Champions League 2011-2012

…η Μπάγερν θα το πάρει, γιατί παίζει σαν το κόμμα του Λαού:p :slight_smile: :!:

Μπαγερν βλεπω

Εγω μονο και μονο για την καταθεση ψυχης που εκανε στο camp nou γουσταρω να το παρει η Τσελσι!!!

Και εγω ρε συ!
Βεβαια γουσταρω να το παρουν και οι Βαυαροι γιατι ειναι σε τελικο 2η φορα τα 3 τελευταια χρονια και το αξιζουν.Ο καλυτερος ας κερδισει!

Πιστευω αρκετα στην Τσελσι… Νομιζω οτι μπορει να κανει την υπερβαση…

Απο την αλλη η Μπαγερν δυσκολα θα χασει και αλλον τελικο…

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε ματσαρα!

Τον βλέπω το μάτς να πηγαίνει παράταση και ίσως πέναλτιυ

η τσελσι θα νιωσει το πεος του ΣΒΑΙΝΣΤΑΙΓΚΑ

[SIZE=“7”][COLOR=“Blue”][B]ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ[/B][/COLOR]
[/SIZE]
Και το εννοώ αυτό. Ακόμα κι αν χάσει η Τσελσάρα, αυτό που έχει κάνει φέτος είναι ήδη πιο μεγάλο από την πρόκριση στον τελικό της Μόσχας, είναι πιο μεγάλο ακόμα και από τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα του '71 και του ‘98. Απ’ την άλλη, αν νικήσει… ωχ, ωχ… με χάνετε…

Πάμε ρε, να χαλάσουμε το πάρτι που έχουν στήσει στο Μόναχο!

Παμε μωρη Μπαγερναρα συμπαθεια και αγαπη.

Ποια Τσελσα, παγαινε στην τρυπα σου εσυ αποπανω.

Προβλεπω ωραιο ματσακι παντως, θα παιξουν και αρκετοι παγκιτες/πιτσιρικια λογω απουσιων βασικων παικτων και θα εχουν (εκτος απο αγχος) και επιπλεον κινητρο.

Αρκεί να παίξει και μπάλα Γράκχε, ε?

Εντάξει με την Μπαρτσελόνα ειδικά στο 2ο ματς κατανοητό το διώροφο πούλμαν μπροστά απ’ το τέρμα, τώρα όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Παίζει κόντρα σε ομάδα που πριν λίγες μέρες εισέπραξε 5 τεμάχια απ’ την Ντόρτμουντ.

Δε ξέρω ρε παιδιά, δύσκολα θα το χάσει η Μπάγιερν. Πόσους τελικους να χάσεις πια σε μία σεζον;;;:har::har:
και να έχουμε μετά τους τις Τσέλσι να μας πανηγυρίζουν;;;
Στο στοίχημα πάντως το έδωσα στην τσέλσι (με 4,40 στην ιντερβεττεν είναι να παίξεις εναντίων της;)

για να δε με!

Come on chelsea!!!Και εγω μαζι σας σημερα!!!

Δεν καταλαβαινω το συσχετισμο με την ομαδαρα.

Αναμενομενο ηταν να τους ριξουμε 5 τεμαχια και λιγα ηταν, βασικα. 8)

Περα απο την πλακα, δε βλεπω να αλλαζει σταση τραγικα η Τσελσι …και παλι με μια πολυ δυνατοτερη ομαδα παιζει.

Απλα για καλο δικο της, θα πρεπει να κοιταξει να σκοραρει (οποτε και να παιξει λιγο μπαλα) απεναντι σε μια αμυνα σαν της Μπαγερν.

ΥΓ.: Εννοειται πως σημερα στηριζουμε Τσελσι …οι αντιπαθητικοι Βαυαροι εκαναν το καλο να διωξουν τους πιο αντιπαθητικους Μαδριλενους, αλλα ως εκει, σημερα πουλους. Οχι οτι μου ειναι συμπαθης η Τσελσι, αλλα δεν εχει παρει τιτλο, οποτε για το Ντρογκμπα (και την παλια συμπαθεια που λεγεται Φερναντο Τορρες :D) ρε ΓΑΜΩΤΟ!

Στον τελικό μετράει η κούπα!Μην ψάχνεις θεάματα…σιγά να μην ανοιχτεί ο Ντι Ματέο…κορόιδο είναι?Απλά επειδή οι Γερμανοί δεν θα έχουνε όση κατοχή είχε η Μπάρτσα και επειδή είναι και τρύπιοι πίσω…η Τσέλσι θα φανεί και μπροστά!

Είπα να μην στήσει πούλμαν, όχι να κατέβει με 2-3-5.

Ας κάτσει πίσω, αρκεί να βγαίνει με πάνω από 2 παίκτες στις αντεπιθέσεις.

Κρις, με το χέρι στην καρδιά, ακόμα κι αν έβλεπα την ομάδα απόψε να στήνει το πιο epic ταμπούρι ever δε θα με χάλαγε καθόλου αν στο τέλος το σηκώναμε, νομίζω καταλαβαίνεις απόλυτα πώς το εννοώ έτσι; Οι περισσότεροι βλέπετε τον τελικό σήμερα εντελώς αποστασιοποιημένα και θέλετε απλά να δείτε ωραία μπάλα, εγώ για να είμαι ειλικρινής θέλω βασικά να κερδίσει η ομάδα μου, δηλαδή δεν μπορώ να αποβάλω τον ψυχισμό του οπαδού που πότε-πότε κοιτάει πρώτα το αποτέλεσμα και σκοτώνει μέσα του τον φίλαθλο. Πάμε τώρα στα καλά νέα; Στην πράξη εκτιμώ ότι ο gatto έχει δίκιο και ότι η Τσέλσι δε θα στήσει ταμπούρι απόψε, κι αν όχι για κάποιον άλλο λόγο, επειδή αν θες δεν τη συμφέρει κιόλας, οι ελλείψεις στην άμυνα είναι απαγορευτικές για κάτι τέτοιο. Τώρα από κει μέχρι το να παίξει μπάλα υπό την έννοια που το ζητάς δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η απόσταση, θα δείξει. Για μένα εξαρτάται από τη βραδιά στην οποία θα βρεθούν κατά κύριο λόγο οι Μάτα και Ντρογκμπά, ο πρώτος ως de facto οργανωτής του παιχνιδιού της ομάδας φέτος και ο δεύτερος από τη σκοπιά του αν έχει εξοικονομήσει αρκετές δυνάμεις ώστε να δώσει πόνο στις αντεπιθέσεις - κακά τα ψέματα (για σας), έτσι θα παίξει και απόψε όπως πάντα η Τσέλσι, τόσο το καλύτερο για μένα βέβαια που αυτή τη μπάλα θέλω να βλέπω γενικά. Και βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι ακόμα αστάθμητοι παράγοντες: θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να κάνει κάνα ματς της προκοπής ο Λαμπάρντ; Θα το ξανασπάσει, να κάνει ξανά το ματς της ζωής του ο αρχίδας Κόουλ όπως με τη Μπαρτσελόνα, να έχουμε δύναμη από τη πτέρυγα; Και για να το χοντρύνω, θα του βγει τελείως από το κορμί (του διαόλου το ποδάρι λέω), να καθαρίσει πάλι κάνας Τόρρες και να ξεραθεί στα γέλια όλη η Ευρώπη;

Επαναλαμβάνω ότι όλα τα παραπάνω απόψε ποσώς θα με απασχολήσουν, τώρα γράφω και καλά ως αντικειμενικός ποδοσφαιροπαρατηρητής, το βράδυ αυτά θα πάνε βόλτα και εγώ απλά θα είμαι ουγκ :stuck_out_tongue:

H αλήθεια είναι πως όχι, δεν το καταλαβαίνω, είναι μια οπτική που διαφεύγει της αντίληψης μου. Δε μπορώ να βλέπω μια ομάδα να παίζει για το μηδέν, ας παίξει αμυντικά ή επιθετικά, με κατοχή ή αντεπιθέσεις ή όπως θέλει αλλά με στόχο να σκοράρει.

Από την άλλη δε μπορώ παρά να σεβαστώ και τη δική σου οπτική.

Έλα τώρα, αφού στην ουσία με κατάλαβες.
Γενικά θέλω το ίδιο που θέλεις κι εσύ και περιγράφεις στο τελευταίο ποστ σου.
ΑΠΟΨΕ, ε τί να κάνω, θέλω αν γίνεται να το σηκώσει η Τσελσάρα μου. Κι ας κρεμαστούν κι οι 11 απ’ τα δοκάρια για να μην περνάει κουνούπι!
Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ πιστεύω ότι θα παίξουμε έτσι απόψε. Εκ των πραγμάτων θα κυνηγήσουμε γκολ. Αυτό που λέω είναι πώς θα αντιδρούσα στο υποθετικό σενάριο να παίζαμε έτσι - κοινώς, θα το κατάπινα. Για μια φορά, που λένε.

Επειδη δεν ειναι μονο ο Γρακχος οπαδος μιας εκ των δυο φιναλιστ εδω χαμου, εγω εχω να πω:

[B][SIZE=“6”][COLOR=“Red”]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΓΕΡΝΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΞΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΓΑΛΑΝΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ[/COLOR][/SIZE][/B]

Βεβαια νταξει για να μιλησουμε και σοβαρα, το μονο σιγουρο ειναι πως θα δουμε ωραια μπαλα στον τελικο, και απο δυο ομαδες που απεδειξαν οτι το θεμα ειναι να 'χεις ψυχη και αρχιδια οταν κατεβαινεις στο γηπεδο. Οποιος και να το παρει αποψε θα το αξιζει 1000%…

Αγγλικη ομαδα≠Leeds United=στηριζουμε παντα τον αντιπαλο εκτος αν ειναι ο βαζελος.Οποτε Bayern που ειναι ουτως η αλλως συμπαθητικος συλλογος.