χαρει ο ουδετερος κοσμος, αλλα αυτοι το παρακανουν
Ακόμη ένα ρησπεκτ στην συμπαθέστατη Βέρντερ για το ότι κάθε χρόνο βγάζει ένα νέο άσο από το μανίκι (ήταν ο Μικού, ήρθε ο Ντιέγκο, μετά ο Εζίλ και τώρα ο εξαιρετικός Μαρίν).