Champions League 2011-2012

Ή του κάθεται μια Μπάρτσα και τρώει 10. :stuck_out_tongue:

Με πρωταγωνιστές Χιώτη , Μαντούκα…εμείς προτιμήσαμε να κάνουμε ανανέωση και να πάρουμε στην θέση του τον Έντερ! :?
Αν αφήσουμε ελεύθερο τον Λαγό και κατέβει στο νησί σηκώνουνε μέχρι και την κούπα του χρόνου οι Τζιπρέοι! :lol:

μεγαλη πρόκριση ο αποελ.πάντως έχασε φάσεις που δεν γινεται να χάσεις…πόσες φορές βγήκαν με λιγότερους αμυντικούς και δεν έγινε ποτέ η πάσα. πόσες φορές ο αιλτον ενω περνάει τον πρώτο αντίπαλο και βρίσκεται περιοχή, το μόνο που σκέφτεται ειναι να ξανά κάνει τριπλά.

*τα στατιστικά ηταν μουφα.σουτ στα σύννεφα και αδύναμα σουτ από τα 30 μέτρα
**πόσα φαουλ κέρδισε ο αποελ? καμιά 50αρια?

Ο Αΐλτον έκανε και δεύτερη ντρίμπλα γιατί δεν ήθελε με τίποτα να σουτάρει με το αριστερό. Ψυχωμένη αμφάνιση το ΑΠΟΕΛ, κατάντια η κάποτε “χάρμα να την βλέπεις” Λυόν.

'Αμα λέω ότι είναι το ωραιότερο τσάμπιονς λιγκ εδώ και πολλά χρόνια…

υπαρχει και η επιλογή να σηκώσει και κανένα κεφάλι μπας και δει συμπαίχτη.(που πολλές φορές προλαβαίνανε και βγαίναν γύρω του σαν μια λύση)
παντως για να μην τον αδικώ ηταν πολυ καλός. ειδικά οταν ερχόταν απο αέρα η μπάλα, πάντα ηταν μπροστά απο τον αμυντικό και την κατέβαζε και έκανε μόνος του παιγνίδι(οχι πάντα επιτυχημένα).

Ναι, εννοείται ότι μπορούσε και έπρεπε να πασάρει σε 2-3 περιπτώσεις. Ή να τις τελειώσει με το αριστερό. Τι σόι φορ είσαι όταν δεν μπορείς να εκτελέσεις και με τα δύο πόδια?

Αλλά μου έκαναν εντύπωση τα χάλια της Λυόν. Ειδικά στα τελευταία λεπτά που τα ακραία μπάκ του ΑΠΟΕΛ είχαν ψοφήσει κυριολεκτικά (ειδικά ο Μποαναβεντούρα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του) και βγαίναν από τα πλάγια σχετικά εύκολα, δεν έκαναν ούτε ένα σωστό γύρισμα στην περιοχή.

εγω σου λεω ασε τα γεμισματα/σεντρες… βρε δεν μπορούσαν να πάνε και να κερδίσουν στο ένας με εναν… πρέπει να έχασαν σχεδόν ολες αυτές τις προσπάθειες
επεισης ενδιαφέρον ειχε όταν η μπαλα έπαιζε απο την άμυνα του αποελ στο κεντρο, πόσο ήρεμα γινόταν. βέβαια βοήθησε και η λυων που είναι μέτρια πλέον, αλλά και πάλι

*με το κακο του πόδι αμα σούταρε αυτός δεν θα έφτανε η μπάλα:p
**είχαμε και παίχτη της αελ μέσα.!!

Ελπίζω να το λες ειρωνικά γιατί δεν προκύπτει από κάπου…
Βέβαια αυτό θα κριθεί στην συνέχεια όταν θα φύγει από την μέση η πλέμπα και θα παιχτούν τα μεγάλα ματς!

Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, αλλά εξαρτάται τι ζητάει κανείς από το ποδόσφαιρο που βλέπει.
Εγώ θέλω ωραία μεμονωμένα ματς (η ζευγάρια) και ωραίες ιστορίες.

