Champions League 2011-2012

Ε μην κοιτάς, τότε δεν είχατε γίνει ακόμα “η υπερομάδα που όταν χάνει, χάνει και το ποδόσφαιρο μαζί της”.

Ξέχασες την πεντάρα του 2000 μου φαίνεται.

καθεστε και μιλατε για μπαλα με τον τυπο που στην προηγουμενη σελιδα αποκαλεσε τον ABEL XAVIER ‘εκεινος ο μαυρος πορτογαλος με το ξανθο μαλλι’

Ε ΟΧΙ ΔΑ ‘ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ’, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Ώχου ρε Λιβερπουλιανέ, πρήξε μας κι εσύ ναούμ. Μη χάσεις, να πεταχτείς σαν την τσαπού. Φύγε από δω που θα μου βγάλεις τον Ξαβιέ και Καφού ξέρω γω.

Γεια σου ρε χαλισέκο, πες τα για το ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Θυμησου και αυτο το χερι γιατι μπασκετ δε παιζουμε μονο εμεις :stuck_out_tongue:
(το υπολοιπο βιντεο εχει και μερικες μπουρδες-φασεις για τη συγκεκριμενη το ποσταρα)
φυσικα κανεις μπαρτσελονιστας δε καθεται να κλαιγεται για το 2005 αυτη τη φαση την ειχα ξεχασει εντελως ενω τη θυμαμαι οτι εγινε

αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι πανω-κατω ολες οι ομαδες που πρωταγωνιστουν σε τετοιο επιπεδο μπορουν να μαζεψουν φασεις που αδικηθηκαν και επισης για ολες τις ομαδες μπορουν να μαζεψουν καποιοι κακεντρεχεις φασεις που ευνοηθηκαν

edit: απο το 2006 ειναι τελικα η φαση γραψτε λαθος :stuck_out_tongue: τωρα προσεξα οτι ειμαστε με τις κιτρινες τις φανελες

Κοίτα είμαι 24. Δεν ξέρω να σου πω για τη Milan του 89 ή για παλιότερα. Τον Ajax του '95 δεν τον θυμάμαι, η Real των Galacticos ήταν εντυπωσιακή (αλλά δεν μπορείς να συμπαθήσεις τη Real εξ ορισμού), μαζί με τη Barcelona των τελευταίων ετών (το θεώρησα αυτονόητο) η United '99 και η VCF των δύο τελικών και του UEFA είναι τοπ για μένα. Για συλλόγους μιλάω-έτσι;

Η δε United εποχής είναι το καλύτερο παράδειγμα του πιο ΑΝΤΡΙΚΟΥ ποδοσφαιρικού formation ever (flat 4-4-2) οπότε τι να λέμε τώρα.

Οσο και να μην την συμπαθω την ΜανΓιου,το 4-4-2 που επαιζε τοτε ηταν
για σεμιναριο.Εγω μπαλα βλεπω χρονια λογω φαδερ αλλα δεν καταλαβαινεις
κιολας καποια πραγματα αν δεν πας σε μια αλφα ηλικια.
Και εκεινο το 4-4-2 της Ολλανδιας με Κλαηφερτ και Μπεργκαμπ το 98 ποσο
ωραιο ηταν. :frowning:

O φαδερ που λετε ειχε δει τον Αγιαξ το 70 ? 71 ? στα Τιρανα.
Τα δυο γκολ τα ειχε βαλει το δεξι μπακ.Χρειαστηκαν καποια χρονια μου
λεει για να καταλαβει ο απλος κοσμος οτι γραφοταν ιστορια τοτε.

Γενικά το 4-4-2 είναι για άντρες μόνο και μάλλον πρέπει να δεχτούμε ότι ανήκει στο χρονοντούλαπο όπως και πολλά άλλα formations. Θέλει δυο box-to-box midfielders (οχτάρια) που να κάνουν τα πάντα (κόψιμο, μοίρασμα, μακρινά σουτ), και πλάγια χαφ που να οργώνουν όλη την πλευρά (γιατί δεν υπάρχει πρόσθετο κεντρικό χαφ να σε καλύψει).

Στη United αυτοί οι 4 ήταν οι Giggs/Keane/Scholes/Beckham, στη δε Ολλανδία '98 Overmars/Davids/Seedorf/Zenden. Για να μη φτάσω στην Αργεντινή '98 που θα έπρεπε να σκάει μύτη με Ortega/Redondo/Simeone/Veron και πάγκο Gallardo/Almeyda και δε συμμαζεύεται. Μιλάμε για κέντρα τώρα, όχι μπάζωμα 5 και 6 παικτών να κλείνουν οι χώροι.

Δε θέλω να σας τη χαλάσω, αλλά η Ολλανδία του 98 (και σχεδόν κάθε Ολλανδία από το '70 και μετά) με τρία χαφ έπαιζε συνήθως. Βέβαια μικρή σημασία είχε αυτό, αφού η όποια αρχική διάταξη άλλαζε εν ριπη οφθαλμού μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα καμία σχέση με το στατικό 4-4-2 της Γιουνάιτεντ που λέτε.

(βασικα το 4-4-2 δεν ηταν μονο 2 box to box -περα απο αγγλιες…ενα 6αρι και ενα 10αρι, που 10αρια στην αγγλια πολυ δυσκολα βρισκεις. φανταζομαι το ρουι κοστα στην πρεμιερ χαχαχ)

αλλα ναι, αν και ειμαι μικρος, η μονη ομαδα που θυμαμαι και εγω να παιζει καθαρο 4-4-2 τοσο καλα ειναι εκεινη η μανγιου

Κατσε ρε Κρισ,η Ολλανδια επαιζε με 4 αμυντικους και 2 σεντερ φορ.
Ενα 4αρακι λειπει στο κεντρο.Επαιζει μπαλαρα οπως και να εχει.

Φατσα Σταμ ολα τα λεφτα και ακομα παραπανω.

Ε, τρία χαφ έχει η φώτο που έβαλες, τον Βιμ Γιονκ (6), τον Ντάβιντς (16) και τον Κοκού (11).
Δε θυμάμαι βέβαια πώς στήνονταν ακριβώς στο γήπεδο.

Και ο Ροναλντ ντε Μπουρ = 4.
Τεσπα.Δε βαριεσαι…

(εκτος θέματος)…αλλά oranje… τι μας θύμησες… το κοντρολ του Bergkamp απο την 40 μετρα γιόμα του De Βoer, το αδειασμα (γεια σας…) στον Αγιάλα(?) και το απευθείας στο γάμα σουτακι με το εξωτερικό… ολα τα λεφτα… απαπαπαπααπα… μεγαλο γκολ !

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=XsZkCFoqSBs[/SPOILER]

Στο θέμα μας… ας το παρει η Μπαρτσα ή η Bayern (τετοιος τελικος θα ειναι μουρλια παρα να δουμε παλι ενα ελ κλασικο…)

[B]Platini considering scrapping Europa League in favour of extending Champions League[/B]

Uefa president Michel Platini has contemplated the idea of scrapping the Europa League in favour of [B]extending the Champions League to 64 teams in four years time[/B], according to Bild.

In what would be the biggest shake-up in Europe’s club competitions since the rebranding of the European Cup to its current form in 1992, the former France midfielder is reportedly planning on creating a single continental tournament.

Currently, the secondary competition generates far lower revenue for clubs than is produced by the Champions League, a problem Platini is increasingly concerned about, while it has been a target for much criticism since its evolution from the Uefa Cup in 2009.

To address this, Platini wants to increase the number of teams in the Champions League group stage to 64 teams in 2016, effectively absorbing most of the clubs from the Europa League.

Renowned European nations such as Spain, England and Germany would then be given six league berths each in their respective top-flight divisions.

In addition, the reform would ensure more scope would be given to lesser countries, including those from the likes of Latvia, Belarus and Slovakia.

http://ph.news.yahoo.com/platini-considering-scrapping-europa-league-favour-extending-champions-112500901--soccer.html

τι γκολαρα ρε φιλε…!!

Καλά πάει το θέμα. Η Μπάγερν θα κάνει το θαύμα της όμορφα και ωραία για να δούμε και έναν τελικό δυνατό.

Καλυτερη η Μπαγερν.Αν πιεσει στο δευτερο πιστευω το
εχει το δευτερο γκολ.Απο Ρεαλ Ντι Μαρια και Οζιλ προσπαθουν.

Τι θα γινει με τις διαιτησιες ρε πουστη μου ?
Πεφτει η λινατσα κατω φαουλ.Ο Ριμπερυ πρεπει να ματωσει
για να κερδισει κανα φαουλακι το παληκαρι ?

Εϊτε με φάουλ είτε χωρίς το φάντασμα που λέγεται Ρεαλ δύσκολα θα περάσει σημερα.