Champions League 2012/13

καμια συμπαθεια δεν εχω στη γιουναιτεντ ,αλλα πραγματικα εμετος

και ηταν και ωραιο ματσακι ρε γμτ μεχρι την κοκκινη

Τι εγινε ρε δεν ηταν κοκκινη;;;Eιμαι δουλεια και δεν εχω δει τιποτα

τι χανουν οι μαντσεστεριανοι ρε 8O

Πήγε να κάνει κοντρόλ με το πόδι ψηλά ο Νάνι ήρθε από πίσω του παίκτης της ρεάλ και μαζί με την μπάλα βρήκε και τον παίκτη. Ήταν ολοφάνερο πως ο Νάνι δεν τον είχε δει αφού πήγαινε προς τα πίσω για να βρει την μπάλα και ο άλλος ερχόταν στην πλάτη του. Πέφτουν και οι 2 κάτω και εκεί που λες άντε μια κίτρινη και πολύ είναι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ βγάζει κόκκινη.

Καταλαβα.Thanks dead

με παίκτη παραπάνω είστε, μην κάνεις καθυστερήσεις βρε εμετέ

σιχαματα της ευρωπης μια ζωη ρε γμτ

…εννοείς αυτοί που αποκλείστηκαν…

Ντροπη για το αθλημα,ντροπη για τον θεσμο!

Όποιος είναι Ρεάλ και τα προηγούμενα χρόνια κάπως είχε ανησυχήσει γιατί συνήθως ήταν η Μπαρτσελόνα που ευνοούνταν σκανδαλωδώς, σήμερα πρέπει να αισθάνεται και πάλι ήσυχος. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Στο ίδιο έργο θεατές (αγγλική ομάδα που παλεύει σαν θηρίο σφάζεται στο γόνατο για να περάσει η ισπανική ομάδα) και επιτέλους ας αλλάξει το όνομα της UEFA σε “Ομοσπονδία για την Εξυπηρέτηση των Δύο Σιχαμένων της Ισπανίας” ή ας γίνει επίσημο σύνθημά της το “η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα να κερδάνε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν”, για να ξέρουν κι αυτοί οι υπόλοιποι τι παίζει.

Χίλια μπράβο στη Γιουνάιτεντ για την παλικαρίσια, ηρωική προσπάθειά της να πάρει ένα χαμένο ματς απέναντι σε θεούς και δαίμονες, δόξα και τιμή στο Μέγα Ράιαν Γκιγκς και τον αγέραστο Σερ Άλεξ.

Οι ανυπαρκτοι αν δεν υπηρχε η αποβολη,δε βαζαν γκολ,4 ωρες να επαιζαν.Υπαρχουν και αγωνες στην Πρεμιερ που εμεις εχουμε ευνοηθει,αλλα το σημερινο ειναι ντροπη.Και πιο πολυ σιχαινομαι οτι παλι θα ακουμε για τον τρισμεγιστο Μουρινιο(τον οποιο ο Σερ Αλεξ εκανε μια χαψια τακτικα).

οχι εννοω αυτους που ευνοηθηκαν. η γιουναιτεντ ηταν πολυ καλυτερη οσο παιζανε με 11, ειναι κριμα πραγματικα

…δεν υπάρχει η λέξη κρίμα για αυτή την ομάδα…σόρυ…

Εμένα πάλι δε μου φάνηκε και τόσο σκανδαλώδης η αποβολή.
Η τάπα του Νάνι χτυπάει όλη στο πλευρό του παίκτη της Ρεάλ.

Στο όριο μεταξύ “δίνεται” και “τραβηγμένη” θα έλεγα.

Βέβαια αν ακολουθήσουμε τη σχολή των απόγονων του φράνκο, αφαιρούμε καμιά 10αριά καρέ απ’ το gif-άκι και μονομιάς ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ :!:

Ψ. Γράκχε πάλι με την μπάρτσα ασχολείσαι βλέπω ε, σου χει χαράξει βαθιές ποδοσφαιρικές πληγές φαίνεται.

α ρε κακομοιρη.Τι να σου κανουμε και σενα που εβαλες τεσσερα το σαββατοκυριακο και τραγουδουσες ‘‘θα’νε σα να μπαινει η ανοιξη’’.

[SPOILER][/SPOILER]

?

Μα ειναι εμφανες οτι ο Νανι δεν ειχε καμια προθεση και παει απλα να κατεβασει την μπαλα,χωρις να εχει δει τον παικτη.Στο πρωτο ημιχρονο εγινε μια παρομοια φαση με τον Αρμπελοα να χανει το κοντρολ και μετα ηθελημενα να χτυπαει με τις ταπες τον Εβρα για να κοψει την αντεπιθεση,αλλα ο διαιτητης εδειξε κιτρινη.Υπαρχουν λοιπον ή οχι δυο μετρα και δυο σταθμα στις αποφασεις του ρεφερι?

Απλα αφου η μπαρτσα παει για αποκλεισμο πρεπει καποιο ονομα να πουλησει βρε αδερφε.Με Μπαγερν και με γιουβεντους θα την βγαλει ο Μισελ;

…σόρυ και πάλι που δε στεχαχωρήθηκα. Ας βάζατε τον Κλάτεμπεργκ και τον Γουέμπ…

Δεν την είδα αυτή τη φάση, είχε κοπεί το στρημ.

Συμφωνώ ότι δεν έχει πρόθεση, δεν μπορώ να ξέρω αν έχει δει ή όχι τον αντίπαλο, αλλά το πόδι τόσο ψηλά είναι πάντα επικίνδυνο παίξιμο.

Δεν είπα εξάλλου ότι είναι μαρς κόκκινη, αλλά ότι ο τρόπος που τελικά χτυπάει ο Νάνι τον άλλον (έστω χωρίς πρόθεση) συνιστά μαρκάρισμα στα όρια του “δίνεται/δε δίνεται” όσον αφορά στην κόκκινη.