Champions League 2012/13

Ναι μωρή Celtic! Ναι ρε Bhoys!

[SPOILER]Ανεβάστε SPL τα καριόλια τους loyalists να ξαναγίνει μπατιρντί ρε πούστη[/SPOILER]

Τρελη ανατριχιλα την ωρα που εμπαιναν οι ομαδες που τραγουδαγε ολο το γηπεδο με τα κασκολ υψωμενα το you will never walk alone!!!

Εσύ ρε Μαδριλένε τι μιλάς;

Ειμαι και celtic ρε :stuck_out_tongue:

και αν δεν ησουν,θα γινοσουν εχθες :lol:

Κατωτερη των περιστασεων σιγουρα η Λιλ αλλα παλι με λιγες ομαδες και εδρες θα παθαινε το χουνερι που επαθε απο την Μπαγερν η οποια οταν την παιρνει ενα εντος εδρας ματς το μετατρεπει σε σοου.

Συμφωνω οτι παραειναι νωρις αλλα νομιζω και βαση ροστερ ειναι μια ασφαλης παρατηρηση. Ο Λαμπαρντ πνεει τα ποδοσφαιρικα του λοισθια (τουλαχιστον για επιπεδο Τσελσι) και πιστευω οτι ηταν και αποφαση Ρομαν να γινει η ομαδα πιο “ελκυστικη” με την προσθηκη δεξιοτεχνιτων παιχτων (τα πιο τρανταχτα παραδειγματα ειναι αυτοι που ανεφερες). Προσωπικα σαν φαν του αγγλικου ποδοσφαιρου προτιμουσα την σκληροτραχηλη Τσελσι των προηγουμενων χρονων που εσπαγε τον τσαμπουκα τεχνικων ομαδων τυπου Μπαρτσας.

http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/fun/hot/item/5948-seltic

Ετσι μωρη ομαδα.

…αυτό θα πει αφοσίωση:):!:

Στους βυζακηδες γρηγορα 8O

ορισμός του fair play από την σαχτάρ…

Ρε γατιά,σας βόλευε το χ και βολευτήκατε? Ουστ!Άντε, πηγαίνεται να χάσετε κιόλας τώρα στη Γαλλία, μαλάκες.

A, παίζαμε με 10 από νωρίς ε? Λάθος.
Ο Μπαραγκάν τέτοια κάνει και μετά θέλει να παίζει κιόλας.

[B][SIZE=“3”]Παρελθόν ο Ντι Ματέο[/SIZE][/B]

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα της Τσέλσι από την Γιουβέντους και αποτελεί παρελθόν από τους “μπλε”.

Έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόλυση του προπονητή Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Η ήττα από την Γιουβέντους και το φάσμα του αποκλεισμού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανάγκασαν την διοίκηση της Τσέλσι να λύση την συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή.

Δεν ξέρω τι να πω ρε πούστη μου. Αυτός ο άνθρωπος οδήγησε την ομάδα στο μεγαλύτερο επίτευγμα της ιστορίας της και το ευχαριστώ του “γαμώ-το-σπίτι-σου-επιτέλους” Ρώσου μαφιόζου είναι να τον απολύσει, γιατί; Επειδή θα έκανε το “έγκλημα” να μην καταφέρει να το… ξαναπάρει φέτος;
Αίσχος γαμώ την πουτάνα μου, αίσχος. Η ξενέρα και η στεναχώρια μου αυτή τη στιγμή δε λέγονται. Στράφι η φετινή χρονιά. Αμπράμοβιτς, γαμώ το σπίτι σου και το μουνί που σε πέταγε. Παλιοπούστη.

Θες να μου πεις αν ξερεις τι εγινε μετα την ηττα απο την Γουεστ Μπρομ το Σαββατο, γιατι φαγωθηκε ο Σωτηρακοπουλος για τα προβληματα της ομαδας μεσα στα αποδυτηρια…

+1 ^^ [-X

Δεν έχω ιδέα, αλλά κάτι τέτοιο δε δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά ούτε στο ελάχιστο. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Αν εμπλέκονται και παίκτες στο “φάγωμα” του Ρομπέρτο, γαμώ κι αυτωνών το σπίτι και το μουνί που τους πέταγε.

οτι λεει ο γρακχος χ1000…

γαμιουνται εντελως, ειδικα αν ειναι μαλακια καποιων παιχτων να μην ξανασηκωσουν ουτε κουπα του καφε…

τεραστιε ρομπερτο για παντα στην καρδια μας…

Ο Σωτηρακοπουλος παντως ειπε οτι αυτος που καρφωσε στους δημοσιαγραφους το μπαχαλο στα αποδυτηρια το Σαββατο ηταν ο Luiz…

Ενταξει ολοι καταλαβαινουμε οτι ο Ντι Ματεο μετα την φυγη του Μποας προσπαθησε να φερει μια ισορροπια στα αποδυτηρια και στην ομαδα αφηνοντας την παλιοφρουρα να κανει περισσοτερο κουμαντο σε αντιθεση με τον Πορτογαλο που ηθελε να φερει αλλη νοοτροπια στην ομαδα.

