Champions League 2011-2012

Bayern Uber Alles

Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι να αποκλείσει η Μπαγερν και το άλλο φαβορί και να το σηκώσει :smiley:

Αυτός ο μικρός άνθρωπος δεν πρέπει να πάρει και άλλη κούπα.

Ο τυπος ειναι μεγαλος κωλοτουμπας.Μου εσπασε τα νευρα χθες.Στο 2-0 μιλαγε για τι ωρα φευγει το τσαρτερ για Αγγλια και το ματς τελειωσε και απο το γκολ του Ραμιρεζ και μετα μιλαγε για το παθος και για την ψυχη της Τσελσι!!!Για σημερα και εγω βλεπω πολεμο στο Μπερναμπεου και πιο ανοιχτο παιχνιδι σε σχεση με το χθεσινο.[SPOILER]Και φυσικα στο τελος θα περασει η Ρεαλ :D[/SPOILER]

καλά χθες ήταν και χύμα σε στιγμές ο σωτηρακοπουλος.
το γέλιο που έριξε μετά την πατάτα που έκανε του να λέει οτι τσελσι την γάμησε και ταυτόχρονα έβαλε γκολ, ηταν αυθεντικό και οχι γέλιο αμηχανίας.
ίσως γιατί νομίζω πως ήταν ο τελευταίος αγώνας για το mega… νομίζω οτι φεύγει

επίσης δικαιώθηκε ο chrisp οτι βλέπουμε μια χαρά διοργάνωση φέτος.

Λιγό πριν το γκολ δεν έλεγε"η Τσέλσι κάνει αποστολή αυτοκτονίας ζωσμένη με εκρηκτικά" ή κάπως έτσι τέλος πάντων? :lol:
Έγω όταν βλέπω Μίλαν τον έχω καταργήσει…σε κάνα ψιλοαδιάφορο ή όταν το βλέπω σε σπίτι άλλου τον ανέχομαι…και προσπαθώ να το διασκεδάζω! :smiley:

[B]“Λύγισε” ο Ιβάνοβιτς όταν έμαθε ότι χάνει τον τελικό
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς μαθαίνει από τον δημοσιογράφο του Sky Sports ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε την αντίδρασή του…[/B]

Ο άσος της Τσέλσι είδε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο πέναλτι που κέρδισε η Μπαρτσελόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε ερώτηση για το αν πράγματι κιτρινήστηκε στη φάση του πέναλτι, καθώς η τηλεόραση δεν έδειξε το στιγμιότυπο. Ο παίκτης απάντησε καταφατικά και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνωρίζει ότι δεν θα αγωνιστεί στον τελικό. Ο Ιβάνοβιτς τα έχασε… Αρχικά ψέλλισε ναι… στη συνέχεια κοίταξε “μουδιασμένος” τον Κόουλ, γύρισε το βλέμμα του ξανά στον δημοσιογράφο για να σιγουρευτεί ότι δεν του κάνει πλάκα και τότε αυτός του έριξε την χαριστική βολή… “Δυστυχώς δεν θα παίξεις στον τελικό…”. Ο άσος της Τσέλσι παρά την αμηχανία, κατάφερε να απαντήσει, φανερά συγκλονισμένος από την είδηση.

κόψτε φάτσα!!
πρεπει να σταματήσει αυτο με τις κίτρινες. άλλο η κόκκινη του τερι που έπαιζε γονατιές, και άλλο μια κίτρινη που μπορεί να εχει έρθει απο μια απλή φάση

Αντιδραση Gary Neville που σχολιαζε τον αγωνα για το Skysports

:lol::lol::lol:

—o---

Εχω κουραστει απο χθες το βραδυ (και οχι μονο) να ακουω απο τους “ακολουθουντες του επιταφιου” οτι η Chelsea επαιξε κατενατσιο, εβαλε το πουλμαν μπροστα κτλ… και τους απαντω…

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! Τι επρεπε δηλαδη? Να κατεβει να παιξει επιθετικα να φαει 4 γκολ σαν τον Βενγκερ που αντιμετωπιζει την Μπαρτσελονα σαν την Πορτσμουθ? Να αποκλειστει, αλλα να εισπραξει επαινους, επειδη δεν χαλασε το παιχνιδι της αγαπημενης του κοσμου?

+1000

Οι ομάδες παίζουν για τα τρόπαια όχι για να μας προσφέρουν τηλεοπτικό θέαμα. Όταν το καταλάβουν όλοι αυτό…Σαφώς και το καλύτερο είναι τα τρόπαια να συνδυάζονται με το τηλεοπτικό θέαμα.

Αλλά σιγά μη κάτσει να διασυρθεί ο άλλος για να δω εγώ γκολ και ωραίες φάσεις…

Ποιος έγραψε κάτι τέτοιο?

Εγώ μόνο διθυραμβικά σχόλια για την ψυχωμένη Τσέλσι βλέπω και δικαίως.

Η Τσέλσι έμεινε πίσω με 2-0 είχε 10 παίκτες και όμως ανέβηκε πιο ψηλά και έβαλε καταπληκτικό γκολ. Μετά εννοείται ότι θα έμενε πίσω και προφανώς καλά έκανε.

Άλλωστε, για όσους αγαπάνε το άθλημα ο τρόπος με τον οποίο αμύνθηκε σε συνδυασμό με την αγωνιώδη προσπάθεια της Μπάρτσα να σκοράρει είχε το δικό του ιδιαίτερο “θέαμα”.

Πραγματικά, και ενώ αρκετοί βλέπω αντιπαθούμε την Τσέλσι, παραδεχόμαστε ότι ήταν ομολογουμένως μια φοβερή ποδοσφαιρική ιστορία αυτό που έγινε χθες. Νομίζω όλους μας συγκινεί μια κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο.

Τεράστιος Ντρογμπά εχθές… Από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις που έχει κάνει παίχτης στο τσου-λου…

Τα τραγικό είναι ότι η τσέλσι πήρε τόσο σπουδαία πρόκριση για να παίξει αποδεκατισμένη στον τελικό… Πολύ κρίμα…

Για τον Ντρογκμπα, ειπα χθες πως παιζει ντρογκμπαρισμενος…

Πείτε κάτι και για τον Μαρτίνες όμως.

:lol:Ρε τι φτιάνουν οι μαλάκες!

εκτος απο τον Ντρογκμπα και ο Τσεχ επαιξε πολυ καλα!!!
δεν καταλαβα ποτε αποβληθηκε ο Τερι :-s

μιλαγα με τον πατερα μου εκεινη την στιγμη και ουτε το καταλαβαμε
ηταν αναμεσα στα δυο γκολ της Μπαρτσα?

Ναι μετα το 1-0 ηταν

ευχαριστω KEN !!!

Ρε είχα προβλέψει και είχα βγάλει τον εαυτό μου άνευ υπηρεσίας (ναι, μπορώ να το κάνω γιατί είμαι γραφέας, εσύ περίεργε που πας να πεις τη μαλακία σου :p). Δεν είχε σκοπιές και μαλακίες χτες, μόνο ΓΚΑΒΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΑΡΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βέβαια ότι δύο φορές ξύπνησα όλο τον κόσμο που είχε υπηρεσία και κοιμόταν στα ενδιάμεσα, τον ξύπνησα… :stuck_out_tongue:

Εντάξει τί να πω. Κλασσικός άσχετος - με το συμπάθειο κιόλας αλλά αν δεν σκαμπάζουμε και πολλά από μπάλα καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε που λέει κι ο Σωτηρακό. Άλλωστε η καλύτερη απάντηση σ’ αυτές τις παπαριές δόθηκε από ένα φαν της Μπαρτσελόνα:

Πραγματικά έτσι είναι. Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε το ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων (που ειδικά όταν το παίζει αγγλική ομάδα σωστά είναι ΚΑΥΛΑ) από το “ιταλικό κατενάτσιο”. #-o

Κατά τ’ άλλα βλέπω πολλά σχόλια από φορουμίτες που όχι Τσέλσι δεν είναι, αλλά αντι-Τσέλσι πες καλύτερα, και νιώθω δικαιωμένος που από πέρυσι κράζω ανελέητα το φαινομενικά θεαματικό αλλά στην πράξη απίστευτα κουραστικό, ανέμπνευστο (πλην ενός παίκτη - του γνωστού) και χωρίς ούτε στάλα ρίσκο ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα. Θα το χοντρύνω και θα πω ότι χτες δεν ήταν μόνο η μεγαλύτερη ίσως πρόκριση στην ιστορία της Τσέλσι, ήταν επίσης και μια νίκη συνολικά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ δεύτερη συνεχόμενη “επιβλητική κατάκτηση” από την Μπαρτσελόνα με τους γύρω να τη γλείφουν ανελέητα. Αν το παίρνανε και φέτος, από του χρόνου δε θα έβλεπες καθόλου ποδόσφαιρο, μόνο πρακτική εφαρμογή ποδοσφαιρικών ασκήσεων με περιεχόμενο “πώς διάολο θα τα βγάλουμε πέρα απέναντι στο σπαζαρχίδικο passing game της Μπαρτσελόνα”, για θέαμα ούτε λόγος έτσι;

I stand pwned. :lol: Και βασικά δεν είναι μόνο αυτό ε! Έκανα το λάθος να πατήσω κλικ στο βελάκι για να θυμηθώ ολόκληρο το ποστ. Και τί να δω;

:roll:

Λοιπόν τα αντι-Chelsea-ικά μου αισθήματα γνωστά. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζω.

Στο 0-0, μαζί με ένα φίλο που και οι δύο θέλουμε Barca (γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποιον έπρεπε να υποστηρίζεις μέσα στο τετράγωνο του μίσους Real-Bayern-Chelsea), λέμε γελώντας: “μαλάκα η απόλυτη ξενέρα του γηπέδου είναι να περάσουν οι άγγλοι με γκολ του μαδριλένου.” :lol::lol: Τζόκερ κανείς; ΠΡΟ-ΤΟ;

κατόπιν αυτού, ναι, ήταν καλό για το ποδόσφαιρο που αποκλείστηκε τελικά η Barca και με τον τρόπο που έγινε - μια ηλιαχτίδα φωτός ότι δεν είναι ΚΑΙ η ευρωπαική μπάλα εντελώς μιλημένη. Αλλά: ΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ; Τους φιλοβασιλικούς, τους γερμαναράδες ή τα εγγλεζοσκίνια; Πουτάνα ζωή. Έπρεπε να είναι η Νάπολι εδώ πέρα να κλάνατε όλοι μπάμιες. Πέρα από την πλάκα όμως, ηρωική πρόκριση.