Champions League 2011-2012

Πο αν και υποστηρίζω την Barcha ξενέρωσα πολύ με το πέτσινο… Ισχύει ότι στο προηγούμενο δεν έδωσαν 1 υπέρ της αλλά τσαπού μας… Αλλά τώρα όχι τίποτα άλλο χάσαμε και το στοίχημα! #-o

Εγώ θέλω το γκολ του Ζιοβάνι στη Λιόν το 2000.

ε βεβαια, αν εισαι γαυρος κ μπαρτσελονα δεν εχεις λογο να ασχοληθεις με τη διαιτησια…:lol:

Αν και δεν εχω κατι απεναντι στην Μπαρτσα, αντιθετως μου αρεσει η ομαδα της, τετοιο πεναλτυ δεν δινεις. Απλα οχι. Λιγος σεβασμος και στον Νεστα, οχι τιποτα αλλο.

Φορτσα Μιλαν, για να δικαιωθω οταν ελεγα πως η Μπαρτσα δεν θα εχει τοσο ευκολο ρολο οσο μου ελεγαν διαφοροι!

Και ΠΑΟ στο μπάσκετ. :razz:

Γελαω με ολους σας,προφανως θυμομαστε τα κορακια μονο στα σφυριγματα υπερ της Μπαρτσα,εχει γινει πιο μοδα και απο την ιδια την Μπαρτσα.

Με την Μπάρτσα είμαι αλλά ο διαιτητής έδωσε απλά δικαίωμα για να λένε οι αντι-Μπάρτσα οτι την προμοτάρουν.

Έλεος με τους ερασιτέχνες πια…καλά ήταν ισορροπημένο στο 1-1

Σωστός ο από πάνω!

Ασε φιλαρακι, οταν καποιοι απο εμας γουσταραμε Μπαρτσελονα (τοτε που δεν ηταν στα φορτε της να παιρνει πρωταθληματα και ευρωπαικα), εσυ μαλλον δεν εβλεπες ακομη ποδοσφαιρο. :wink:

σιχαμενη μπαρτσα

1. Τρομερη επιταχυνση ο Messi στην φαση του πρωτου πεναλτυ.
  2. Ο Fabregas για μενα ειναι ο δευτερος καλυτερος παικτης της Barcelona φετος.
  3. Για μενα το δευτερο πεναλτυ ειναι υπερβολικο επειδη η μπαλα ηταν εντελως σε αλλο σημειο απο εκει που εγινε το τραβηγμα. Τραβηγμα υπαρχει παντως.
  4. Δεν παλευεται ο Σωτηρακοπουλος που δεν μπορει να αναγνωρισει τους παικτες.

και θα βλεπαμε και μπαλιτσα

το γαμησες… μη συγκρινεις ανομοια…
παιρνει καποια σφυριγματα ο παο του μπασκετ αλλα δεν κανει οργια…:wink:

μακαρι να ισοφαρισει η μιλαν νωρις να γινει ροντεο… αν οχι ας βαλει αλλο ενα η μπαρτσελονα να πιασω το στοιχημα…:stuck_out_tongue:

Το οτι ειμαι μικροτερος δε σημαινει οτι δεν εβλεπα και μπαρτσελονα σε μικρη ηλικια.Δεν εγινα με τον Ροναλντινιο Μπαρτσελονα,απλα εχω βαρεθει να μνημονευεται περισσοτερο παντου και παντα ο ημιτελικος με τη Μιλαν ή το δευτερο ματς με την Τσελσι και να ξεχνανε ολοι το ματς του 2005 με το φαουλ στο γκολ του Τερυ,το γκολ-οφσαιντ του Μιλιτο με την Ιντερ,το ακυρωμενο γκολ της Μπαρτσα στον επαναληπτικο και το πρωτο ματς την προηγουμενη εβδομαδα.
@Nightsky

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πατωμα.

Ειναι που λεμε παιζει με τον δωδεκατο παικτη η καημενη η μπαρτσα!αφηστε που δεν εχει δωσει ακομα ενα ολοφανερο πεναλντυ στους ισπανους ο αχρειος.ολλανδοι παιδι μου…

ρε κουίν ρουλζ,θα μας τρελάνεις βραδυνιάτικα??? δηλαδή δεν έχει αβάντα η μπάρτσα από διαιτησία??? προφανώς και είναι η καλύτερη ομάδα των τελεύταιων ετών, αλλα δε σημαίνει ότι το ένα αναιρεί το άλλο.

Το θέμα είναι ότι σε κάθε παιχνίδι γίνονται πολλές τέτοιες φάσεις.

Παντως, αυτον τον ερμο τον Φαμπρεγκας δεν το εχει πει σωστα μια φορα ο Σωτηρακοπουλος :stuck_out_tongue:

Σωστό, άλλωστε ο Θανάσης έχει γαμήσει και 6 φορές την ευρώπη, η Μπάρτσα μόνο 4.