Champions League 2011-2012

Εγω με Τσελσι σημερα.

Το θεμα ειναι να δουμε κανα ματς της προκοπης και να μν παει τσαμπα το Σαββατοβραδο.

Δν ειναι τοσο μεγαλο φαβορι παντως η Μπαγερν οσο παρουσιαζεται .

Άντε μπας και δούμε μπαλίτσα σήμερα.
Ουδέτερος ουσιαστικά, αλλά υποστηρίζουμε μπάγερν.

[B][SIZE=“4”][COLOR=“Blue”]ΠΑΜΕ ΡΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ !!! [/COLOR][/SIZE][/B]

Και εγω στους ουδετερους ειμαι.
Βεβαια σημερα υποστηριζω περισσοτερο την Τσελσι γιατι εκανε τεραστια προσπαθεια να φτασει εδω με τοσα προβληματα.Και του πουστη,ενας Ντρογκμπα αξιζει ενα τσ.λ. στην καριερα του.Λεωφορειο με την μπαρτσα;Ναι φυσικα!Ο καθενας με τα οπλα του παιζει και προσπαθει να παρει το αποτελεσμα!

Περιμένουμε από Μπάγερν να το σηκώσει σήμερα. :slight_smile:

Με Tymoshchuk σεντερ μπακ; Δεν ξερω αν εχει ξαναπαιξει ετσι αλλα πιστευω θα εχει προβλημα στο ψηλο παιχνιδι.

Εγω ειμαι με Μπαγιερν για να παει η Αρσεναλ κατευθειαν ομιλους

Α τι παίζει γενικά στην Αγγλία σε περίπτωση που χάσει/πάρει το κύπελλο η Τσέλσι;

2-0 είναι το πιο πιθανό σκορ.Για να δούμε…8)

Αν το παρει η Τσελσι παει κατευθειαν ομιλους, η Αρσεναλ προκριματικα και η Τοτεναμ Europa
Αν δεν το παρει παει η Αρσεναλ ομιλους, η Τοτεναμ προκριματικα και η Τσελσι Europa

Αδιαφορω εως αντιπαθω και τις δυο ομαδες. Δεν ειμαι κι απο τους τυπους που θα κατσουν ευκολα να δουν αδιαφορο ματς για να δω “μπαλιτσα”. Πφφφ, δυσκολα τα πραγματα. :stuck_out_tongue:

Απίστευτος Γκόμες… :roll:

καλα συνεχεια τα κανει αυτα. μια ωρα να φερει την μπαλα εκει που θελει και τσουπ του την πηρανε.

Αυτος ο Γκομεζ,εχει ολες τις αρετες και το ταλεντο αλλα ειναι στιγμες(αρκετες μπορω να πω)που δεν μπορεις να καταλαβεις τι κανει.Βεβαια τωρα μπορει να πεταξει κανα τριμπαλο αλλα ειναι λιγο περιεργος!

εδιτ:αυτο ακριβως που λεει ο Samis.Συνεχως θελει την μπαλα στην τελεια θεση.Και με την Ρεαλ και τωρα μεχρι στιγμης δεν παει για το απευθειας σουτ.Συνεχως προσπαθει να κοντρολαρει!

Μαγευει παλι η Τσελσαρα ε? Εσυ κ ο Αετος Σκυδρας τετοιο ταμπουρι…

Μπα, δεν παίζει ιδιαίτερο ταμπούρι.
Απλώς η Μπάγερν είναι τρεις κλάσεις καλύτερη και την υποχρεώνει σε παθητικό ρόλο.

Για Γκομεζ που λετε, εγω βλεπω πως κανει εξαιρετικες κινησεις, πραγματικα σκεφτεται πριν κανει κατι, αλλα για καποιο λογο τα χαλαει ολα στο σουτ.

Επισης, για αγνωστο λογο ο Κρος στελνει καθε φορα την μπαλα στου διαολου τη μανα, ουτε μια μπαλα σωστη!

Κατα τα αλλα, πισω η Τσελσυ (αλλα οχι τοοοσο ταμπουρι πια, οποτε μπορεσε βγηκε μπροστα), πρωτοβουλια η Μπαγερν, λιγο αδικο το 0-0. Αν παει ετσι, 1-2 γκολακια θα τα πεταξει σιγουρα, νομιζω.

Μεγαλη αληθεια για Κροος.Νευρικος αρκετα.
Για Γκομεζ το ειπα οτι ειναι πολυ προικισμενος ποδοσφαιριστης αλλα εχει καποιο θεμα στο τελειωμα!

Και κατι αλλο.Πολυ καλη στην αντεπιθεση η Τσελσι.Το εχει δουλεψει αρκετα και δεν θα με εκπληξει αν το παρει το ματς.

Και επισης, αν και δεν συμπαθω την Τσελσυ, παικτη σαν τον Ντρογκμπα δεν θα ξαναδουμε για πολλα χρονια. Καλυτερο κοντρολ δεν βρισκεις αυτον τον καιρο (και δεν ειναι μονο αυτο βεβαια).

ετσι ρε Μπαγερν!!!