Η ιστορια ομως χρωσταγε αυτο το τροπαιο σε αυτη την κορυφαια ομαδα.

Τωρα μαλλον πληρωνει οτι πληρωσε περυσι ο Βιλας Μποας.

Παντως ομαδα δεν κανεις ετσι κυριε Αμπραμοβιτς οσους παιχταραδες και να αγορασεις.

Υ.Γ. Και να σημειωσω οτι δεν ειμαι μεγας φαν της Τσελσι αλλα γουσταρω με τρελα τις Αγγλικες ομαδες (αν και ενταξει χτες ημουν με την Γιουβε! :stuck_out_tongue: ) και αυτο το επος που εκανε η ομαδα μου εδωσε τεραστια χαρα.

Υ.Γ. 2 Το θεμα ειναι τι ειπε ο Luiz και αν ισχυουν αυτα που ειπε…

Υ.Γ. 3 Θα γουσταρα τρελα φετος να παρει το πρωταθλημα στην Αγγλια η Τσελσι και η Ευρωπη να ερθει σε δευτερη μοιρα αν και η πρωτη μου αγαπη στο νησι ειναι η Man. Utd.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω ιδέα τί συμβαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας, ξέρω βέβαια προφανώς ότι ήταν παίκτες που “έφαγαν” τον Βίλας Μπόας αλλά κατά τη γνώμη μου καλά έκαναν. Αν τώρα όμως άρχισε το ίδιο βιολί με τον Ντι Ματέο, αυτό είναι αδικαιολόγητο. Δε θέλω να πιστέψω ότι ο Luiz ενήργησε με τακτική εναντίον του Ντι Ματέο, θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι βλακάκος και του “ξέφυγε” στον Τύπο (αν όντως έτσι έγινε) χωρίς να μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια. Πάντως ό,τι και να έγινε στα αποδυτήρια, ό,τι κόντρες και να υπήρχαν και ό,τι εκατέρωθεν πισώπλατα μαχαιρώματα και να έγιναν, ξαναλέω ότι ο Αμπράμοβιτς είναι ασυγχώρητος που επέλεξε να διώξει τον Ντι Ματέο, και ακόμα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Ρε γαμώτο, έμενε στην Ευρώπη μία ακόμα κρίσιμη αγωνιστική με λίγες αλλά υπαρκτές ελπίδες πρόκρισης. Ας περίμενε μέχρι την επόμενη βδομάδα μπας και έκανε την έκπληξη η ομάδα και αν δε μας έκανε τη χάρη η Σαχτάρ στο άλλο παιχνίδι, τι να πω, αν τόσο πια θεωρούσε τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων αποτυχία, ας τον έδιωχνε. Τι λογική έχει όμως να διώχνεις τον προπονητή σου στην προτελευταία αγωνιστική; Ή μήπως χρειάζεται ψυχολογία για να κερδίσεις μέσα στην έδρα σου τη Νόρτζελαντ, αν αυτό ήταν το κίνητρο και το σκεπτικό; Και στο πρωτάθλημα τί θα γίνει; Ξαφνικά θα πάρουν τα πάνω τους όλοι και θα επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη θέση;
Τίποτα, εγώ φέτος ήθελα η ομάδα να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα και δε μ’ ένοιαζε και πολύ τί θα γίνει στην Ευρώπη, βέβαια είναι μια κάποια ξεφτίλα να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης και να μένεις έξω από τη φάση των ομίλων αλλά ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα να συμπεριφέρεσαι έτσι στον αρχιτέκτονα του περσινού έπους. Πλέον χωρίς Ρομπέρτο είμαι απαισιόδοξος και για το πρωτάθλημα, σχεδόν το αποκλείω να το πάρουμε παρά τα ελπιδόφορα μηνύματα του ξεκινήματος (και η κάμψη του τελευταίου διαστήματος δεν ήταν πια και τόσο καταστροφική, ακόμα αρκετά κοντά στην κορυφή ήταν η ομάδα). Όσο για την Ευρώπη, εύχομαι πραγματικά όχι μόνο να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει η Γιουβέντους στην Ουκρανία, αλλά και να πάρει μεγάλο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ η Νόρτζελαντ, έτσι, μόνο και μόνο για να λυσσάξουν τα μουνόπανα που πήραν τη σημερινή απόφαση. Και μαλακία που δεν έχει ελπίδες για την τρίτη θέση η Νόρτζελαντ, να μένανε εκτός Ευρώπης γενικώς και να ξεφτιλίζονταν ακόμα περισσότερο.