Champions League 2011-2012

Nταξ η αποκρουση του Χιωτη στο φαουλ παρρα πολυ καλη.Μπραβο του , εχει κανει πολυ καλο παιχνιδι.

έχει πεθάνει το αποελ… με το ζόρι φτάνει στην άλλη άκρη του γηπέδου…

μέγας στόκος ο αιλτον…έχει πάρει όλες τις φάσεις πάνω του και δεν δίνει δίπλα ούτε με αίτηση…μπακαρί του χει πάρει και τα σώβρακα…

Διαιτησία πάντως σφυρίζει ΠΑΡΑ πολύ καλά το αποελ…το δίνει οποιαδήποτε φάση είναι αμφισβητούμενη…και η κόκκινη του μπαντούκα είναι μια ακόμα απόδειξη της τεράστιας ηλιθιότητας του κανονισμού για την κίτρινη αν βγάλεις φανέλα…

Οντως οι αντοχες του ΑΠΟΕΛ ειχαν εξαντληθει,αλλα καταφερε και δεν το φαγε.

Παμε ρε Χιωτη,δικαιωσε το μανατζερ του 2003 που σε ειχε καλυτερο και απο τον Κασιγιας.

εγω πιστευω η διαιτησια παιζει τον ορισμο του 50-50…απλα το οτι ο αποελ ειναι μικροτερη ομαδα απο λυων φανταζει περιεργο…

αυτος ο αιτο μυαλο να ειχε,τωρα θα χε καθαρισει το ματς

επισης δε ξερω ποσα γκολ επρεπε να φαει ο αποελ στο πρωτο ματς,αλλα αυτο το ματς το χει κερδισει κατα κρατος και το 1-0 θα μπορουσε να ταν 2 και 3-0

όχι ρε συ… χάσαν και οι άλλοι πολύ πράμα… ισοπαλία θα έλεγα το πιο δίκαιο…

Πάμε ρε χιώτη…

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ

100000000 μπράβο στο αποελ!

ΝΑΙ ΡΕ ΧΙΩΤΗ ΡΕ

Nα τος:!:

στους 8 ρε μαλακα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Γενικα δεν τον παω τον ΑΠΟΕΛ,αλλα του πουστη,τετοια επικη προκριση απο μια ομαδα σαν τον ΑΠΟΕΛ,αξιζει χιλια συγχαρητηρια!Ρε τον Χιωτη…

στο σημερινο ματς δε μου φανηκε να απειλουν σοβαρα…επισης τα στατιστικα του ματς στο τελος μεγαλη απατη,μονο στο ποδοσφαιρο τα στατιστικα μπορουν να λεν ψεματα για ενα παιχνιδι

εγω αυτο που ειδα σημερα απτον αποελ παντως,μονο για αουτσαιντερ δε μου φανταζει στο ζευγαρι αυτο…ομαδουλα την εκανε την λυων

Και του καθεται μια Μαρσειγ,και τον βλεπεις στου 4.Ε ρε γλεντια!

Ο Αΐλτον μονος του δημιουργουσε τις φασεις και μονος του τις χαλουσε.
Το αριστερο μπακ του ΑΠΟΕΛ ηταν που ψοφησε τελειως στην παραταση.
Αυτος ο Αλεξανδρου μηδενικο.
Η Λυων πως εχει καταντησει ετσι τα τελευταια χρονια; Και δεν το λεω μονο γι αυτο το παιχνιδι. Μη ξεχναμε πως περασε επειδη νικησε 6-1 στο τελευταιο παιχνιδι στους ομιλους.

δεν τον παω τον αποελ,αλλα αυτο που εγινε ειναι απιστευτο

Mπραβο ΑΠΟΕΛ,πραγματικα.Μεγαλη προσπαθεια και οχι μονο σημερα,μιλαω για τη γενικοτερη παρουσια και το καλο ειναι οτι συνεχιαζει…
Αιλτον,πατως μεγας στοκος…Θελει λιγο συμμαζεμα!!

στον πατο σου monsier platini!!!

ΕΠΟΣ!!!

μολις ειδα το τι εκανε ο μεσι.οκ :expressionless:

Μπραβο στους μαγκες του Αποελ.Τεραστια προκριση!!!