Champions League 2012/13

ουτε που το ειδε…8O

Τι απο τα δυο να δω; Πριν λιγο μπηκα σπιτι και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει, μονο τα σκορ τσεκαρα.

Αηδιαστικη η γιουβε σημερα.Κοταρα Κοντε.

Και επρεπε να εχει παρει τουλαχιστον ενα πεναλτυ η Σελτικ,οταν σε καθε κορνερ της κανουν 2-3 πεναλτυ οι αμυντικοι της γιουβετσους.

Τεραστιο ψεμα το 0-3.

Οι δυο φιλοξενουμενοι καθαρισαν την προκριση απο σημερα κατα την γνωμη μου

Για άλλη μια φορά πόσο απαράδεκτος ο Ιμπρα. Δυο διαδοχικά ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ μαρκαρίσματα. Τεράστιος παίκτης, αλλά…

Δεν πειράζει. Θα 'χουν μπόλικο καιρό μέχρι του χρόνου αν ξαναπάνε CL να κάνουν κι άλλα έξυπνα πανό. Για την ώρα καλύτερα να μην έρθουν καν στον επαναληπτικό, άδικος κόπος.

Τι,τσο & λο?

Εγω για να χειροκροτησουμε ορθιοι το πανο το βαλα ρε ουγκ, η αποθεωση της οπαδικης φαντασιας.Σκοτωσατε το θεριο και σεις.

Εχω το προαισθημα οτι θα γινει ματσαρα στο Μπερναμπεου το βραδυ

Eγω εχω την αισθηση πως πιο ματσαρα θα γινει στο αλλο.Βλεπεις εχει Γουεμπ \m/

Η αποθέωση της αγωνιστικής επιτυχίας επίσης. Δε με νοιάζει τι σκοτώσαμε, με νοιάζει που θυμηθήκατε όλοι να γίνετε οπαδοί της Σέλτικ τώρα τελευταία. Όταν σας ρωτάνε τι ομάδα είστε αντι-Γιουβέντους πρέπει να λέτε.

Σιχαινομαι τις σκωτσετζικες ομαδες.Σιχαινομαι τη Γιουβεντους.Αυτο ειναι ενα ωραιο πανο.Μην εισαι τοσο Μπαουγκ, οι προθεσεις μου δεν ηταν κακες.

Και αυτο μας ελειπε τωρα, hipsters για τις ομαδες-συμπαθειες(γιατι μονο αυτο ειναι και τιποτα παραπανω) του εξωτερικου.

Ωχ μωρέ η “πλάκα” με το Μπάουγκ κάθε φορά. Δε μπορώ να έχω μέτρο προθέσεων να ξέρω πότε εννοείς κάτι και πότε όχι, ούτε ποιες ομάδες σιχαίνεσαι. Κόμπλα για Γιουβέντους έχετε βγάλει οι περισσότεροι κατά καιρούς, οπότε λογικό να το πάρω έτσι.

Μα δεν εκανα καν σχολιο, εβαλα απλα την εικονα.Λες να το βαλα για να πικαρω τους Γιουβεντινους μετα απο νικη τους;Anyway.

ε ρε μαν δε χρειάζεται τρίτο μάτι.

Πραγματικα, δεν ξερω ποια ειναι πιο αντιπαθητικη ρε γαμωτο και εχω μπερδευτει. :confused:

Το τέρμα της Μάντσεστερ είναι αισχρό…

κάνουν διαγωνισμό με τον τερματοφύλακα της ρεάλ…

ναι, ό,τι πάει μέσα γράφει σήμερα