Champions League 2011-2012

ΠΑΡΤΑ μαλάκα Σωτηρακόπουλε :lol:

είχε και γαμώ το timing όμως :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Πανω που ελεγε αυτο που κανει η Τσελσι ειναι αποστολη αυτοκτονιας και δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κατι βαζει το γκολ ο Ραμιρεζ και λεει καλυτερα να μασας παρα να μιλας!!!χαχαχαχαχαχαχα

Πείτε μου ότι είπε αυτό το “ασκήσεις τριγωνομετρίας και μέσα”, ικανό τον έχω :lol:

edit: α οκ χαχαχ γραφικός

Και για τον Τέρι τι να πεις, μετά το γλίστρημα του, τώρα αυτό. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται …

Άτυχη σύγκριση εντελώς όμως. Κατά τ’ αλλά, ΜΑΛΑΚΑ TERRY

αιντε μαλακιες μια χαρα θα μπορουσε να περασει η τσελσι…χτυπημα και μαλακιες…ας εδινε κιτρινη να μην χαλουσε το ματς…

χαχαχα πρωτη φορα χαρηκα γκολ της τσελσι.
επρηξε παπαρια ο σωτηρακο
"και ποτε τελειωνει το ημιχρονο?"
“ποτε φευγει το τσαρτερ”
“δεν γινεται να βαλει γκολ”

φαααπ:lol:

Μεγαλες στιγμες στην Καταλωνια, ειδικα για ουδετερους τυπους σαν και του λογου μου!

Πεθανα στο γκολ της Τσελσυ, θα ηθελα να ημουν απο μια γωνια να εβλεπα τον Σωτηρακοπουλο :lol:

κανονικότατη κόκκινη έφαγε ο τέρι.ας μην κάνει μαλακίες να μην τρώει κόκκινες.

ποτε φευγει το τσαρτερ ρε παιδια? την πτηση των 23.30 την προλαβαινουν? απο ελ πρατ φευγουν η πρεπει να πανε girona

δε λεω απο 90-10 για την μπαρτσελονα, τωρα εγινε 70-30, αλλα ρε μλκ σωτηρακοπουλε λιγο ντροπη ρε στο 45 ειναι το ματς και θελει ενα γκολ…ελεος πια

Ναι ρε το “ασκησεις τριγωνομετριας” δεν θα πει? :lol: :lol: :lol:

Όποιο καλό παιδί έχει στριμ που δεν κολλά και θέλει να το μοιραστεί, ας κάνει τον κόπο να το μοιραστεί μαζί μου.

:lol3:

Δεν το πιστεύω!

[B][SIZE=“7”]ΔΕΝ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΑΥΤΑ[/SIZE][/B]

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

τεραστιο ματς… #-o

σιγα το ματς ρε παιδια. αγωνια μεν εχει αλλα απο την αλλη ταμπουρι ειναι απο το 1ο λεπτο. τα τεραστια ματς ειναι πανω-κατω.

ειρωνικα το ειπα :wink:

ω ναι. δεν ειδα το ιμοτικον κ ημουν σε φαση που εβριζα τους σπικερ που ολα τα ματς που περιγραφουν τα λενε ματσαρες…

Βαλτο ρε Ντρογκμπα απο το κεντρο !
Παλι εκτος θεσης ηταν ο καρναβαλος ο αλλος…

Άμα έμπαινε αυτό, ντάξει …

Πλάκα πλάκα όλα έχουν συμβεί σ’ αυτό το ματς

edit: ΠΑΜΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