Σχολη καταδυσης πρεπει να ανοιξει επιτελους ο Cole.
Ελα μωρη τσελσα αρρωστεια!
οι τελευταιες 3 αγωνιστικες μερες στο τσαμπιονς λιγκ ειναι θλιβερες οπως το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Στα ορια του φαουλ λεει, που σηκωνει το ποδι σχεδον στο στηθος του Αϊμαρ.
Εστω, μακαρι η Τσελσυ να ειχε ποτε τοσα χρονια τα αρχιδια που ειχε σημερα η Μπενφικα. Τοτε αν μη τι αλλο θα την παραδεχομουν.
Φορτσα Μπαγερν για κουπα στην γηπεδαρα σου!
Ο Αϊμάρ είναι πολύ παικταράς για να παίζει στην Μπενφίκα.
Ποσο ισχυει!!!
Αυτη η γαμημενη καρτα γαμησε ολο το ματς…Φαντασου ολο το δευτερο ημιχρονο να ηταν οπως τα τελευταια 7 λεπτα!!!
και ο Τσεχ θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό (αν εξαιρέσεις το γκολ)
Δεν τα ειδα τα ματς γιατι ειμαι δουλεια.Μπραβο στο Αποελ δεν περιμενα με τιποτα να βαλει δυο γκολ στο Μπερναμπεου!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?e55zlg
Sent from my iPhone using Tapatalk
οντως αξιζε να περασει η μπενφικα, κ το πεναλτυ τρελη μουφα…
αν σε παιζει ετσι η μπενφικα των δεκα παιχτων στο γηπεδο σου δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει στον επομενο γυρο…
μακαρι να γινει κανα θαυμα αλλα πολυ χλωμο το βλεπω… με 2 ηττες θα φυγουμε απο τους σιχαμενους…
Καθαρα ποδοσφαιρικα απ’τις μεγαλυτερες μου αδυναμιες εβερ.
Οι ομορφιές συνεχίζονται :!::!::!:
Αφού είδαμε και αυτή την Κέλχι να φθάνει στην τετράδα…
Respect…ήταν ο τύπος που με καθήλωνε οταν έβλεπα Βαλένθια.
Ορίστε, τι καταλάβατε;
Μου θυμίσατε τον Pablito, και το πρωτάθλημα του 2004, και το πώς ο Kily και ο Gaizka δεν έπρεπε ποτέ να έχουν φύγει για τη γαμωΙταλία. Μου θυμίσατε την πιο ΟΜΟΡΦΗ ομάδα που έχω δει ποτέ μου (μετά τη United '99) και το πώς δεν πήρε τη γαμημένη κούπα.
Γράκχε, πού είσαι; (νομίζω αυτός είναι που είναι Βαλενσιάνος)
και ο hopeto…
kily ε? τον γουσταρα τρελα… μεγαλη παιχτουρα…
Τους καταστρέψανε τα τσεκούρια του campionato, κι αυτόν, και τον Gaizka και τον Claudio.
Εγω ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο χτες.Δεν ειχα την υπομονη
και τα νευρα να δω και το δευτερο.Και δεν μου φταιει και σε
τιποτα η τηλεοραση (ειναι και ακριβη).
Αηδια πραγματικα.Και ειναι η Μπενφικα ρε πουστη μου.
Δεν ειναι κανα καφενειο…
Πού να μαι ο πούστης, εδώ είμαι. Ε τί να πω. Όπως τα λες*. Συγκίνηση μαζί με ξενέρα να βλέπω έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες έβερ να παίζει με άλλη φανέλα απ’ αυτή της Βαλενθιάρας, όπως ακριβώς συφιλιαζόμουν πριν από καμιά δεκαριά χρόνια να βλέπω τον Γκαϊθκα και τον Κλαούντιο να παίζουν με τα χρώματα της Λάτσιο, μπλιάχ ρε, τί να πω…
Τώρα όσο για το χτεσινό ματς, εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι βρήκατε ευκαιρία να βγάλετε πάλι οχετό για την Τσέλσι, δηλαδή σιγά το σφαγείο ξέρω γω, μου θύμισε λίγο το σκηνικό τον ημιτελικό του Euro 2000 που ο διαιτητής είχε δώσει πέναλτι για τη Γαλλία σε καραμπινάτο χέρι εκείνου του Πορτογάλου μαύρου με το ξανθό μαλλί, αλλά οι Πορτογάλοι είχαν κάνει τη φασαρία της ζωής τους κατά τη διάρκεια και μετά το ματς και γενικά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τύπου “αηδία, μας εκτέλεσαν, παράγκα, σαπίλα, εμείς όμως είμαστε περήφανοι μπλαμπλαμπλα” και τότε οι ανθεκτικοί στους συναισθηματισμούς τους κοιτάγαμε απορημένοι σε φάση “μα καλά τί σκούζουν οι καραγκιόζηδες, αφού τίποτα δε σφυρίχτηκε ανάποδα”. Και τώρα πάλι Πορτογάλοι είναι που δημιούργησαν αυτό το κλίμα, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά τέλος πάντων, πρέπει να φύγει και εδώ πέρα η προσοχή από το σπρώξιμο στην Μπαρτσελόνα, κατανοητό. Ό,τι πείτε λοιπόν παιδιά, η Τσέλσι είναι το χαϊδεμένο παιδί του Πλατινί και της Ουέφα, είναι σιχαμένη, άσε που δεν έχει και ιστορία, τίτλους κτλ., οπότε οι ημιτελικοί με την Μπαρτσελόνα είναι τέλεια ευκαιρία να γίνουν πάλι τα προ-προπέρσινα διαιτητικά, ναι, ναι, δε χαλάμε χατίρια.
Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι και φέτος η “υπερομάδα” θα το πάρει, οπότε τρελή βαρεμάρα και πάλι. Δεν πειράζει, όταν σταματήσουν το ποδόσφαιρο οι Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι, Βίγια κτλ. παίζει και να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οπότε υπομονή 5-6 χρόνια, δεν είναι πολλά μωρέ, σιγά.
*Ντάξει Nameless μεταξύ μας τώρα, αυτό για τη United του '99 κρούσμα φανμποϊσμού δεν είναι; Έλα παραδέξου το, δε μας ακούνε. Δηλαδή ΟΚ συμφωνώ ότι εκείνη η ομάδα έπαιζε και γαμώ τα ποδόσφαιρα (άλλωστε σε μένα που είμαι δηλωμένος αγγλόφιλος σε σχέση με τις ποδοσφαιρικές σχολές δε θα μπορούσε να μη μου αρέσει, γιατί ήταν φουλ βρετανικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του - μαζί με άλλες χαρακτηριστικές ομάδες βέβαια), αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;
Ανύπαρκτες κόκκινες στυλ Αμπιντάλ, πχ? :lol:
Δεν πειράζει, έχουμε συνηθίσει να νικάμε ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :!:
Βασικά μπάσκετ στην περιοχή της Μπαρτσελόνα π.χ. (χαχα)
Δεν πειράζει, έχετε συνηθίσει να νικάτε ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ :!:
Τώρα που το σκέφτομαι όχι πάντα, ακόμα θυμάμαι το ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ επιθετικό φάουλ στον Βαλντές στο ματς του 2005. :razz: