Μαγκες δεν γινονται αυτα…απο τα πιο γαμηστερα ματς που εχω δει στη ζωη μου…η Τσελσι αποδεικνυει πως εχει παιχτες με αρχιδια και ψυχη…αυτος ο πουστης ο Ντρογκμπα ειναι μεγαααααααλος φορ…το αξιζε και καλα εκανε και περασε και ας ημουν με Μπαρτσα…
αν περασει η ρεαλ παντως θα την κανει μια χαψια την τσελσι λογικα. (θεωρητικα αυτο θα το εκανε και η μπαρτσα βεβαια-που βασει ευκαιριων το εκανε)
Kαι το βασικοτερο θα δουμε τελικο που τα στατιστικα της κατοχης δεν θα ειναι 80-20!!!ΝΑΙ!!!
Ουτε εγω συμπαθω την Τσελσι… Αλλα καυλωσε ολη η υφηλιος σημερα και το Σαββατο!!!
Παμε μωρη Αγγλια, δυναμη!
Παρα την τεραστια απογοητευση για το ματς αυτο μου εφτιαξε τη διαθεση :lol::lol:
Θυμησε μου γιατι μιλας περι λογικης…
η τσελσι ειναι στις 3 πιο μισητες μου ομαδες,αλλα τη ψυχη που εβγαλε σημερα εχω να τη δω απο τον τελικο που πηρε η λιβερπουλ.για ντρογκμπα δεν εχω λογια.εβαλε και γκολ ο τορες,ε λολ.τεραστια εμφανιση απο αποψη οχι θεαματος,αλλα ψυχης και προσπαθειας.ενταξει της εκατσαν και τα δοκαρια.τι να πω.
αντε να αποκλειστουν και τα σιχαματα αυριο,να δουμε ωραιο τελικο.
*παντως αν καποιοι πισιρικαδες γινουν τσελσι σημερα,δεν θα μου κανει εντυπωση.
O Σωτηρακό ο χαλβάς ήταν σίγουρος ότι το ματς θα λήξει τουλάχιστον 3-0 #-o
Μύριζε το αίμα η Μπάρτσα και πίτσες πράσινες
Φαααααααααπ…πόσο το γούσταρα!
8)
Παντως και εγω αντιτσελσικος δηλωνω γενικα και παρατηρω οτι ολοι οσοι ανηκουν σε αυτους, χαρηκαν σημερα για την προκριση της…
Ελα μωρη Μπαγερν τωρα.
γελαω και γω ρε μλκ, αυτο ελεγα με ενα φιλο μου ρε
κατα τα αλλα, τωρα θα πουνε για το θεο της τακτικης ντι ματεο η μονο ο μουρινιο το εχει αυτο το προνομιο?
πλεον η ρεαλ εχει πολυ πολυ ευκολο δρομο, ειδικα χωρις τερυ, ραμιρες, μειρελες
για μενα το ματσακι ηρθε απολυτως φυσιολογικα…παθιασμενη και καλη αμυντικα η τσελσι πηρε την προκριση κοντρα σε μια κουρασμενη σωματικα αλλα κυριως ψυχικα μπαρτσελονα…
αν ειχε μεινει με 11 σε ολο το ματς η προκριση της θα ηταν ακομα ποιο ευκολη…
οσοι ειχαν ξεγραμμενη την τσελσι ξεχασαν οτι σε διπλους αγωνες η εντος εδρας ομαδα που κερδιζει 1-0 πολυ δυσκολα χανει την προκριση…
ο σωτηρακοπουλος σχολιαζε το ματς λες και επαιζαν μπαρτσελονα-πας γιαννενα…ενταξει ημαρτον δεν χαθηκε και ο κοσμος που αποκλειστηκε η μπαρτσελονα…και του χρονου θα συνεχιστει ο θεσμος…
Ακόμα κι αν συμβεί,θεωρώ θετικό τον αποκλεισμό της Μπάρτσα γιατί δε νομίζω πως πως θα ακολουθηθούν από κάποια ομάδα(ακόμα και την Τσέλσι που έχει θεωρώ περιορισμένες δυνατότητες) τόσο αμυντικές τακτικές.
Έβαλε ο Torres goal και στον ημιτελικο του Champions League κιολας! Hot page στο 9gag σε 3 ωρες το πολυ!
ειδα μονο το β’ ημιχρονο. καλα τι να πω, πολυ φλυαρη και χωρις ουσια, ποσο μαλλον οταν θες οπωσδηποτε το γκολ. θα πει καποιος ειχε δοκαρι και χαμενο πεναλτυ, ε και? ενα ημιχρονο σχεδον δεν εκανε περισοτερες απο 2-3 φασεις και οι αλλοι επαιζαν με 10. αμα δεν ειναι καλα ο τσαβι η μπαρτσα χανει πολυ, και το ιδιο ισχυει και για τον ινιεστα αλλα λιγο πιο κατω. ας παρουν ενα σεντερ φορ, η απλα ας περιμενουν να γυρισει ο βιγια. αυτος ο σαντσεζ ειναι για ουντινεζε και μονο.
Απλα μπορω να φανταστω τον μουρινιο σπιτι του να βλεπει το γκολ του τορρες!:lol:
Μπραβο μωρη παιχτουρα Ντρογκμπα ! Μπραβο μωρη Τσελσι.
Τι να το κανεις το ταλεντο και τα ροζ παπουτσια αν
δεν γυαλιζει το ματι σου.Δεν ειμαι καν αντιμπαρτσελονικος,
ισα-ισα που μαρεσει κιολας αλλα σημερα η νυχτα ανηκει στους
Μπλε.
Ο Σαντσεζ ειναι παιχταρας,αλλα δεν ειναι σεντερ φορ…
Φλυαρη η Μπαρτσα,μοιραιος ο Μεσσι.
εγω θα λεγα οτι στη φετινη μπαρτσα αν δεν σκοραρει ο μεσσι με καμμια προσωπικη προσπαθεια η κανα 1-2 μονο κανα οτι να ναι γκολ οπως του μπουσκετς θα βαζε…
[B][SIZE=“5”]ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΕΛΣΑΡΑ!!![/SIZE][/B]
αν περασει η ρεαλ δεν ξερω ποιον να υποστηριξω στον τελικο, ναι μεν βαμενος ρεαλ αλλα θελω να παρει ενα η τσελσι…
ισως η πιο αρχιδατη προκριση evah… τεραστιο ματς, τεραστιος ντιντιε κ ρεσιταλ αμυνας…
ποιος επαιζε το αντιποδοσφαιρο σημερα???:roll:
Στην εδρα του [B]Καμπ Νου[/B]
Με αντιπαλο την [B]Μπαρτσελονα[/B]
Να παιζεις με [B]10 παικτες[/B] απο το 30κατι
Να [B]χανεις 2-0[/B]
[B]ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ 2-2 !!![/B]
Ποσο βαρια [B][COLOR=“Blue”][SIZE=“4”]@@[/SIZE][/COLOR][/B] χρειαζεται το παραπανω κατορθωμα !!!
Οταν παιζεις στο Καμπ Νου, ποιος θελεις να ειναι ο αντιπαλος ρε, η Ρεαλ?