Champions League 2012/13

Μάλιστα… μιλάει και η γιουνάιτεντ για διαιτησία!!! όμορφα

Δε λέω ότι δεν αδικήθηκε αλλά είναι πραγματικά αστείο να μιλάτε όταν τα ίδια γίνονται υπέρ σας στο πολλαπλάσιο :wink:

Νομίζω πως καίει τον Νανι πως το πόδι του έμεινε ψηλά και πάνω στο σώμα του Αρμπελόα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση, ούτε κόκκινη αλά συμφωνώ με Κρισπ πως δεν είναι και σκάνδαλο.

Από κει και πέρα ναι αδικία, η αλήθεια όμως είναι πως εύκολα μπήκαν τα τεμάχια μετά την αποβολή. Υπερβολικός και άμεσος ο φόβος και το ταμπούρι των Άγγλων. Για μένα δεν δικαιολογείται.

ουτε καν, η μπαλα ειναι στο κατεβασμα, σηκωνει το ποδι για να κανει κοντρολ, το οποιο ποδι ειναι αρκετα λυγισμενο για το κοντρολ, δεν κανει τον ντανελ-σαν στο χτυπημα του πελαργου ξερωγω και ο αλλος ερχεται απο αλλη γωνια σε φουλ ταχυτητα και πεφτει πανω στην μπαλα και στο ποδι του.
νταξει καπου εχουμε χασει το νοημα με τις κοκκινες, πρεπει να δινονται μονο για καθαρη προθεση. αν ειναι να τιμωρειται η επαφη, να το κλεισουμε το μαγαζι και να αρχισουμε την αντιπτεριση

Μπορεί να κάνω και λάθος, εναμιση ριπλέη έχω δει ουσιαστικά.
Προσπαθώ κυρίως να πω ότι δεν μου φάνηκε σκάνδαλο ή τρελή αβάντα τεσπά.

Για τις κόκκινες εν γένει, οπως και για πέναλτυ μαζί σου 100% αλλά όπως φαίνεται η οδηγία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση.

Μα ανατρεπει ολη την ψυχολογια των παικτων μια τετοια ενεργεια.Σε ενα χρονικο σημειο που η Ρεαλ δεν υπηρχε και η Γιουναιτεντ ειχε ανοιξει το σκορ,δινεται η κοκκινη,τους αφηνεις με 10 απεναντι στη Ρεαλ,τους σπας τα νευρα,χανουν τη συγκεντερωση τους,μπαινει και το απιστευτο σουτ του Μοντριτς,ε δε θελει και πολυ,με τη Ρεαλ παιζεις οχι με τη Φουλαμ!
Ακομα και με 10 παντως,οταν συνηλθαν,χασαν και παλι απιστευτες ευκαιριες απεναντι σε μια Ρεαλ με παικτη παραπανω.

α ρε κοράκια μια ζωή κυνηγάτε την τίμια ,πιο τίμια και από τον νεντ σταρκ, μάντσεστερ:!:

Για μένα αυτό ακριβώς δεν δικαιολογείται. Η αντίδραση πρέπει να είναι διαφορετική για τέτοια ομάδα. Δεν χάθηκε το παιχνίδι στην κάρτα. Εσυ προκρίνεσαι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ερασιτεχνική αντιμετώπιση τελείως, το γήπεδο έγινε αμέσως γκρεμός. Εγώ ας πούμε στην κόκκινη έλεγα ναι θα ισοφαρίσει η Ρεαλ αλλά θα της βγει το λάδι αλλά κλαιν.

Φτάνει όμως με την κλάψα των λιβερπουλαίων.

Είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να την καταντάνε “ΑΕΚ της αγγλίας” οι έλληνες “οπαδοί” της.

Θα ήθελα να μιλήσω σοβαρά για το ματς, αλλά δόξα τω Θεώ, δεν μπορώ…

Δώσε πόνο κόρακα…

εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι, δεν της άξιζε της μάντσεστερ τέτοια αντιμετώπιση!

οκ δεν έχει πρόθεση ο νάνι αλλά και πάλι δεν ακουμπάει καθόλου μπάλα και αντίθετα του δίνει τα πλευρά στο χέρι…

ξεφεύγει από τη φάση όπου πήγε για μπάλα αλλά δεν πρόλαβε και βρήκε κάπως τον παίκτη και πάει για κίτρινη… πιστεύω δίνεται η κόκκινη… όχι ότι είναι μαρς κόκκινη αλλά δίνεται…

Πράγματι, έχει χαράξει βαθιές πληγές στο δύστυχο το ποδόσφαιρό μας, αλλά πού θα πάει, θα επουλωθούν.

Συνεχίστε να υπερασπίζεστε αυτή τη διαιτησία!

Ελα νταξει, εφυγαν οι πρωτοι σιχαμενοι, ας φυγει και η Ρεαλ στον αλλο γυρο και θα ειμαστε κομπλε. Να κανει και η Μιλαν την δουλεια της και ολα καλα (αν και με την Μπαρτσα δεν εχω προβλημα, θαρρω ομως πως θα ειναι πιο αμφιρροπη η διοργανωση αν βγει και αυτη εκτος).

Ε, ρε κλάμα :!:

Καλά μην παραλογίζεσαι, δε θα φτάσω στο σημείο και να κλάψω για την Γιουνάιτεντ :!:

Αλλά ότι απόψε είχε τη συμπάθεια, το σεβασμό και το θαυμασμό μου, τον είχε. Όπως και η Ρεάλ είχε όλο μου το μίσος, σαν το μεσκεουνκλούμπ σου.

Ντάξει, υπάρχει άνθρωπος που δε γελάει με αυτό το πόστ; Την επόμενη φορά που θα πρέπει να παίξει ομάδα του Μουρίνιο με Μόντριτς, Κριστιάνο, Κακά και Ιγκουαΐν με 10 παίκτες για μισή ώρα, θα σε έχει στα υπόψιν ο Σερ Άλεξ.

Κατά τ’ άλλα προφανώς κόκκινη δεν υπάρχει απ’ τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι πάει να κάνει κοντρόλ ο Νάνι και δεν έχει δει τον Αρμπελόα (το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η κόκκινη δόθηκε σε συνεννόηση με τον επόπτη ο οποίος είχε πεντακάθαρο οπτικό πεδίο).

Αν και δύσκολο, εύχομαι να το πάρει η Ντόρτμουντ.

Όχι θα βάλουμε εσένα κόουτς. Είμαι σίγουρος πως θα πάρεις την ομάδα και θα φύγεις επειδή σε αδίκησαν(sic).

Κατά τη γνώμη μου πάντως, το ότι η Γιουνάιτεντ γύρισε πίσω δεν ήταν συγκεκριμένη οδηγία αλλά ενστικτώδης αντίδραση των χαφ της που δεν έχουν τον χαρακτήρα να διαχειριστούν μια τέτοια εξέλιξη στο ματς.

Btw, φοβερή η αλαζονεία του Μουρίνιο να κρατά μέσα τρία δεκάρια και δύο κυνηγούς σχεδόν ως το τέλος.

Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη στεναχώρια μου…

Πάντως δεν περίμενα να πεί ο μουρίνιο μετά οτι “δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.”