Θέλετε δηλαδή στ’ αλήθεια κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα?
Για να αλλάξει τι?
Στο ΝΒΑ δεν ήταν που ο Στερν σχεδόν όρισε τελικούς LA-Boston 2 φορές?
Θέλετε δηλαδή στ’ αλήθεια κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα?
Για να αλλάξει τι?
Στο ΝΒΑ δεν ήταν που ο Στερν σχεδόν όρισε τελικούς LA-Boston 2 φορές?
λαθος απο μεριά μου που έκανα quote το σύνολο.
το σαλαρυ καπ πρέπει να μπει όμως. δεν ξέρω βέβαια τώρα τι θα καταφέρουν με οικονομικά fair play.
Νομίζω οτι το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα
αν ειναι δυνατον να θελω ευρωπαικη λιγκα, ουτε γινεται ουτε το θελει κανενας. αυτο που θελω να πω ειναι πως στις ΗΠΑ τουλαχιστον καταλαβαινουν την αξια της ανταγωνιστικοτητας για την εκαστοτε λιγκα
Δεν κολλαει στην ευρωπαικη αθλητικη κουλτουρα (ειδικα την ποδοσφαιρικη) η εννοια της κλειστης λιγκας. Καλο θα ηταν να αποφευχθει κατι τετοιο και απλως να γινεται πιο αυστηρος ελεγχος σε θεματα εσοδων/εξοδων, να επιτρεπεται ενα Χ ποσοστο ξοδεματος πανω απο τον τζιρο της ομαδος κτλ
Οι Αμερικανοι εχουν κλειστες λιγκες απο τις αρχες της προηγουμενου αιωνα, εχει μπει στο πετσι τους αυτο. Συζητουσα με εναν το πως λειτουργει το ευρωπαικο συστημα και εθνικο συστημα σε επαγγελματικο επιπεδο με τους υποβιβασμους και κοντεψε να εκραγει το κεφαλι του, του φαινοταν παραλογο.
Εμένα αυτό το financial fair play πάντως, περισσότερο μου φαίνεται να επηρεάζει ομάδες μικρομεσαίου επιπέδου και κάτω, παρά τις μεγάλες.
αυτός ειναι ο φόβος όλων.οτι ετσι θα παει. θα κυνηγάνε την κάθε αεκ(αν και τα χρεη της συγκεκριμένης ειναι πολλά) και θα αφήνουν εκτός ελέγχου και τιμωριών καθε μεγάλο σύλλογο.
*μεγάλο=μεγάλο πορτοφόλι
Ίσως να έχεις και δίκιο αλλα δεν μπορούμε να το κρίνουμε πριν εφαρμοστεί.
Φυσικά, επηρεάζει λιγότερο τις μεγάλες ομάδες αλλά απο την άλλη δεν θα βλέπουμε ομάδες τύπου Μαν. Σίτι όπου έχουν απο το πουθενά μπάτζετ θεόρατο ενώ τα έσοδά τους είναι δυσανάλογα με τις μεταγραφές τους.
Ακόμα και η Μπάρτσα τουλάχιστον ανεβάζει παιδιά των ακαδημιών της κάτι που είναι καλό, έχει και ονόματα τύπου Μέσι αλλά δεν θα έχει παίκτες αξίας 10 φορές πάνω απο τα έσοδα της και αξίζει να υποθεί οτι τα χρέη της είναι τεράστια.
γαμω την διαιτησια χθες χαλασε το ματς…με 1-1 στο δευτερο ημιχρονο θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι…
η μπαρτσελονα δεν με πειθει και ο λογος ειναι οτι μπροστα μετα τον τραυματισμο του βιγια δεν υπαρχει ενας παικτης καποιου επιπεδου διπλα στον μεσσι…
βαζουν 2-3 παικτες πανω στον μεσσι και μετα οι πιθανοτητες να βαλει γκολ η μπαρτσα ειναι πολυ λιγες…εκτος κι αν περιμενουν απ τον μεσσι να πετυχει 70-80 γκολ φετος…
κοντρα σε καποια πολυ καλη αμυνα οπως η ιταλικη χθες η με πεναλτι θα βαζαν γκολ η απο κωλοφαρδια οπως του ινιεστα…
αν παει τελικο με ρεαλ ο μουρινιο θα κρατησει το μηδεν πισω και θα το παρει το ματσακι πιστευω ευκολα η δυσκολα…
θα φανει κι απ το ματς του καμπ νου σε 20 μερες ποσο δυσκολα θα ειναι να σκοραρει η μπαρτσα…
http://www.sportdog.gr/article/96567/ena-penalti-kai-polu-koblex
Για μενα ο,τι πιο σωστο γραφτηκε για το ματς στα περισσοτερα που αναφερει.
Με τη σειρά:
Και δεν είμαι καν Barca, για να μην παρεξηγιόμαστε, αλλά να μη λέμε και χαζά.
δεν υπάρχει λόγος για πολλές αναλύσεις. έχουμε δύο σταθερές:
α) η μπάρτσα είναι ,αν όχι η καλύτερη, μια από τις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες στην ευρώπη.
β) όποτε χρειαστεί σφύριγμα το παίρνει.
διαφωνεί κανείς μαυτά?
υγ) αμαν πια με το “η μπαρτσα ολο ευνοειται” που ξενικησε απο τον καραγκιοζακο -στις δηλωσεις του- μουρινιο που δεν βλεπει τα αντιστοιχα αισχη που γινονται υπερ της ρεαλ.
ορίστε, τα λένε όλοι:
2)δεν μου γεμιζει το ματι…ειδικα οταν η ρεαλ εχει μπροστα ροναλντο,ιγκουαιν,μπενζεμα…
3) 1,2 κλασσικες και οι περισσοτερες μικροευκαιριες…
4)θεωρω δυσκολο ο μουρινιο να ξαναφαει χαζα γκολ οπως η κεφαλια του πουγιολ στο προσφατο ματς…η να φαει γκολ απο εναν παικτη οπως ο αμπινταλ…
στο α) ναι συμφωνω
στο β) να παρει σφυριγμα αν ειναι οχι αν δεν ειναι
οπως ολες οι ομαδες.
Οι ομαδες δεν γινονται μεγαλες με ψευτοσφυριγματα
Ελεος με τα κορακια αυτο το διημερο !
Tι εγινε ρε παιδια?Τωρα δεν υπαρχει σφαγη?Δεν προωθει την Ουεφελσι η διαιτησια?Μηπως ο Μισελ τη σπρωχνει επειδη θελει να δει εκεινη στον τελικο?Μπα,διατητικο λαθος ειναι εδω,το σφυριγμα δεν το πηρε η Μπαρτσα:roll:
H γνωστή παράγκα της Τσέλσι, τι να πει κανείς. :lol:
Tα ίδια το 2008 με το μούφα πέναλτι με Λιβέρπουλ, τα ίδια και τώρα… [-X
Άμα ο χθεσινός διαιτητής κατεστρεψε τον αγώνα που η μπαρτσελόνα ήταν και καλύτερη, αυτος εδώ τι τον έκανε?