ΟΚ για Μπαρτσελόνα-Ρεάλ πάει η φάση αν και συνήθως το προφανές ζευγάρι κάπου σπάει στην πορεία!Δεν πιστεύω όμως ότι θα το αφήσουνε και τόσο στην τύχη του…
Είναι ξενέρα και για μένα να βρίσκονται στον τελικό 2 ομάδες από την ίδια χώρα όπως και να γίνεται ο τελικός στην έδρα της μια φιναλίστ…το συμπέρασμα μόνο η ΜΙΛΑΝΑΡΑ μπορεί να σώσει την φετινή διοργάνωση! :lol:
αυτό θα ήταν το καλύτερο
Κριμα,αλλα αναμενομενο…
Μπραβο στον ΑΠΟΕΛ παντως!!!
Θεικη φωτογραφια!
Ωραιος ο μαγκας!!!
…όσο μπόρεσε το πάλεψε…μπράβο στο ΑΠΟΕΛ:):!:
Ρε τι πεναλτι δεν εδωσε στην Μπαρτσελονα;;8O8O8O Mου αρεσει οτι για κατι τετοιες περιπτωσεις εχει βαλει η ουεφα τον εποπτη περιοχης!!!
πιο πέναλτι, πεθαίνεις!!!
*τρομερή σε εκτέλεση η κομπίνα στο φαουλ.φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι ετσι.
**καλά έλεγε ο μουρινιο χθες να μην καθορίσει ο διαιτητής το αποτέλεσμα στο μιλανο
Πολύ καλό το ματς μέχρι τώρα! Καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στην Barcha. Βάλτε και οι 2 ομάδες γκολ να πληρωθούμε κιόλας και όλα καλά!
εγω δεν τρελαθηκα.βασικα μετριο δευτερο ημιχρονιο.στον επαναληπτικο περισσοτερα περιμενω.
Το πρωτο ημιχρονο ηταν παρα πολυ καλο.Το δευτερο ηταν μετριο με της δυο ομαδες να κοιτανε περισσοτερο την αμυνα.Οπως και να εχει πιστευω οτι η Μπαρτσα θα περασει.Στο αλλο παιχνιδι οπως αναμενοταν η Μπαγερν καθαρισε την προκριση απο σημερα.
Φαντάζομαι τον ίδιο αγώνα με διαιτητή κανένα από τα δικά μας τα φυντάνια πχ Κωνσταντινέας. Δεν παίζει να βλέπαμε πάνω από 20 λεπτά καθαρό χρόνο…
βαρεθηκα στο δευτερο μερος
ο διαιτητης εκανε καποια πολυ σοβαρα λαθη οπως 2 πεναλτυ στην μπαρτσα το ενα με ανατροπη απο αμπιατη και το αλλ με τον αλλον που τραβουσε την μπλουζα του πουγιολ που εκανε κεφαλια και παραλιγο να το ριξει αλλα δεν την επιασε καλα λογω πεναλτυ…
βαρεθηκα στο δευτερο μερος
ο διαιτητης εκανε καποια πολυ σοβαρα λαθη οπως 2 πεναλτυ στην μπαρτσα το ενα με ανατροπη απο αμπιατη και το αλλ με τον αλλον που τραβουσε την μπλουζα του πουγιολ που εκανε κεφαλια και παραλιγο να το ριξει αλλα δεν την επιασε καλα λογω πεναλτυ…
Ίσως είμαι απο τους λίγους αλλά ελπίζω να μην κάτσει τελικός Μπάρτσα - Ρεάλ γιατί κατά 90% θα δούμε κλοτσοπατινάδα και θα πονέσουν τα μάτια μας.
Ωραιοτατο πρωτο ημιχρονο - σουπα το δευτερο.
Πολυ καλη η Μπαρτσα ενω ως Μιλανεζος δεν μ’αρεσε
το ξυλο απο μερια μας.Αν και η τακτικη του Αλεγκρι
ηταν σπασιμο νευρων της Μπαρτσα και κηνυγαμε καμια
αντεπιθεση.
Ωραιος ο ρεφερι οσον αφορα την ροη του αγωνα και την
διαχειριση του.Οσον αφορα τα πεναλτι στην Μεσογειο τα
σφυριζουν αυτα αλλα ο διαιτητης ητο Σκανδιναβος.
ΟΚ μαν, αλλά Σκανδιναβός ή Mαδαγασκαρινός, αν είναι το δίνεις. Και αυτό ήταν ο ορισμός.
ε και τι? δεν έχουν μπάλα εκεί?? αυτό είναι παράβαση σε 41 αθλήματα σε 279 χώρες(η ελλαδα δεν είναι μέσα)
I know.
Απορω κιολας για ηταν και απο την μερια του εποπτη περιοχης.
Μικρο το κακο πιστευω.Μονο το σερι της Μπαρτσα χαλασε.
Ετσι και αλλιως (και δυστυχως) η Μιλαν δεν εχει καμια ελπιδα στο
Καμπ Νου.
Εdit : Crimson τα καλυτερα ματς στο ΤσουΛου εγω παντως με
Σκανδιναβους ρεφερι τα εχω δει.Ποσα φαουλ και κιτρινες θα ειχε
δωσει ενας Μεσογειος χτες ?