Ελα Μπιλλυ, μη το γαμαμε εντελως. Πες μου εναν αγωνα που δεν γινεται αυτο
Κατα τα αλλα, μετριος αγωνας, καποιες εκλαμψεις της Μπαρτσελονα στο πρωτο ημιχρονο, δυναμικη εισοδος της Ρεαλ στο δευτερο, συνολικα δεν ηταν σιγουρα το ματς που περιμενα(-με) αλλα δεν ηταν και κατι που δεν βλεποταν. Ωραιος τελικος μυριζεται!
Α και ο Αντεμπαγιορ θεουλης ε! Δε λογαριαζει τιποτα, αβερτα κουβερτα και οποιον παρει ο χαρος :lol:
κατα τα αλλα,μετριο ματς,λιγο πιο ανοιχτη η ρεαλ,σε καποιες περιπτωσεις παιξαμε λιγη μπαλιτσα,αλλα για λιγο.περιμενουμε τελικο τωρα,εχω εμπιστοσυνη στη μαντσεστερ οτι δε θα κλειστει οπως η ρεαλ και θα δουμε μπαλιτσα.
μεγαλο διλλημα!
Αυτο ειπες:p
Δεν παιζει προβλημα μην αγχωνεσαι.[SPOILER]την γαμη**ες αυριο σχολειο[/SPOILER]
Αφου ξερουμε ποιοι θα το σηκωσουν τι μας νοιαζουν τα ισπανακια στην τελικη;
Σας λεω, ο Αντεμπαγιορ εχει καταληξει τεραστια λατρεια. Φονιας με τα ολα του! Χερια, ποδια, αρκει να επιτευχθει ο στοχος, η εξουδετερωση του αντιπαλου!
να’ναι καλα ο κλαψας μωρφε. θελει τοσο πολυ να βαλει γκολ (ειδικα στο 1ο ματς το γαμησε) που τα κανε σκατα, ολα τα σουτρ πανω στον αντιπαλο ή κοβοταν σε ντριπλες του.
συμφωνω για πεδρο, ουτε εγς τον ανετχω, οπως και το μπουσκετς…
Μάλιστα … μέτριο παιχνίδι και το δεύτερο, το σώζει μάλλον η καλή μπάλα που έπαιξε η Μπάρτσα κατά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο. Η ουσία είναι ότι είχε καλύτερη ομάδα και πέρασε, με όποιον τρόπο θέλει να πιστεύει ο καθένας. Όλα τ’ άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Και στον τελικό θα το πάρει εκτός αν ο Ξεκούτιασον κάνει τα θαύματά του άλλη μία φορά. Όσο ζούμε ελπίζουμε.
Εντάξει πολύ ανώτερη η Μπάρτσα και στα 2 ματς αλλά η προστασία από διαιτητή ήταν κάπως προκλητική και δεν χρειαζόταν κιόλας. Αρκετό θέατρο και πάλι από μερικούς παίκτες της μπαρτσας.
Αντεμαγιόρ έπρεπε να φάει κόκκινη και στα 2 ματς πάντως και ο μοναδικός λόγος νομίζω που την έχει γλυτώσει είναι πως μπήκε μέσα σε σημεία του παιχνιδιού που όλα έδειχναν τελειωμένα.
Ελπίζω ο διαιτητής στο τελικό πάντως να μην προστατευσει τόσο τους Καταλανούς, μπορεί να παίζουν την καλύτερη μπάλα αλλά…
Μετα τη συνομιλια μας στο μσν ο Γκραχος αναγνωρισε την ανωτεροτητα της Γιουναιτεντ ως ομαδα και παραδεχεται πως ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του γαλαξια.[SPOILER]Απλα ειναι λιγο ντροπαλος:lol:[/SPOILER]
Βλεπωντας τωρα τα 134954697 replay του Μεγκα παντως,οκ μπορει να δοθει φαουλ στη φαση του Ροναλντο (δν ειναι παντως τοσο κραχτο οσο μου φανηκε στην αρχη) αλλα ειναι το λιγοτερο προκλητικο πως 1 second πριν, το ιδιο ακριβως φαουλ κανει ο Πικε στον Ροναλντο και ο ΝτεΜπλεκερε το κανει αβαβα… [-X