Φέτος υπάρχουν δύο ακλόνητα φαβορί (Μπάρτσα, Ρεάλ) που όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη επικείμενη μονομαχία τους, υπάρχει μια παραδοσιακή δυναμη (Μίλαν) που επέστρεψε παίζοντας πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχουμε μια ξεγραμμένη ομάδα (Άρσεναλ) να φτάνει μια ανάσα από τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία.

Επίσης δικαιώνεται η συστηματική δουλειά της Μπενφίκα, λάμπει το άστρο της Νάπολι, ξεπετάγεται από το πουθενά το σιδερένιο ΑΠΟΕΛ, η Βασιλεία έχει βάλει δύσκολα στη Μπάγερν.

Επίσης (αυτό είναι προσωπικό κόλλημα) χαίρομαι που έχουμε ξεφορτωθεί από νωρίς το φρικτά στεγνό ποδόσφαιρο της Γιουνάιτεντ.

μολις σε συμπάθησα παραπάνω.(και συμφωνώ για το φετινό . δεν βλέπεις πουθενά ενα αδιάφορο ματς εδω που είμαστε και ας είναι τόσες σχετικά αδιάφορες ομάδες μέσα)
το οποίο ποδόσφαιρο της άλλαξε απο τους διπλούς αγώνες με την μπαρτσελονα(δεν θυμαμαι χρονιά ρε γαμώτο).

Ναι αλλά αυτά που αναφέρεις υπάρχουνε κάθε χρόνο!Και πέρυσι τα φαβορί ήταν οι Μπάρτσα , Ρεάλ…δεν άλλαξε κάτι!Και είχανε μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τις Αγγλικές ομάδες που φέτος είναι ανύπαρκτες και μπορεί να μην έχουνε κανένα εκπρόσωπο στους 8!Αυτό βέβαια δεν με χαλάει καθόλου! :smiley:
Ποιοτικά δεν βλέπεις κάτι ξεχωριστό μέχρι τώρα…μια παρηκμασμένη και βαρετή πια (δεν λέω ότι δεν είναι ομαδάρα αλλά δεν περιμένεις πια κάτι καινούριο να δεις από αυτήν) Μπάρτσα και ανεβασμένες όπως λες κι εσύ τις Ρεάλ , Μίλαν!
Και να μην ξεχνάμε φυσικά και τις “ομορφιές” που παιχτήκανε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων που περισσότερο θυμίσανε Β’ Εθνική πριν 2-3 χρόνια με Μπέους , Μάκαρους και Τσακογιάννηδες παρά την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση:!:

Π.χ. Μπαρτσελόνα-Λεβερκούζεν,ε? :smiley:

με 5+7, οχι.! έχεις με κάτι να ασχοληθείς. δεν είναι μόνο στο αν είναι αμφίρροπο ενα ματς

Α ΟΚ νόμιζα ότι εννοείς να γίνεται δυνατή κόντρα!Ε έτσι όπως το λες πάντα έχεις με κάτι να ασχοληθείς…

Μολις σας συμπαθησα και τους 2!

Λογω προσωπικης συμπαθειας στους reds πιστευω στη φαση νοκ αουτ τα τελευταια χρονια τα καλητερα παιχνιδια τα εχω δει με τη Λιβερπουλ…

Ποιος ξεχναει το 4-4 στο bridge…ματσαρα ηταν απ’ολες τις πλευρες…

Δεν ξέρω τι θες να δεις ποιοτικά gatto, εμένα η Νάπολι ας πούμε μου φαίνεται χάρμα οφθαλμών. Το τέμπο της Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο προχτές ήταν εξωπραγματικό. Η θέληση του ΑΠΟΕΛ που άντεξε 120 λεπτά με τους εδώ αποτυχημένους Πουρσαϊτίδη και Μαντούκα (αν και τη μεγάλη δουλειά την κάνουν τα χαφ του, Μοράις και Έλντερ-κατι, δε θυμάμαι τώρα) ήταν για θαυμασμό.

Πέρσι, στο ίδιο σημείο, το μόνο για το οποίο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ήταν η παλικαρίσια ανατροπή της Ίντερ μέσα στο Μόναχο.

Εννοείται βέβαια ότι τα ματς από δω και πέρα είναι αυτά που θα κρίνουν συνολικά τη διοργάνωση.

εννοειται οτι θελουμε ηρωικες προκρισεις(αποελ) κ τα φαβορι στα σχοινια (τσελσι,ιντερ,μπαγερν)… τα τελευταια χρονια τα ματς των 16 ειχαν χασει την αιγλη τους…

πλεον ο αποελ εχει αρκετες πιθανοτητες (για φαση των 8) να βρει μπροστα του μια ομαδα ιδιας δυναμικοτητας με τη λυον… μακαρι να συνεχισει το ταξιδι του…

Θέλω να δω ποιοτικά παιχνίδια , νέους ποιοτικούς παίχτες , νέα συστήματα , δυνατές μονομαχίες,κάτι καινούργιο ρε παιδί μου και δεν μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα έχω δει κάτι φοβερό!
Σε πληροφορώ επείδη παρακολουθώ πολύ στενά το Ιταλικό πρωτάθλημα ότι η Νάπολι ήταν ελαφρώς καλύτερη πέρυσι αλλά σίγουρα είναι μια θετική παρουσία μέχρι τώρα!ΟΚ με την θέληση του Αποέλ αλλά δεν μπορεί να με συναρπάσει ποιοτικά μια ομάδα με καλύτερους παίχτες τους Μαντούκα , Χιώτη (τους συμπαθούσα πάντα και τους 2 και δεν ήθελα να φύγουν από την ΑΕΚ) και ούτε μπορώ να το θεωρήσω αυτό το γεγονός αναβάθμιση του Τσου Λου!
Αγγλικές ομάδες ανύπαρκτες , Γαλλικές της πλάκας , Γερμανικές όπως πάντα τα τελευταία χρόνια καρναβάλι και με την Μπάγερν χειρότερη από πέρυσι…το Μαρσέιγ-Ίντερ θύμιζε πιο πολύ νερόβραστο παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος…μπορεί και με περισσότερα λάθη!
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά…σε αυτό που συμφωνούμε είναι ότι τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα κρίνουν την διοργάνωση και πιστεύω ότι θα δούμε και ματσάρες!

απο τα χθεσινα 5 γκολ του μεσσι αυτο που με εντυπωσιασε πραγματικα ηταν το τριτο…

βγαινεi τετ α τετ με τον γκολκιπερ, τον προλαβαινει ο αμυντικος και τον κλεινει πολυ καλα ωστε να μην μπορει να σουταρει με το αριστερο ποδι…

και ξαφνικα με το υποτιθεται κακο του ποδι πιανει ενα απιστευτο σκαφτο πλασε σε αποσταση πολυ μικρη με τον γκολκιπερ…απιστευτο γκολ…

δεν ξερω αν ειναι ο κορυφαιος παικτης ever και δεν ξερω οι <<και καλα ειδικοι του ποδοσφαρου >> σε ποιο σημειο θα τον καταταξουν στο τελος της καριερας του…

αυτο ομως που πιστευω ειναι οτι ενας ποδοσφαιριστης δεν μπορει να αγωνιστει καλυτερα απο οτι ο μεσσι…απο πλευρας τεχνικης,σκοραρισματος,ομαδικοτητας εχει πιασει το top που μπορει να πιασει ενας ποδοσφαιριστης…

και αν λαβουμε υποψη με τι ταχυτητα κανει τις κινησεις του(π.χ. στο δευτερο χθεσινο γκολ) τοτε το συμπερασμα ειναι οτι αυτο το top θα διατηρηθει για παρα πολλα χρονια…

Εχουμε δει ωραια παιχνιδακια μεχρι τωρα και φυσικα την πορεια του Αποελ που εχει κουφανει ολη την Ευρωπη.Και την αλλη βδομαδα θα δουμε ωραια ματς.Ειδικα το Τσελσι-Ναπολι θα ειναι παιχνιδαρα κατα την γνωμη μου.