Champions League 2011-2012

Είναι το πιο πιθανό ζευγάρι ακόμα και τώρα!Η Τσέλσι έχει καλό υπέρ της σκορ αλλά είναι μέτρια ομάδα και είναι υπερβολικό και συγκυριακό και το ότι βρέθηκε στην τετράδα…όχι να πάει και τελικό!Στην Ρεάλ δίνω 70% και στην Μπάγερν 30% για τον τελικό αν και πιστεύω ότι θα πρέπει να το κάνουνε ροντέο το παιχνίδι οι Γερμανοί για να έχουνε ελπίδες!Αν μπούνε να παίξουνε για την ισοπαλία…αντίος!

…και χρονιές που η Τσέλσι είχε καλύτερη ομάδα, δυσκολευόταν και για τους τέσσερις:):!:

θα γουσταρα να περασει η Τσελσι για εκδικηση που την αδικησαν το 2009

Δεν θα με χαλαγε αλλα ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω την Τσελσι στον τελικο.
Βεβαια αυτη η Τσελσι οτι εχει απομεινει απο εποχη Μουρινιο ειναι η τελευταια της ευκαιρια να παει σε ενα τελικο…

Χρειαζεται αρκετες μεταγραφες … Και τοτε να ξαναπαρει τον Μποας. :stuck_out_tongue:

καλα ειναι νωρις ακομα αλλα για το ζευγαρι του τελικου που λεγαμε οτι θα ειναι
ισπανικος εμφυλιος τρωμε ακυρο.

…γιατί μπορεί και να γίνει…τώρα είναι λιγότερο πιθανό, αλλά μπορεί να γίνει:):!:

Μπαίνω κι εγώ επιτέλους, για να γράψω με σφιγμένες γροθιές και δάκρυα στα μάτια, ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ. Τώρα ας αποκλειστούμε, δεν πειράζει, άλλωστε οι σύχρονοι δικτάτορες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μάλλον θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν αυτό το 1-0 (και για να προλάβω τους μη μου άπτου, όχι ρε, ΔΕΝ φλεημάρω για διαιτησία, το εννοώ ευρύτερα), αλλά ξαναλέω, δεν πειράζει ρε, αρκεί που ξαναείδα αυτό το χαλύβδινο στοιχείο, αυτή την αυταπάρνηση, τον τσαμπουκά, και κυρίως αυτό το γνήσια ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ποδοσφαιρικό πνεύμα να επιστρέφει στην ομάδα, έστω και με λίγους Άγγλους παίκτες. Γράψτε λοιπόν ό,τι θέλετε για το πόσο μέτρια είναι η φετινή Τσέλσι και πόσο σας τη σπάει που διεκδικεί πλέον με αξιώσεις θέση στον τελικό, στην τελική οι περισσότεροι τον παίζετε μ’ αυτό το “χυσοεγκεφαλέ” ποδόσφαιρο ή καλύτερα ασκήσεις τριγωνομετρίας της Μπαρτσελόνα, κλάην μάην (τώρα φλεημάρω λίγο αλλά δείξτε λίγη κατανόηση, είμαι ευτυχισμένος και λέω τα δικά μου).

Κοίτα να δεις ρε την κουφάλα τον Ντι Ματέο… μη προπονητής και να μας έχει ήδη πάει η παλιοκαραβάνα σ’ έναν τελικό και ίσως, ΙΣΩΣ, και σε άλλον ένα, και μάλιστα σε μια φαινομενικά χαμένη χρονιά.
Είσαι τσίφτης ρε Ρομπέρτο!

ΠΕΙΤΕ-ΤΑ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙ

Που θα μου συγκρίνετε ρε την ψυχάρα τον Ντρογκμπά με την κάθε λουμπίνα που “ωχ μου φυγε κι άλλος πόντος στο καλσόν καλέεεε”.

Άλλωστε

Γουστάρω Ρούνι γενικά, αλλά

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Τοξικός θέουλας

[B]Μπουνιές Ριμπερί-Ρόμπεν!

Επαιξαν ξύλο τα δύο αστέρια της Μπάγερν Μονάχου στο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης και χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.
[/B]

ΠΩΠΩ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ, ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ :!:

Εμπρός Giannis… έλα να ξεσπαθώσεις!!!

??
Τι εκανε ρε μαλακες ο Τερι?Τι ονειρο ειδε?

παμε μωρη τσελσι !!

Τραγικος ο Τερι!!!Νομιζω οτι δεν εχει ελπιδα η Τσελσι

καλα να παθει ο βρωμιαρης ο τερυ
παμε μπαρτσα :slight_smile:

Καλά ρε παιδιά, τι λέτε τώρα?

Τέτοια εκτός φάσης χτυπήματα γίνονται 5-10 σε κάθε αγώνα, αν τα δίναν όλα θα τέλειωνε με 6 παίκτες το ματς η κάθε ομάδα.

Χάλασε τον αγώνα ο διαιτητής, κάθε φορά τα ίδια. [-X

ασκησεις τριγωνομετριας και μεσα:roll:

παμε ρε !!!

ΚΩΜΩΔΙΑ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

παλι καλα,να αναψει το ματς στο 2ο ημιχρονο

Kλαίω με Σωτηρακόπουλο

ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣ!!!