Εκτος του να σκοραρει ο Τορρες.
Θα πεσει γελιο.
ΓΚΟΛ
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΜΟΝΟ ΕΣΥ
AXXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXA
ZHTA ENA EKATOMYΡΙΟ ΤΩΡΑ
Μολις το πα το ριξα 5 ευρω για χαβαλε με αποδοση 15,αχαχαχαχαχαχ γελαω ρε μαλακα αχχαχαχααχχα
[B][SIZE=“4”]XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA[/SIZE][/B]
Εδώ έπεσε τρελό γέλιο πάντως!
[B][SIZE=“7”][COLOR=“Blue”]NAI ΡΕ ΤΣΕΛΣΑΡΑ [/COLOR][/SIZE][/B]
Μπραβο μωρη Τσελσι
Το κανε ο Τορες ρε μαλακες :eek: Μπραβο ρε μαγκες της Τσελσι πολλα κιλα αρχιδια!!!
Τελικά για αν κάτι είμαι σίγουρος σε αυτόν τον κόσμο είναι ότι η δύναμη και η ψυχή πάντα θα υπερτερεί της λογικής,της τεχνικής κτλ κτλ
Εγώ να προσθέσω πως λογικά θα δούμε πιο ωραίο τελικό,όποια ομάδα κι αν περάσει αύριο.
για αυτό το αγαπάμε το γαμηδι το άθλημα.
γαμω την ελλαδα που κοντεύουμε να ξεχάσουμε πόσο όμορφο είναι
*ξέρω εναν απο εδώ μέσα που αυτήν την ώρα την παίζει στην σκοπιά του. άσπρη θα την εχει κάνει :lol:
**για την μπαρτσελονα άλλη ώρα.
***αυτο με τις κίτρινες πρέπει να σταματήσει…μόνο η απευθείας κόκκινες πρέπει να μετράνε
Νταξ, δεν συμβαινουν αυτα απλα. Απλα οχι. Δηλαδη, μεχρι και το Τορες ρε παιδια? Τεραστιο παιχνιδι, αποδειχθηκε γιατι αγαπαμε αυτο το αθλημα.
Ενα φορειο στο σπιτι του Γρακχου, πρεπει να ειναι στο 5ο εγκεφαλικο τουλαχιστον. Εκτος αν ειναι στην σκοπια και τον φροντιζουν.
Μπορεί να την σιχαίνομαι, αλλά ένα τεράστιο ρισπέκτ το αξίζει.
Έτσι στο τέλος ο τόρρες να τσούζει πιο πολύ…τολμώ να προβλέψω μπάγερν για το CL
Ματσάρα με τα όλα της αν και είμαι Μπάρτσα η Τσέλσι απέδειξε οτι έχει κοχόνες.
Τώρα ελπίζω σε νίκη της Μπάγερν για να δούμε έναν αναπάντεχο τελικό
Μεγαλα @@ η Τσελσι σημερα… Τεραστιος παικτης ο Drogba…
Tο ότι θα πανηγύριζα κάποτε στη ζωή μου για την Τσέλσι δεν το περίμενα ποτέ(πόσο μάλλον και για γκολ του Τόρες).Τελικά ο αντι-μπαρτελονισμός μου είναι πάνω απ’όλα.
Απλα καποια πραγματα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ λογικη:p
Παμε για το 10ο τωρα!