Ο αρχηγός, νομίζω ο Τσάβι. Αυτό και αν είναι εξωπραγματικό.
^ λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα αλλα εσυ το ξεφτιλησες…
εδιτ: στον αμαραντο πηγαινε…
Ναι εχεις δικιο, απλα δεν χωνευω αυτη την ομαδα με τιποτα… Λα Κορουνια ρεεεεεεεεεεεε
Λοιπον, η Μανστεστερ πρεπει να ειναι η μονη ομαδα που φετος δεν παιζει μπαλα αλλα καπως συμβαινει παντα να παιρνει αποτελεσματα. Δεν εννοω διαιτησια. Απλα δεν υπαρχει η United.
δεν γινεται να τη μισεις περισσοτερο απο μενα…
μπραβο ρε σελτικ, τεραστιος φοστερ…
CELTIC ΡΕΙ !
βρε και του κομποτη ξαναρχίζουν. απλά φυσάει αλλιώς μετά…
στο τελος και η Τσελσι εβαλε γκολ
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Και εκει αλλιως φυσηξε το γυρισε η Γιουναιτεντ :lol::lol:
Το ανεκδοτο της Manchester καλα κρατει, αν παρετε τιτλο φετος θα τραβαω τα μαλλια μου.
ρε τι εκανε παλι η Ματσεστερ?
δευτερη φορα το ιδιο με τη Μπραγκα
Σερί νίκες η Βαλένθια.Μας κακομαθαίνετε.
Ο Φεγκούλι θα γίνει και παστελωτής.#-o
moses λεει… μπραβο ρε τσελσαρα… μου ειχαν φανει πολλα για δ’αυτον,για να δουμε εξελιξη…
Celtic-αρα βουρ στον πατσα, πολλα μπραβο, πιασαμε και και το σημειο.
Τσελσι: παει, πεθανε ο χαρακτηρας της αγωνιστικα σκληροτραχηλης που ειχε τα τελευταια χρονια. Αρκετα σοφτ μου φαινεται φετος και στο τσαφ την γλιτωσε την φολα.
Βαλενθια: Ρε 'σεις, τι κανει αυτος ο παιχτης της ΑΕΚ εκει!!! Ναι, για τον Τζονας μιλαω! Τι??? Τελικα ποτε δεν ηρθε?? Οκ… Καλη μπροστα, μπαζει πισω.
Μπαγερν: Υπερθεαμα. Αρενα των λεωντων εγινε η Αλιαντζ Αρινα.
Manchester (τι “ποια Manchester?”, μια ομαδα εχει η πολη): Εβγαλε παλι λαγο απ’το καπελο και εδωσε 3 τεμαχια απ’το πουθενα. Ως εδω τιποτα το ασυνηθιστο. Αλλα παλι ειμαστε λειψη ομαδα φετος…
Δωσε Sir Alex τον Evans και ενα μυριο στην ΑΕΚ. Θα κανουμε την καρδια μας πετρα αλλα θα τα δεχτουμε.
Μπενφικα: Καλο ματς απο τους Πορτογαλους, αγαλμα στην παιχτουρα Καρντοζο.
Ακομα παντως εχω την ερωτηση γιατι αφηνουν ομαδες απο την Β’ Γαλλιας να συμμετασχουν στον κορυφαιο διασυλλογικο θεσμο της Ευρωπης…
Μπραβο στην Celtic,αλλα πανε καποιες ωρες που εχει τελειωσει ο αγωνας κι ακομη περιμενω να βγαλει καποιος την πρασινη σακουλα απο τον αγωνιστικο χωρο.
ο μασεράνο ακόμα παλεύει να φτάσει τον εκάστοτε αντίπαλό του. μου θύμισε γεωργέα με τζόρτζεβιτς…
ναι. αλλά και οι αντίπαλοι αστείοι. τουλάχιστον.
ο λαμ γελούσε με την ευκολία που μοίραζε ασίστ.
και ο τερματζης στο γκολ του φαουλ θύμισε χαλκια σε ματς στο οακα με αεκ που δεν κανει εκτίναξη αλλά τον παίρνει το βάρος.
Βιαστική εκτίμηση. Μην ξεχνάς ότι ακόμα δεν έχουμε βγάλει ούτε τη μισή σεζόν (δε φαίνεται και τόσο εύκολα ο χαρακτήρας μιας ομάδας από τους πρώτους μήνες). Και επίσης ότι αυτό τον καιρό η ομάδα παίζει χωρίς Λαμπάρντ και Τέρι, και νομίζω ότι χτες δεν έπαιζε ούτε ο Κόουλ. Κάπως λογικό να μοιάζει πιο σοφτ. Άλλωστε απ’ ότι φαίνεται ο Ντι Ματέο στην πρώτη του κανονική χρονιά στον πάγκο έχει επιλέξει να χτίσει την ομάδα γύρω από καθαρά δεξιοτέχνες παίκτες όπως τον Μάτα, τον Αζάρ και τον Όσκαρ, ενώ παράλληλα η άμυνα μπάζει, με αποτέλεσμα να βάζουμε φέτος πολλά γκολ αλλά να τρώμε και πολλά. Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει. Ελπίζω πραγματικά να μην έχεις δίκιο…