καλά ποτέ δεν ξέρεις…μπάλα είναι, όλα γίνονται.ακόμη και απέναντι στην μπαρτσελονα.
πολύ θα ήθελα να δραματικό ματς.(οκ.και πρόκριση στο τέλος:p)
Και εγω.Με γκολ Ζλαταν.Καλα και Πρινσ δεν θα με χαλαγε.
Κατα τα αλλα πολυ κακες εκτελεσεις χτες απο τους επιθετικους
και των δυο και ο Αμπιατι ειναι μαλλον ο καλυτερος τερμας φετος
στο ΤσουΛου.
Όποιος περάσει από το Ρεάλ-Μπάγερν, θα το σηκώσει κιόλας. Η Μπαρτσελόνα δεν το παίρνει δεύτερη φορά σερί, Μίλαν και Τσέλσι δεν πείθουν.
1-0 η Barcha με τον Messi (πέναλτυ).
+η Bayern!
Τι βλακεία πέναλτυ, ήμαρτον :!:
1-1 η Μιλαν! Και 2ο γκολ για την Bayern! Marseille αισχρή…!
χαχαχ ο Μασερανο εκανε γαμω τις κινησεις για να χαλασει το παθητικο οφσαιντ
Μπράβο ρε Μιλανάρα, να δούμε λίγο μπάλα.
Έδιτ: Αηδία. [-X
Αμα ζοριστει η ‘‘dream’’ team αναλαμβανουν οι διαιτητες, δεν υπαρχει προβλημα. :lol:
καλή χρυσή η μπάρτσα αλλά το σπρώξιμο είναι με μπουλντόζα.
Έλα ντάξει το παραγαμήσαν… Τι μούφα πέναλτυ ήταν αυτό??
Ντροπή. Άσε να δούμε λίγη μπαλίτσα μωρέ παπάρα.
καλα εδω το ξεφτιλισε ο διαιτητης… #-o
Έλα μωρή ομαδάρα Μπαρτσελόνα! Ούτε στο μπάσκετ δε δίνονται αυτά looooooool
μιλάμε για ΚΑΘΑΡΗ αλλοιώση αποτέλεσματος το έχω παιξει Χ…το πεναλτυ δεν ηταν με την ΚΑΜΙΑ
ΥΓ
Ούτε η ρεαλ μαδρίτης δεν είχε τόσο σπρώξιμο τότε με τον Ολυμπιακό!!!
Και εγώ χ/1 το είχα παίξει και μας γάμησε ο μαλάκας…[-X[-X[-X
αν εισαι “μπαρτσα” ξερεις…
παλι με τη μιλαν τα οργια, οπως το γκολ του σεβα καποτε…
Όχι, τιποτε άλλο αλλά θα μας πρήξουν όλοι οι μαλάκες παραγκολάγνοι νεοέλληνες σαν τους αποπάνω, ξεχνώντας φυσικά ότι στο πρώτο ματς δεν δόθηκε καθαρό υπέρ της μπάρτσα.
Αίσχος, αυτό μόνο, τίποτ’ άλλο. Το αστείο είναι ότι θα ακούσουμε κανα γραφικό επιχείρημα του τύπου “μα τους χρωστάνε πέναλτι απ’ το προηγούμενο παιχνίδι”. Fucking disgrace που 'χε πει κι ο Ντρογκμπά
edit: Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες Κρισπ. Ρε συ, δεν λέμε ότι δεν είναι υπερομάδα η Μπαρτσελόνα ή τίποτα τέτοιο. Ούτε για παράγκα λέμε. Δεν είναι όμως το μοναδικό σκανδαλώδες σφύριγμα υπέρ της τα τελευταία χρόνια. Για να μην παρεξηγηθώ, αντίστοιχα έχει πάρει και η Γιουνάιτεντ π.χ. στην Πρέμιερ σφυρίγματα για γέλια. Ας βάλουν τεχνολογία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τουλάχιστον, όπως είχανε βάλει και τους διαιτητές στις εστίες πειραματικά στο Γιουρόπα, να σταματήσουν αυτές οι κωμικές αποφάσεις.
Το γκολ του Σεβτσενκο θελει ο κοσμος πισω ρε !!!