Αν έδειχνε όμως θα ήταν και παράνομο.
Ευτυχώς που δεν θα περάσει η Πανάθα και θα βλέπουμε και τις 2 μέρες καλά ματς!Τι κατάρα είναι αυτή με τις Ελληνικές ομάδες…
manchester united βλέπω εγώ
εγω φετος δεν εχω δει μπαλα σε νετ και μεγκα,μονο τον παναθηναικο και τον ομιλο της ρεαλ με την μιλαν δειχνει
ποτε θα καταλαβουν οτι μονο η αρσεναλ προσφερει θεαμα ?
αρσεναλ - μπραγκα 6 - 0
παρτιζαν - αρσεναλ 1 - 3
αρσεναλ - σαχταρ 5 - 1
και το περσινο αρσεναλ-μπαρτσελονα 2-2 ηταν επειδη επαιζε η αρσεναλ και οχι καποια αλλη ομαδα απεναντι στη μπαρτσελονα:p
ο bale ειναι ανετα ο καλυτερος εξτρεμ στην ευρωπη αυτη τη στιγμη, τον βλεπω τωρα και χαιρομαι
αντε μωρε σαλκε…[-X
Nτάξει απλά Gareth Bale…
δευτερη ασσιστ στο πιατο ο Bale μα το θεο δεν υπαρχει ο τυπος, λες και ειναι μηχανη οχι ανθρωπος
εχει 4 χρονια ακομα συμβολαιο νομιζω, αν τον πουλησουν για οτιδηποτε λιγοτερο απο 50 μυρια αξιζουν φαπες
94 για τον κριστιανο ροναλντο…ποιος κριστιανο μωρε, τουτος εδω πρεπει να πουληθει για 200 τοτε
με προλαβε ο tyler
κανε τα 50, 70 καλυτερα
Και κάτι βασικό, όλο και λιγότεροι αριστεροπόδαροι, όλο και λιγότεροι παίχτες πολύ καλοί που ξέρουν να παίζουν επάνω στην γραμμή (πάρτε παράδειγμα πόσο νευραλγικές θέσεις έχουν γίνει τα ακραία μπακ)…Και επίσης κάνει κάτι (γκολ στο μιλάνο, ασσίστ εδώ) και με άμυνες προσαρμοσμένες πάνω του τα ξανακάνει στα ίδια ματς (στο μιλάνο x2, σύνολο 3 - σήμερα άλλη μια φορά σύνολο 2) και σε αντιπάλους τύπου Λούσιο - Μαικόν κτλ…Τίποτα τυχαίο…πολλά φράγκα για να αγοραστεί…
Θα θελα να πέσει με Ρεάλ να δω σχέδιο αντιμετώπισης του απο Μουρίνιο
και σκεψου πως ξεκινησε σαν μπακ ε!
και μονο στην ιδεα πως μπορει να τον παρει η μπαρτσελονα και να τον βαλει αριστερο μπακ, μου σηκωνεται λιγο (και δεν ειμαι καν μπαρτσελονα ε)
δΟταν το αγόρασε απο Μπλακμπερν είχε κάνει και τότε πολύ καλό όνομα αλλά σαν πολύ καλός παίχτης μεσαίας ομάδας…είχε καλή παρουσία 2 χρόνια τώρα αλλά φέτος παραπάει…οργιάζει το τυπάκι, αν πάει στην θέση του ανάπηρου abidal θα κλάψουν μανούλες…
απο southampton τον πηρε
μακαρι να παει στην μπαρτσα(:papas:),αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.μαλλον σε καμια μεγαλη της αγγλιας,με πιθανοτερη τη γιουναιτεντ(οχι οτι με χαλαει κιολας να παει κι εκει).
Είναι Μπλάκμπερν ο αδερφός μου και κάποιον φίλο έπρηζε συνέχεια ότι τους έχουν δώσει έναν παιχταρά και είχα την εντύπωση πως είναι ο bale…γράψε λάθος!
Είναι ο 1ος παίκτης που βλέπω να τον κυνηγά ο θεός Ζανέττι, ο οποίος πέρσυ είχε φάει μαζί Πέδρο και Μέσι.
Εκπληκτικές οι 2 ασίστ του.
http://www.youtube.com/watch?v=Jc5ln1NnZhg
ο valdes που όλοι αγαπάμε.
πάντως, περιττό να αναφέρω η κοπεγχάγη είναι ήδη στην επόμενη φάση.
τον bentley θα ελεγε που τους τον δωσαμε εμεις και επαιζε καλα στην μπλακμπερν
Μίλαν-Ρεάλ
Καιρό είχα να δω ματς όπου δεν υπάρχει καθόλου κέντρο. Μα καθόλου όμως.