Ρε τρελαινόμαστε!
…προφανώς αυτή είναι η συμφωνία με Nova:):!:
ρε δεν παμε καλα
Εχω ανατριχιασει. Τρελενομαι μαλακες. Ετσι και περασουμε θα βαλω τα κλαμματα. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕ!
εχω μεινει μαλακας:|
εχασα και το πρωτο τεταρτο ρε γαμωτο και βριζω ολη την ωρα.
:drunk:
ετσι ρε μεγκα… αστους να λενε…
Tεραστιο ματς απο Ροζιτσκι σημερα!
εεεε… ετσι ειναι η μπαλα… σε κανει μαλακα στο λεπτο…:?
Κοιταζω γυρω μου με ενα απλανες και χαοτικο υφος. Δεν πειραζει, ψυχαρες, αλλα ρε γαμωτο γιατι οχι…:(:(
Μπραβο στην Αρσεναλ.Το ειχα πιστεψει οτι θα το γυρισει στο 2ο ημιχρονο.Κριμα ρε φαν περσι,σκαψιμο ρε ολλανδε;Επεσαν τιμια παντως!
Πολυ φουριοζα μπηκε η Αρσεναλ και οπως ηταν λογικο εσκασε.
Απο την αλλη η Μιλαν ηταν αγνωριστη και με τους μισους παιχτες
να κανουν την μια μαλακια πισω απο την αλλη.
Ωραιο παιχνιδι παντως !
ο φαν περσι φταιει
μπραβο στην αρσεναλ, υπερπροσπαθεια και ειδα ενα καλο ματς απο κει που δεν το ειχα καν να κατσω να το δω
αλλα
1ον αν ημουν γκαλιανι θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα αν αυτος ο αλεγκρι ειναι να μεινει στη μιλαν. ναι ειχε απουσιες, αλλα τετοια ενδεκαδα με το αεροδρομιο μαλπενσα στο κεντρο ηταν εξοργιστικο (αν και χωρις αυτο δε θα βλεπαμε ωραιο ματς). επιπλεον αυτοι οι 3 μπροστα δεν παιζει να γυρισαν ουτε καν στη γραμμη του κεντρου. αντε ο ιμπρα ειναι ο ιμπρα (για μενα κορυφαιος στον κοσμο σε τεχνικη επιθετικος), αλλα αν εχεις και αλλους 2 που δεν ενδιαφερονται να κυνηγησουν μπακ, θα σε κανει γιογιο η αρσεναλ. εβαλε τον ακουιλανι (!!) (τον επονομαζομενο και πριγκηπα, ναι τοσο σοφτ ειναι) και τελειωσε το ματς
2ον ο walcott θελω καιρο να το πω γμτ, ειναι για stoke το πολυ. ουτε μπαλα ξερει, μετρια-κακα τελειωματα, 0 αισθηση του παιχνιδιου, μονο ταχυτητα. δεν παιζει να σηκωσε το κεφαλι ουτε μια φορα. και βεβαια gibbs αλλο ανεκδοτο για αριστερο μπακ
Για μενα πιο πολλες πιθανοτητες ειχε να μπει γκολ ετσι οπως το εκανε παρα αν πλασαρε κανονικα.
Πεσμενος κατω ηταν ο Αμπιατι ρε και ειχε ολο το τερμα μπροστα του.Βεβαια ωραια τα συζηταμε εμεις απο τον καναπε,αλλα ειναι αλλο πραγμα εκεινη τη στιγμη με την ενταση που εχεις.Ο,τι σου ερθει πρωτο το κανεις.Αν κατσει,εκατσε!
Ο Αμπιατι ηταν μεν πεσμενος αλλα καλυπτε με το σωμα του το σημειο που εβλεπε ο Φαν Περσι. Καμια σχεση με τη φαση του Νοσερινο που το εχασε μονος του.
Ο Αλεγκρι ειναι ο προπονητης που πηρε το πρωταθλημα περισυ και φετος
μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα η ομαδα.Δεν φταιει αυτος που οι παιχτες κανανε
παιδιαστικα λαθη και ηταν αδιαφοροι.Στο δευτερο ημιχρονο και ειδικα απο σημειο
και μετα την κλειδωσε την Αρσεναλ και αν ηταν να βαλει καποια ομαδα γκολ
ηταν η Μιλαν.
Εμενα μ’αρεσει σαν προπονητης παντως,κορυφαιος δεν ειναι αλλα δεν ειναι και
της πλακας.
με συνεπηρε τοσο πολυ η προσπαθεια της αρσεναλ που ξεχασα οτι εχω παιξει εδω κ καιρο προκριση μιλαν… με το σφυριγμα της ληξης μου’ρθε φλασια…#-o
και φραγκα στην τσεπη…!!!