Champions League 2011-2012

Αντε γαμησου ρε Γουεμπ να πουμε !

Άδικο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ, είχε την καθολική υπεροχή στο ματς αλλά ατύχησε σε δύο ανύποπτες φάσεις να δεχτεί γκολ. :frowning:

Θέλω τελικό Μπάγερν - Τσέλσι και να θεσπίσουν φέτος και μικρό τελικό για να δούμε και Ρεάλ - Μπάρτσα να παλεύουν για το ποιος θα βγει τρίτος.

καιρο ειχα να δω τοσο ομορφο ποδοσφαιρο…φοβερη ομαδα η μπαγερν μακαρι να προκριθει…

Με λίγη τύχη στην ρεβανς η Μπαγερν θα αποδράσει απο το Μπερναμπέου…εύχομαι :smiley:

ετσι στο 90 και να ποναει στα σιχαματα.τι αδειασμα που του εκανε ο λαμ.:smiley:

πραγματικα αυτος ο κοντρεαο πηγε για τσαι, στη φαση του γκολ. δυσκολα παντως θα περασει η μπαγερν. αν δεν ειχε φαει τοσο φτηνο γκολ ολα θα ηταν αλλιως βεβαια.

και…παστέλωμα ο Γκόμεζ :lol:

νταξει γενικα ευχαριστημενος ειμαι, δε θα ηθελα να παιζουν τοσο πισω την αμυνα, αλλα απο την αλλη το γκολ τους απο αντεπιθεση ηρθε οποτε πρεπει να κανεις και θυσιες αν θες να εχεις τυχη

τωρα το θεμα στο μπερναμπεου ειναι ποσα θα βαλουμε, μονο με αμυνα απεναντι στη ρεαλ δεν εχεις ελπιδα

Πολύ καλύτερη η Μπάγερν απόψε, άξιζε να πάρει τη νίκη και πιό εύκολα.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως βάζουν σε ημιτελικό Ch. L. αυτόν τον Webb να σφυρίξει και μάλιστα με βοηθό αυτόν τον άλλο απίθανο που το Σάββατο σφύριξε το ανύπαρκτο γκολ της Chelsea! #-o

Επειδη αυτη η Ρεαλ δεν εχει τα κουραγια να ξεβρακωσει την Μπαρτσελονα, ας προσπαθησει να το κανει η Μπαγερν που θα παιζει και εντος αν περασει.

Καλη επιτυχια μωρη Chelsea αυριο, αν και δεν το βλεπω

Α ρε Γιάννη…
Τέτοια πίκρα με την Μπάρτσα! :stuck_out_tongue:

γενικα στον αγωνα ο κοεντραο πηγαινε για τσαι οταν ειχε μπροστα του ριμπερι και ρομπεν.δεν προλαβαινε κανεναν τους

O Κοεντραο,ο οποιος μαζι με Αλονσο και Μαρσελο φτηνα την γλυτωσανε.
Αλλα τι να του κανουμε του μεσιε Πλατινι.
Μπαρτσα - Ρεαλ θελει τελικο,ε που θα παει θα τον καταφερει.

Μεγαλος Φιλιπ Λαμ χτες.Του εχω μεγαλη αδυναμια αλλα με δικαιωνει το κωλοπαιδο
καθε φορα.Ριμπερυ τεραστια εμφανιση.Μονο και μονο που αντεξε τοσο ξυλο
χωρις να αντιδρασει του αξιζει ενα μπραβο.
Ο Κλαψας εδωσε ρεσιταλ χτες.Πρεπει να ειχε λαδια στο χορταρι του
Allianz Arena.Δεν εξηγειται αλλιως.Τοσο καλος παιχτης,τοσο μαλακας ανθρωπος.

χαλια αμυνες και οι 2. και τα 3 γκολ ηταν αστεια. ειδικα το πρωτο του ριμπερι… υπνος σκετος η αμυνα.

ολα τα λεφτα το πλασε του Ροναλντο στη φαση της ισοφαρισης. Παικτης της κλασης του να κανει τετοιο πλασε #-o:-k[-X

Σιγουρα δεν θα χει καθολου ευκολο εργο η Ρεαλ αν επαναλαβει μια τετοιου ειδους εμφανιση

Ο ριμπερί έπαιξε μεγάλη μπάλα χτες όπως και ο λαμ. τραγικός ο μουρίνιο που δεν έβαλε μαρτσέλο από την αρχή. ίσως έπαιρνε και το διπλό. κοεντράο εκτός γηπέδου χτες

Γιατί, ήταν ποτέ παίκτης επιπέδου ο Κοεντράο?

Ένα μέτριο χαφ-εξτρέμ, που επειδή είναι πορτογάλος, άρα ένας ακόμα καλός yes-man για τον Μουρίνιο πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ και παριστάνει το αριστερό μπακ.

Η Μπάγερν πιάνει τρομερό ρυθμό στα παιχνίδια της αλλά πάσχει στην αμυντική λειτουργία. Ο Σβαινστάιγκερ μεγάλωσε κάπως και ο Κρόος είναι σοφτ. Και δεν έχει και τα στόπερ που θα καθαρίσουν στάνταρ τις δύσκολες φάσεις.

Η Ρεάλ ήταν τρομερά κωλόφαρδη χτες, αλλά πλέον έχει ένα μίνι πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Το αδυναμο σημειο της Μπαγερν ειναι η αμυνα της παντως.
Μπροστα με Μυλλα,Ριμπερι,Ρομπεν και Γκομεζ και Κροος και Σβαηνσταηγκα
τις φασεις τις φτιαχνει.Πισω ομως ειναι χαλι μαυρο.
Η Ρεαλ απο την αλλη με αυτη την αμυντικη τετραδα δεν εχει τυχη το
Σαββατο και την αλλη τριτη ενα γκολακι οι Γερμανοι το εχουν.

Και οι 2 ομάδες δεν έχουν να επιδείξουν κάτι τρομερό σε άμυνα αλλά εμένα μου φάνηκε οτι η Μπάγερν κατάφερε να κλειδώσει κάπως περισσότερο την επίθεση της Ρεαλ συν το γεγονός οτι ο Ρονάλντο πελαγοδρομούσε.