Champions League 2011-2012

Mατσαρα η χθεσινη!!!Cavani και Lavezzi κορυφαιο διδυμο αυτη τη στιγμη!!!

Σωστος!!!Πολλες απο της λεγομενες μεγαλες ομαδες θα ηθελαν να ειχαν αυτο το διδυμο στην επιθεση τους :wink:

Παιχταραδες και οι δυο τι να λεμε.Ειδικα αυτος ο Cavani,απο αλλον πλανητη ετσι?
Αλλα βρηκαν και τα καναν χθες?Ρε τι ντουγανι αυτος ο Ivanovic!
Εβλεπα παλι φασεις/γκολ και μιλαμε ο τυπος ηταν εκτος τοπου και χρονου!

Γενικα η Τσελσι ειναι εκτος τοπου και χρονου φετος και ο Βιλας Μποας κατα την γνωμη μου μετραει μερες. Ηδη ακουγονται ονοματα για αντικαταστατες του.

Παιχνιδαρα το Βασιλεια-Μπαγερν πολυ καλυτερο απο το Μαρσειγ-Ιντερ μεχρι στιγμης.Η Βασιλεια εχει 2 δοκαρια μεχρι τωρα.Στο πρωτο πριν παει η μπαλα στο δοκαρι δειτε την αποκρουση του Νοιερ!!!

Τραγικη Ιντερ ευτυχως για εκεινη που παιζει νε την Μαρσεϊγ. Και ενω το εργο Μουρινιο εμεινε για πολλα χρονια στην Τσελσι αντιθετα στην Ιντερ παρα τους πολυ καλους παιχτες που εχει δεν εμεινε απολυτως τιποτα…
Υ.Γ. ο σπικερ της ΕΡΤ γιατι λεει τον Μαριο Ζαράτε , Σάρατε ?

Το κολλησε η Βασιλεια στο 86!!!

1. τοσο ανεμπνευστη ομαδα μπροστα, τι να πω γαμωτο. κατα 90% αποκλειστηκαμε, του χρονου ξανα. και τελικα ο σβαινσταιγκερ ειναι πολυ πιο σημαντικος απ οτι νομιζα, τεραστια η απουσια του (οπως και η μανια του χαινκες να μη βαζει μιλλερ)
    υπερτιμια η βασιλεια, το χω ξαναγραψει εδω, λογικα ειναι στους 8 μιας και το εκτος εδρας γκολ το εχει, το 1-0 πολυ δυσκολα γυρναει απεναντι σε αυτην την ομαδα

Παραξενο τσουλου φετος ομως ε.Δηλαδη δεν θα μπορουσα να φανταστω στους 8 να βρισκονται Ναπολι,Βασιλεια,Μαρσειγ(αν περασουν),να παλευει το ΑΠΟΕΛ,να λειπει η ‘‘οικοδεσποινα’’ Μπαγερν,και να μην υπαρχει ουτε μια αγγλικη ομαδα.Πολλες αλλαγες και πολυ ενδιαφερον!

Είναι το ωραιότερο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και πολλά χρόνια.

Το πιο ενδιαφερον σιγουρα !

Ειδα το Μαρσειγ - Ιντερ.
Βαρετο παιχνιδι παντως.Οι Γαλλοι πρεπει να εβγαλαν κανα 40 αποτυχημενες σεντρες.
Η Ιντερ ειναι η κλασικη Ιντερ που ξερουμε ολοι.
Επειδη πηρε ενα ΤσουΛου δεν εγινε και Μιλαν ξαφνικα :stuck_out_tongue:

Κακό παιχνίδι το χθεσινό…όποια και να περάσει δεν πάει παραπέρα!
Λογικά αν δεν συναντηθούνε και για το καλό της διοργάνωσης θα πρέπει οι 3 της τετράδας να είναι Μίλαν , Μπαρτσελόνα , Ρεάλ!Για τέταρτη είχα την Μπάγερ που είναι και γηπεδούχος αλλά δεν την βλέπω να τσουλάει πολύ μετά την διακοπή…και μπορεί να προωθήσει η Μισελού καμμιά Γαλλική!

τι πινουν εκει στo mega??? δεν θα δειξουν το μπενφικα-ζενιτ που θα ειναι αιμα κ αμμος για το τελειωμενο αρσεναλ-μιλαν… τι περιμενουν να γινει οτι κ στο λα κορουνια-μιλαν καποτε?
σε τι κοινο νομιζουν οτι απευθυνονται ρε πουστη μου…
δεν ειναι το ιδιο το τσουλου απο stream ρε γαμωτο…[-X

Ναι απο τη μια εχεις δικιο.Το ζενιτ-μπενφικα θα ειναι πολυ ενδιαφερον.Αλλα μονο και στα ‘‘ονοματα’’ το Αρσεναλ-Μιλαν ειναι ενα κλασικο ευρωπαικο ντερμπυ(4-0 βεβαια δεν το λες και ντερμυ).Μαρκετιγκ παιδι μου,τι τα θες…

Ε ναι λογικό είναι…τα νουμεράκια τους ενδιαφέρουν κυρίως!Άσε που βολεύει και τον Σωτηρακό να πάει τσαμπέ ταξιδάκι στην αγαπημένη του Αγγλία!Έχει και δουλειές!!! :lol:

Μην το ψαχνετε μαγκες αυτοι παντα το πιο εμπορικο παιχνιδι κοιτανε να δειξουν ασχετα αν εχει ενδιαφερον η οχι.Εγω παντως που λογω Nova εχω δικαιωμα επιλογης σιγουρα θα προτιμησω το Μπενφικα-Ζενιτ

πάμε μωρή άρσεναλ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Άρσεναλ!

Τρελανε μας μωρη Αρσεναλ!!! 3-0!!!

Πέστα ρε man :!: