δεν ειναι δυσκολο, απλως κοιτας ποιον κλαδευει ο αμπροζινι…
εδιτ: @κρισπ εχουμε τους τελικους να τα λεμε αυτα… κατσε τωρα να απολαυσουμε μπαρτσα
δεν ειναι δυσκολο, απλως κοιτας ποιον κλαδευει ο αμπροζινι…
εδιτ: @κρισπ εχουμε τους τελικους να τα λεμε αυτα… κατσε τωρα να απολαυσουμε μπαρτσα
Σε καποια ματς υπηρξαν ευνοικες αποφασεις για την Μπαρτσελονα,θεωρω ομως πως υπαρχουν και ματς στα οποια η Μπαρτσελονα εχει αδικηθει.
Σαν τον Θεοφιλόπουλο με τον Ντεζέου, κανείς … :lol:
ναι,την κυνηγάνε την κακομοίρα.το κυνήγι που έχει φάει από τη διαιτησία και το κατεστημένο η μπάρτσα και η μάντσεστερ ελιναι άνευ προηγουμένου:!:
Ω καλα, τι ειπες τωρα, μυθικες στιγμες! Ο Ντεζεου ρε, θα με πιασει νευρικο :lol::lol:
Και οποίος αγριοκοιταξει τον Messi… Misses next match
Είμαστε στο θρεντ του τσάμπιονς λιγκ.
Κάτι για ποδόσφαιρο θα γράψεις ή σου είναι παντελώς αδιάφορο (ή άγνωστο, δεν ξέρω) το άθλημα?
Γενικά δεν ξέρω τι έχετε πει στο thread αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό το φετινό champions league,κάποια έκπληξη,λίγες συγκινήσεις κάτι…
Όχι ρε μαν, γιατί, είχε Νάπολι (με 3 στόπερ ε) να πετάει Σίτι (και 2 φοβερά ματς με Τσέλσι), Μπενφίκα-Βασιλεία να πετάνε Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ να κυνηγάει το αδύνατο, είχε ΑΠΟΕΛ ψυχωμένο, γενικά γίναν ωραία παιχνίδια.
Απλά το μόνο ματς στα προημιτελικά που είχε ενδιαφέρον το γάμησε ο διαιτητής. Ξενέρα.
Και περιμένω τα Ρεάλ - Μπάγερν, όσοι θυμούνται τα 4 παίχνίδια της περιόδου 1999/00 ξέρουν τι λέω.
νταξει αναμενομενο το σημερινο. Η μπαρτσελονα εχει γινει κατι σαν ‘ιερη αγελαδα’ για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο…
Ωραιο το ματς, οσον αφορα τα πεναλντυ μου φενεται οτι το ντιετιτι που λεει ο Πατρικ (μην ρωτατε ποιος Πατρικ) ηθελε να κλεψει την παρασταση.
Ειπαμε, Ρεαλ Μπαρτσα ο τελικος φετος. Εκτος αν κανει την υπερβαση η Μπαγερν.
Η ο ΑΠΟΕΛ λολ
Εντάξει,είχε καλά ματς,πάντα έχει, απλά μου φαίνεται πως έχουμε δει πολύ καλύτερες σεζόν.
Αυτό είναι μάλλον ό,τι καλύτερο θα δούμε φέτος.Εκείναι τα παιχνίδια ήταν απίστευτα,από τα καλύτερα ζευγάρια ever,δύο ομάδες που και οι δύο ήταν στο peak τους τότε,απίστευτη μπάλα.
Πω ρε θεέ, τι θυμήθηκες! Φοβερές ματσάρες, ακόμα θυμάμαι το γκολ του Έλμπερ στο 4-1 με τα 2 ποδαράκια με το γόνατο και το απευθείας σουτ! Όσο για το αποψινό, αν και Μπάρτσα πολύ σπρώξιμο ρε παιδί μου! [-X
διαιτηστής λέει ρε ο πατρίκαρος
Σωστά… ειδικά με βάση την εικόνα των ομάδων φέτος (τρομερή επίθεση και οι δύο), άμα δεν δούμε και σε αυτό το ζευγάρι επιθετικό ποδόσφαιρο, να πάει στα κομμάτια.
Άμα πάει στο Ρεάλ-Μπάρτσα ο τελικός, φοβάμαι ότι θα 'ναι σαν τον τελικό του Μουντιάλ πρόπερσι, πολλά υποσχόμενο, αλλά με πολύ ξύλο στο τέλος…
βαλτε mega να δειτε αναλυση της φασης του πεναλτυ…:lol2:
Ισχύει, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα με τα ελ κλάσικο επί Μουρίνιο, εγώ σχεδόν τα έχω ξεγράψει από ποιοτικά ματς.
Αλλά και γενικά οι τελικοί του τσάμπιονς λιγκ σπάνια προσφέρουν κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Από το 3-3 του 2005 δε θυμάμαι κανέναν άλλο τελικό να μου είπε κάτι σπουδαίο.
Ειναι δυσκολη φαση, χρειαζεται αναλυση απο 15 διαφορετικες καμερες και απο 29 ειδικους.
Ρεαλ - Μπαρτσελονα θα ειναι ο τελικος με τον καθε δυνατο τροπο. Εκτος και αν καμμια Μπαγερν τους το χαλασει. [U]Το ειχε πει ο Πλατινι χυμα πριν κανα μηνα,[/U] πριν γινει καν η κληρωση που “δια μαγειας (?)” δεν διασταυρωνει αυτους τους δυο εκτος τελικου. Αν μπορεσουν να πανε μονες τους καλως, αν κανας Νοcerino παει να χαλασει το παρτυ, no prob υπαρχουν λυσεις.
Μπασταρδε γαμιολη διαιτητη. Αυτο μονο
ε ρε μιζέρια με τους διαιτητές,αφού πέναλντι ήταν και τα δύο…
Το θέμα είναι να περνάνε οι ομάδες που το αξίζουν,εεεε η μπάρτσα το αξίζει.
Άμα είναι να θεωρούμε ποδόσφαιρο το catenacio άντε γειααα
αφου εχεις ομαδαρα κ το αξιζεις να κερδισεις το “κατενατσιο” χωρις σαπιο πεναλτυ…
κ γενικα δεν καταλαβαινω πως μπορειτε καποιοι να υποτιματε ετσι το πιο τιμιο συστημα που γεννησε το ποδοσφαιρο…