κατσε ρε μιλαμε για μια τσελσι που στο δευτερο ημιχρονο επαιζε με 10 μαιμουδες κρεμασμενες απ το οριζοντιο του τσεχ
αλλα νταξει εχεις ντι ματεο παγκο ακα ιταλικο κατενατσιο το οποιο βγηκε σωστα και ετσι επρεπε να παιξει η τσελσι
και σας πηγαν ολα σωστα σε αυτο το ματς (εδω εβαλε γκολ ο τορες :p)
ελατε μωρε με το αντιποδοσφαιρο.οσες ρουκετες και αν πεταει ο σωτηρακο συμφωνω με αυτο που ειπε.δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο,επαιζε με 10 και με 2-1,αν ανοιγοταν δεν υπηρχε περιπτωση να μη φαει ενα δυο γκολ.
Το έχεις σίγουρο ε…?Πιστεύω πως έχει το κατάλληλο momentum για να περάσει η Ρεάλ.Από την άλλη πιστεύω πως η Bayern είναι και η μοναδική ομάδα μαζί με την Barca που θα μπορούσαν να την αποκλείσουν.Θα δείξει αύριο,περιμένουμε ματσάρα!
Ευτυχως κι επιτελους η Barcelona εμεινε εξω.Ειχα να χαρω τοσο,πραγματικα πολυ καιρο!!!
Βεβαια,για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι η Barcelona και στα δυο παιχνιδια ηταν καλυτερη,αλλα αυτα εχει η μπαλα!!!
Αshley Cole,απλα απιστευτος!!!
Ευτυχως βλεπω κοσμο να χαιρεται που εμεινε εξω το ασυλο, γιατι μια εποχη νομιζα πως ημουν ο τρελος του χωριου με τοσους… βερους Καταλανους διπλα μου. Κλαμα ο Πλατινι αποψε, χαλασε το προιον… με τι μουτρα θα δει ο κοσμος τελικο ΧΩΡΙΣ Μπαρτσελονα8O
Ας το παρει οποιος θελει τωρα, πραγματικα δεν εχω προτιμηση. Ας το παρει η Chelsea στην τελικη για την καβλα που μας εδωσε αποψε
Γκουχ γκουχ, θα πέσει φωτιά να σε κάψει!!! Από το 2006 κράζω την μόδα “η Μπαρτσελόνα είναι ιδέα” και την αβάντα της.
Κατά τα άλλα, εγώ θα συμφωνήσω με Dr Love. Η Μπαρτσελόνα εμένα με κούραζε φέτος όλη την χρονιά. 1 επιθετικός και 7 χαφ που φρόντιζαν απλά να ελέγξουν το κέντρο και να γίνονται 4000 πάσες/αγώνα. Τα πάντα τα περίμεναν από τον Μέσι. Ελάχιστες πρωτοβουλίες από τους υπόλοιπους και σχεδόν μηδέν διάθεση για ρίσκο. Λες και η τακτική που διδάχθηκαν 3 χρόνια πριν, αρκεί να για να νικάς τους πάντες και τα πάντα. Κάποια στιγμή πρέπει και να σουτάρεις για να σκοράρεις.
Από την άλλη, 2ο σερί Τσ.Λ. δεν γινόταν. Τιμή και δόξα στην Μπαρτσελόνα και στον Γκουαρντιόλα για την ομάδα που μας παρουσίασαν τα προηγούμενα χρόνια (παρά την αβάντα). Η χρονιά φέτος λήγει νωρίς αλλά του χρόνου την περιμένω την Μπαρτσελόνα ακόμη πιο δυνατή.
Αύριο περιμένω ματς κόλαση.
ΥΓ. ΚρισΠ, η δίκαιη κόκκινη στον Τέρι, ακόμη δεν έχω καταλάβει το πώς αποδεικνύει π.χ. πως η κόκκινη του Φαν Πέρσι ήταν δώρο στην Μπαρτσελόνα…
Ότι σουτάρουν, σουτάρουν, το θέμα είναι ότι χάνουν τα άχαστα …
“Αντιποδόσφαιρο” επειδή αλλάζουν 15378930513 πάσες; Οκ … για μένα δεν υπάρχει “αντιποδόσφαιρο”, η κάθε ομάδα παίζει με ό,τι έχει και ο κάθε θεατής έχει τα γούστα του να κρίνει αν αυτό που βλέπει του αρέσει ή όχι. Με αυτή την έννοια μόνο μπορείς να το πεις αντιποδόσφαιρο, τώρα τα μπεφαπιάσματα για το “ποιος παίζει πραγματικά αντιποδόσφαιρο”, είναι χαζά πράγματα …
Καλά μετα το χθεσινο αποκλεισμο της Μπαρτσα σημερα προβλεπεται ΠΟΛΕΜΟΣ! Πιστευω πως αν το αφησει ο ref το ματς να κυλισει και δεν αρχισει τα πολλα σφυριιγματα και τετοια… θα δουμε ματσαρα…
Έσπασε τελικά το αναμενόμενο ζευγάρι του τελικού…να δούμε μήπως σπάσει και τελείως!
Εκείνος που μας τα έσπασε σίγουρα χθες για πολλοστή φορά ήτανε ο Σωτηρακόπουλος…:lol: