Champions League 2011-2012

ας μη το έδινε,αλλά ας έδινε το ένα από τα δύο που έγιναν στο Μιλάνο,πιο δύσκολο θα ήταν για τη Μιλάν…
Τι σημαίνει τίμιο σύστημα;
21-3 τελικές και ο Ίμπρα κλαίγεται για διαιτησία…ρε τράβα…

ο Ιμπρα να κλαγεται για την εμφανιση του γιατι δεν εκανε τιποτα εχθες.
Οπως και το αμυντικο διδυμο Νεστα-Μεξες ηταν χαλια.
Αξια η Μπαρτσα επαιξε πολυ καλα και θα μπορουσε να βαλει και αλλα γκολ.
Για το αλλο ματς δεν εχω γνωμη γιατι δεν ειδα τις φασεις

Δυστυχώς εχθές το υποκείμενο που κάνει τον διαιτητή έδωσε λαβή να υποτιμηθεί η άξια πρόκριση της Μπάρτσα, γιατί με εξαίρεση του πέτσινου πέναλτι (που αμφιβάλλω να χρεώνεται για πέναλτι κάθε τέτοια φάση στην χώρα του διαιτητή - Ολλανδία) η ομάδα έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας έκανε να την γουστάρουμε.

Αυτή η φάση θα αμαυρώσει την ομάδα ακόμα και μετά τον τελικό (αν φθάσει και το σηκώσει) και για αυτό είναι υπεύθυνος αυτός ο γελοίος που θα πρέπει να αποκλειστεί απο τους πίνακες τις ΦΙΦΑ.

Η Μπάρτσα δεν έχει αναγκη τέτοια πέναλτι, και εαν ο αγώνας παιζόταν 10 φορές πάλι τις 7 θα κέρδιζε η Μπάρτσα.

Τέτοιο πέναλτι δεν δίνεις στο 1-1 και σε προημιτελική φάση ο κόσμος να χαλάσει.
Αλλά εν τέλει πάλι η Μπαρτσελόνα θα φάει την λάσπη και κανείς δεν θα θυμάται τον διαιτητή.

Ελπίζω τουλάχιστον να περάσει η Μπάγερν για να μην έχουμε τελικό Ισπανίας.

Εντάξει έπρεπε να προκριθεί ο αγαπητός θίασος και χρειάστηκε να επέμβουνε λίγο!Τα είχαμε πει αυτά…Τέτοια Τσάμπιονς Λιγκ να τα χαίρονται μόνοι τους!Ήδη φέτος το έχουνε ξεφτιλίσει και απαξιώσει όσο δεν πάει και είμαστε ακόμα στα προημιτελικά!ΑΙΣΧΟΣ και ΑΗΔΙΑ!!!

Τον αδικείς και τον Νέστα και τον Ίμπρα!Ο Μεξές είναι επικίνδυνος…δεν περιμέναμε το χθεσινό για να το διαπιστώσουμε!Ήταν μεγάλο πλήγμα η απώλεια του Σίλβα από αυτά τα δύο παιχνίδια!

μιλησα για χθες μονο
ο Ιμπρα ειναι απο τους πιο καλους σεντερ φορ αυτη τη στιγμη
περισσοτερο εκανε πασες παρα προσπαθειες.
Ο Νεστα εκανε καποια λαθη αλλα οσο για τον Μεξες πιστευω δεν κανει για την Μιλαν.
δεν μπορουσε να πιασει το Μεσι με τιποτα.
χθες μαρεσε ο Νοτσερινο,ο Ακουιλανι,o Aμπροζινι και ο Αμπιατι που εκανε καλες αποκρουσεις

Ο Νέστα για μένα ήταν πολύ καλος…εκτός αν του χρεώνεις το πέναλτυ που δεν θα σφύριζε ούτε ο μπαρμπαΘωμάς στον γαύρο τις “καλές” εποχές! :lol:
Στον Ίμπρα δεν ταιριάζουνε τέτοιου είδους παιχνίδια στα οποία δεν έχει η ομάδα την κυριαρχία!Δεν είναι και ο καταλληλότερος παίχτης για αιφνιδιασμούς…αλλά παρόλα αυτά και πάλεψε και μοίρασε παιχνίδι χωρίς λάθη και έβγαλε την ασίστ στο γκολ!ΟΚ δεν θάμπωσε με την απόδοση του αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και αρνητικός!

οχι ρε δεν ειμαι τρελος.
καλα γενικα η κατασταση εχθες δεν ηταν και η καλυτερη για την Μιλαν που ο αμυντικος αντι να διωξει την μπαλα στο πρωτο πεναλντι την εδωσε πισω και τον βρηκε τον Μεσι.
Το δευτερο πεναλντι ηταν πολυ τραβηγμενο και του εκοψε τα φτερα που λεμε.Μετα καπου το εγκατεληψαν το παιχνιδι και ο μονος που ειδα να τρεχει πολυ ηταν ο Ρομπινιο.
Ασε που δεν περναγε ουτε μια πασα της Μιλαν προς του επιθετικους γιατι συνεχεια εκοβαν την μπαλα Πουγιολ-Μασερανο και Αλβες.
Εχασαν και τον Πατο που με το που μπηκε,βγηκε παλι και δεν ειχαν λυσεις.

Ουσιαστικά machine δεν μας αφήσανε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι!Η ομάδα ισοφάρισε και έδειξε ότι ανεβαίνει και θα διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση…και εκεί σου δίνει το πέναλτυ και ουσιαστικά σου λέει “άσε έχουμε αποφασίσει ποιος θα περάσει”!ΟΚ είναι λογικό κάπου να εκνευριστούν οι παίχτες και να μην πιστεύουν στην πρόκριση…για εμένα και πολύ το παλέψανε στην συνέχεια…φοβόμουνα τίποτα πιο τραγικό με τέτοια ψυχολογία που διαμορφώθηκε!

ναι μετα ειχαν νευρα πολλα οι παιχτες
Ο Μποατενγκ παραλιγο να ερθει στα χερια με τον Μασερανο.
Αυτο που λες για το πεναλντι εχεις δικιο και κακως το εδωσε γιατι η Μπαρτσα δεν εχει
τετοια αναγκη,εκανε πολλες ευκαιριες για να καθαρισει το παιχνιδι
και οπως ειπε ο witchking1980 οτι αν φτασει τελικο μπορει να το πετανε σποντα συνεχεια αυτο.
Μπορει να θελανε να σιγουρεψουν τελικο Μπαρτσελονα- Ρεαλ.
Για να δουμε πως θα παιξουν στους ημιτελικους.

Το είχα πει κι εγώ τότε που έγινε η κλήρωση…ΟΚ δεν είναι και καμμιά αποκλειστικότητα…ο κόσμος το 'χει τούμπανο!Αν και την Μπάγερν δεν πιστεύω ότι θα την πειράξουνε τόσο…αν το αξίζει στο γήπεδο θα την αφήσουνε!
Τέλος πάντων…για εμένα τον έχουνε ξεφτιλίσει τον θεσμό στον βωμό του χρήματος και των συμφερόντων και θα πρέπει να αλλάξουνε σύντομα ρότα πριν να είναι αργά!

I agree man !!

Οπως προείπα και γω Μπαρτσα είμαι αλλά όταν μιλαμε για Τσου-Λου η εμπορικότητα και χρήμα είναι πανω απολα εν τέλει. Και δεν αναφέρομαι στις ομάδες που μπαίνουν να διεκδικήσουν ότι μπορούν, αλλά αναφέρομαι σε τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες αθλητικών ειδών και ένα κάρο απο κυκλώματα που κερδίζουν απο τον Θεσμό.

Όταν ακούς τον Σωτηρακόπουλο και καταλαβαίνεις οτι σχεδόν πανηγυρίζει γιατί πιθανότατα να βρεθεί το επιθυμητό ζευγάρι στον τελίκό και το μεγκα θα χεστεί στο τάληρο φαντάζεσαι τι γίνεται με άλλα κανάλια όπου έχουν 10πλάσια θεαματικότητα.

τον τελικο δεν το δειχνει η νετ?

O θεσμός χάλασε, αρχικά όταν αυξήσανε τις ομάδες από τις ισχυρές χώρες και στη συνέχεια όταν άφησαν το ασύδοτο ξόδεμα χρήματος από συλλόγους που μπορούσαν να εξασφαλίζουν εύκολα δάνεια, πράγμα που άνοιξε την ψαλίδα κατά πολύ ανάμεσα σε 6-8 ομάδες και τις υπόλοιπες.

Παρολαυτά επιμένω πως τρελαίνεστε υπερβολικά, ψάχνοντας παντού παρασκήνιο.

Εγώ θα έλεγα ότι η αρχή του κακού ήταν ο νόμος Μποσμάν και στη συνέχεια η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής.

Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι βέβαιος πως το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι η ΟΥΕΦΑ, η Ε.Ε. και η ΦΙΦΑ άργησαν να καταλάβουν πως διάφοροι περίεργοι ξεπλένουν χρήμα μέσω των ποδοσφαιρικών ομάδων που αγόρασαν. Ή μάλλον προτίμησαν να φανεί σαν να μην το κατάλαβαν, γιατί ο κόσμος ήθελε νέες ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις (βλ. Τσέλσι). Στη συνέχεια αναγκάστηκαν και οι υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν τέτοια μοντέλα για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Κατά τα άλλα το χθεσινό ματς δεν έχει και πολλά για να πεις. Για άλλη μία φορά η Μπάρτσα δεν χρειάστηκε να αγχωθεί. Πριν το ματς ήλπιζα σε αγώνα όπου θα πέφτουν κορμιά και τελικά είδα ένα ματς που το κρίνω ως βαρετό. Για την αβάντα της Μπάρτσα στο Τσ.Λ. τα τελευταία χρόνια, ας μην μιλήσω. Βαριέμαι να τα λέω πάλι. Το ρεζουμέ είναι ένα. Όχι άλλο ύπουλο θέατρο από Καταλανούς. Καλοί είναι στα αθλήματα, ας παίξουν επιτέλους τίμια…

Και να μην θες να ψάξεις παντού παρασκήνιο…σε ψάχνει αυτό!Μην θυμηθούμε τι έγινε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων!Ούτε ο Μάκαρος δεν θα έστηνε τέτοια σκηνικά…και μιλάμε θεωρητικά για το πιο δυνατό ποδοσφαιρικό “προιόν”!Ειδικά επί Μισελού βλέπω ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει πολύ…
Στην πρώτη παρατήρηση που κάνεις συμφωνώ…και ουσιαστικά η όλη δόμηση του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα και να απαξιώνει και τα Εθνικά πρωταθλήματα!Ίσως θα πρέπει να ψαχτούν λίγο πιο σοβαρά για ορισμένες αλλαγές…

Να πω την αληθεια και γω εχω χασει το ενδιαφερον μου για το φετινο τσουλου. Ειδικα με τις εμετικες προκρισεις λυον-μαρσειγ ο θεσμος εχασε πολυ απο την ακεραιοτητα του και το χειροτερο ειναι πως την ουεφα δεν την πειραξε καθολου. Γενικα οσο συνεχιζουν ρεαλ και μπαρτσελονα να βρισκονται σε τετοιο επιπεδο ο θεσμος χανει το ενδιαφερον του, αν και για αυτο δε φταιει κανεις. Δε θυμαμαι τον εαυτο μου παντως αλλη φορα να εχει προημιτελικα τσουλου και να μην ενδιαφερομαι καθολου για τα παιχνιδια. Νταξει ο,τι διαιτησια και να ειχε το μπαρτσα-μιλαν η μπαρτσα θα περνουσε, ας μη γελιομαστε. Απλα με το υπερποδοσφαιρο, εχει καταντησει το κορυφαιο για μενα ντερμπυ της Ευρωπης να ειναι παρασταση για ενα ρολο και το ιδιο θα συμβει με τη ρεαλ. Για να βρεθουν αυτοι οι 2 στον τελικο, να χαρουν οι φεισμπουκαδες και τα γκομενακια και απο μπαλα τα ιδια παντελακη μου, 0 δηλαδη.

Αν η ουεφα συνεχιζει να κανει τα στραβα ματια, να πεφτουν [B]τρελα [/B]χρηματα απο 2-3 και οι υπολοιποι στην απεξω, το τσουλου θα πεφτει συνεχεια, γιατι αν ειναι κατι που ξεχωριζει το ποδοσφαιρο ειναι η ευκολια που μπορουν να κερδισουν τα αουτσαιντερ. Ε αν παιζουν μικτες κοσμου οι πιθανοτητες για στραβοπατηματα μηδενιζονται.
Στο κατω κατω καταργηστε το μποσμαν ρε γμτ, βαλε υποχρεωτικα να παιζουν στην ενδεκαδα (οχι αποστολη η 25αδα) 3-4 απο ακαδημιες και οριο στους ξενους, βαλε και χερι στις μεταγραφες παιδων για να αποτρεψεις παιδομαζωματα και ας φανει ποιος ειναι ο πιο μαγκας. Αλλα αυτο ειναι δικο μου υγρο ονειρο, δε θα γινει ποτε.

Αντε και απο του χρονου μαν σιτυ με το ΑΕΠ του Νεπαλ για μπατζετ.

Σορυ για το σεντονι. (Κατι ξερουν οι αμερικανοι με τις κλειστες λιγκες και τα σαλαρυ καπς)

αυτο θα παραμείνει όνειρο αν δεν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με το άθλημα.