E, καλα οχι και μεγαλωσε, 27 χρονων ειναι.
Απλα, φετος ειχε πολλους τραυματισμους και δεν εχει βρει ρυθμο.
E, καλα οχι και μεγαλωσε, 27 χρονων ειναι.
Απλα, φετος ειχε πολλους τραυματισμους και δεν εχει βρει ρυθμο.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που είχε τον Μιλλερ αλλαγή…εκτός αν θυμάμαι λάθος αλλά ήταν αναντικατάστατος?
Ναι, το βλέπω τώρα.
Πάντα είχα την εντύπωση ότι παίζει από πάντα στην Μπάγερν, μάλλον.
Απο παντα παιζει,αυτο ειναι αληθεια.
Χτες ηταν κακος αλλα δεν ηξερα οτι ειχε τοσους τραυματισμους φετος.
Ο Μυλλα γιατι δεν επαιξε απο την αρχη ?
Όταν λέω από πάντα εννοώ χρονικά, από το 97-98 ξέρωγω, άρα μου φαινόταν λογικό να έχει περάσει τα 30.
Ε οχι και τοσο ρε.Δεν νομιζω οτι εχει προλαβει Τζ.Ελμπερ.
Αυτό δεν γίνεται γιατί είναι μόνο 22 χρονών Σου θυμίζει άλλον Muller μάλλον γιατί είναι σαν το Παπαδόπουλος στην Ελλάδα το επώνυμο. Εγώ τον θυμάμαι στο μουντιάλ του 2010 να ξεπετάγεται μαζι με Σβαινσταιγκερ (27 χρονων), Λαμ και τους τότε πιτσιρικάδες της Εθνικής Γερμανίας.
Δε μου θυμίζει κανέναν Muller γιατί αναφέρομαι στον Σβαϊνστάιγκερ, για τον οποίον είχα την εντύπωση ότι έκανε τις πρώτες του συμμέτοχες στα τέλη των 90ς άρα θα ήταν 30+. Όμως τελικά είναι 27 και ξεκίνησε από το 2002 να παίζει.
και εγω για μεγαλύτερο τον είχα
Αυτό είχα πάθει τις προάλλες που έβλεπα τον Σέρχιο Ράμος…νόμιζα ότι είναι 33 και βάλε αλλά είναι μόνο 26 απλά παίζει απο τα 18
Γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση η Ρεάλ…κακοστημένη χωρίς σοβαρό πλάνο χθες!Θα το παλέψουνε οι Γερμαναράδες…έχουνε και μεγαλύτερη άνεση να σκεφτούνε τον επαναληπτικό…το σημαντικότερο πιστεύω ότι θα είναι ποιος θα σκοράρει πρώτος στην ρεβάνς!
[B]Πόση μπάλα βλέπεις ρε φίλε; [/B]
Εντάξει της πλάκας είναι αυτές οι ψηφοφορίες και αν το έχετε προσέξει πάντα τις κατευθύνουνε…
Σοβαρα τωρα ?!?
Απορώ γιατί έστω και σε τέτοιες ψηφοφορίες του πέους να αντίμετωπίζονται τέτοιου είδους ποδοσφαιριστες με τόσο ελαφρά κριτική. Δηλαδή οι οπαδοί της Ρεάλ ανα τον κόσμο θέλουν απλά να τον βλέπουν στις 4 γραμμές ή να τον βλέπουν να κάνει όλα αυτά για τα οποία πέρνει τα εκατομύρια που πέρνει?
Και δεν ισχύει μόνο για τον Ρονάλντο φυσικά αλλά και για κάθε παίκτη που έχει θεοποιηθεί αλλά σέρνεται.
Πολύ καλό το κείμενο.
Θα μπορούσε να τα χώσει και λίγο παραπάνω αλλά τουλάχιστον λέει το προφανές “αν δεν την έχεις κλωτσήσει ποτέ τη ρημάδα, μην έχεις άποψη για όλα δικέ μου”.
Καλά κι αυτό δεν ειναι απόλυτο!Έχουμε ακούσει και διαβάσει μαργαριτάρια και μαργαριτάρια από άτομα που έχουνε κλωτσήσει μπάλα ή ζούνε από τον αθλητισμό…
Ασφαλώς, δεν πρόκειται περί αμφίδρομης συνεπαγωγής.
Βρε την Τσελσυ…
Θα δουμε κανα Μπαγερν - Τσελσυ τελικο και θα στεναχωρηθει ο Μισελ
Σιχάθηκα να βλέπω τον Ντρογκμπά κάτω. Τι σκατά προσπαθεί να αποδείξει; Ή πάντα έτσι ήταν και δεν το’χα προσέξει;