Champions League 2012/13

O Μουρινιο, εαν σεβεται πολυ εναν προπονητη, αυτος ειναι ο Φεργκιουσον συν οτι μαλλον θελει να ειναι ο διαδοχος του στο Old Trafford.

Παντως, δεν καταλαβαινω γιατι χαλιεστε μερικοι.

Ετσι κι αλλιως, δε σας “ενδιαφερουν” αυτα και σας αρκει το 20ο. :bleh:

Πέρσι το πήραν Άγγλοι. Απέκλεισαν Ισπανούς.

Υπάρχει ένας αλάνθαστος τρόπος να πεις αν είναι κόκκινη ή όχι. Αν ήταν να δοθεί εναντίον της ομάδας σου, τι θα έλεγες; Εγώ θα έλεγα ότι δεν πρέπει να αποβληθεί ο παίχτης της ομάδας μου (υποθέτοντας ότι ο Νάνι είναι ο παίχτης της ομάδας μου - εφιαλτική υπόθεση εργασίας :lol:). Άρα, δεν είναι κόκκινη.

Και τον Ολυμπιακό!!! Τον έσφαξαν με την Λεβάντε :-s!!

Ναι, εγώ. Δίκιο έχει που λέει για τους 10 παίχτες. Θυμήσου πώς απέκλεισε πέρσι η Τσέλσι τους αγαπημένους της UEFA μέσα στην Ισπανία. Με 10 έπαιζε.

Δεν του κόστισε τίποτα.

Ο Μουρίνιο δεν θα κάτσει πολύ ακόμη Μαδρίτη και ο Φέργκιουσον ψάχνει κάποιον να αναλάβει την Μάντσεστερ μετά από αυτόν με τον Μουρίνιο βασικό υποψήφιο. Με οποιαδήποτε άλλη ομάδα να είχε γίνει η ίδια φάση, αμφιβάλλω αν ο Μουρίνιο θα έβγαινε δημόσια να πει το ίδιο πράγμα για την κόκκινη του Νάνι.

Σ’ αυτό συμφωνώ κι εγώ. Ο Μουρίνιο με τη δήλωσή του αυτή ήταν σα να λεγε “σας παρακαλώ μπορώ να είμαι ο επόμενος προπονητής της Γιουνάιτεντ;”

Ε ναι, γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.

Σωστό αυτό. Απ’ την άλλη, μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην κατάφερε ν’ αντέξει για πολύ απέναντι στην αριθμητική υπεροχή της Ρεάλ, αλλά η προσπάθεια που έκανε στα τελευταία 20 λεπτά να γυρίσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο παραμένει αξιοθαύμαστη, έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες. Γενικά πιστεύω ότι υπάρχει κάπου μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο “είμαι τόσο μάγκας που κερδίζω ό,τι και να μου κάνει η διαιτησία” και στο “κάνω ό,τι μπορώ αλλά τελικά υποτάσσομαι στο άνισο της όλης ιστορίας”. Λέω “κάπου” γιατί δε γίνεται να είναι σαφές πού βρίσκεται αυτό, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Η Γιουνάιτεντ χτες για κακή της τύχη βρέθηκε στην από κει πλευρά.

Τα σημερινα παιχνιδια δεν εχουν ενδιαφερον κατα την γνωμη μου.Η Γιουβε ηδη εχει καθαρισει και η Παρι δεν νομιζω να κινδυνεψει.Μακαρι να προηγηθει η Βαλενθια για να εχει ενδιαφερον

Εδω τι να ειπωθηκε αραγε?:-k

“του χρόνου πάω Άνφιλντ…”

Και ο παππούς του λέει “δε μας γ…άς κι εσύ;”

Και μετά του έβαλε δύο γκολάκια και τον πήδηξε…

Χαχα, κλαψ…

Μόνο με τακτική πάντως όχι. Αν δεν έχεις και κωλοφαρδία δε γίνεται, πώς να το κάνουμε. Αλοίμονο δηλαδή αν δεν σου κάνουν ευκαιρίες ομάδες σαν τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα με παίκτη παραπάνω… Επισης το ότι ο Μουρίνιο έβαλε τον Μόντριτς αντί του Αρμπελόα άλλαξε πολύ τις ισορροπίες, η μπάλα πέρναγε συνέχεια απ’ αυτόν μετά. Εν πάση περιπτώσει, σε όποιον πιστεύει ότι είναι απλή υπόθεση να προσαρμόσεις και τακτική και ψυχολογία σε τέτοια παιχνίδια μετά από κόκκινη (ακόμα και σε παίκτη τύπου Νάνι), τι να του πω. Όπως είπε κάποιος, με τη Ρεάλ παίζεις (που σημειωτέον κέρδισε 2 φορές τη Μπαρτσελόνα μέσα σε μια βδομάδα), όχι με τη Φούλαμ - με κάθε σεβασμό στη Φούλαμ… :stuck_out_tongue:

Και στο κάτω-κάτω τα γκολ ήταν γκολάρες: το σουτ του Μόντριτς δεν πιανόταν από κανέναν τερματοφύλακα στον πλανήτη και στο δεύτερο σίγουρα είναι θέμα άμυνας αλλά κρύψανε και τη μπάλα.

Σωστό αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ γιατί το έκανε. Έβαλε μεν το σίχαμα (Πέπε) όταν πέταξε και το δεύτερο αλλά ακόμα και τότε αφήνανε πολύ χώρο.

δεν ηταν τοσο πολυ οι παικτες το προβλημα, οσο το οτι επαναπαυτηκαν και η αποσταση μεταξυ αμυνας και κεντρου ηταν τοση με το συμπαθειο

…κάπως έτσι θα έγινε:lol: :slight_smile: :!:

Πάμε ρε βαλενθιάρα :!:

έτρεξα να ανοίξω την τηλεόραση, λέω θα δω κανένα 0-2 :frowning:

αν το εγραφε ο hopeto θα ηταν σιγουρα αυτο που λες

Ποιοι ακριβώς είναι οι 3 μεσοεπιθετικοί και οι 2 επιθετικοί , γιατί τότε με τόσους έπαιζε απ’ την αρχή του παιχνιδιού. Όταν έβαλε τον Πέπε , είχε 3 στην άμυνα και 1 αλλαγή να κάνει.Τι πιο λογικό, απ’τό να ξαναφτιάξει την άμυνα του; Επί της ουσίας , αντέστρεψε την προηγούμενη αλλαγή . Οι Αρμπελόα-Οζίλ έγιναν Πέπε-Μόντριτς.

Λάθος έκανα, μου χε διαφύγει η αλλαγή του Πέπε με τον Οζίλ.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι η Ρεάλ παρέμενε πολύ προωθημένη στο γήπεδο, αφήνοντας μεγάλους χώρους για τη Γιουνάιτεντ.

Παροαλυτά το “αλαζονεία” δεν το έγραψα με απαραίτητα αρνητική σημασία.

ΕΔΙΤ: ΒΑΜΟΣ ΕΡΝΕΣΤΟ :!:

γκολαρα ο Ζονας!!

σφυρίζει φουλ παρί ή μου φαίνεται?

Μια ανύπαρκτη νεόπλουτη ομάδα πέρασε στους 8 μην έχοντας να δείξει τίποτε το ενδιαφέρον.
Η πρόκριση είχε κριθεί σχεδόν ολόκληρη στο πρώτο ματς βέβαια.

Στο οποιο επρεπε να ειχε ριξει 4-5 παρ’ολα αυτα.