Champions League 2012/13

δες το ρηπλέυ από το λινκ 3 σελίδες πριν

Σωστος, δεν υπαρχει χερι, στο ριπλευ αυτο φαινεται καθαρα, δεν το ειχα δει.

Πρέπει να ανοίξει θρεντ για το πιο αντιπαθητικό ποδοσφαιρικό στυλ από ομάδα champions league μου φαίνεται. Γιατί αν συγκρίνω την Μπαγερν στα τέλη των '90 αρχές '00 και την Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών (2 εντελώς αντίθετα στυλ) τότε η Μπαρσελόνα παίζει το απόλυτο ποδόσφαιρο. Ο τελικός Βαλένθια - Μπαγερν που κρίθηκε στα πέναλτι ήταν ότι χειρότερο έχω παρακολουθήσει σε αγώνα τέτοιου επιπέδου.

H Mπαρτσελονα παιζει αποτελεσματικο ποδοσφαιρο… οχι απαραιτητως ομορφο, μαλλον εκνευριστικο ειδικα αν την αντιπαθεις (Ω ΝΑΙ:roll:). Την καλυτερη μπαλα για το ματι την εχει παιξει η Αρσεναλ πριν καποια χρονια. Αλλα οπως εχω ξαναπει, προτιμαω το ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας που θα κερδισει τιτλο, παρα το “ενταξει πηραμε τα αρχιδια μας αλλα παιξαμε μπαλα”

Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Δεν λέω να παίζει η μπάλα 90 λεπτά πάνω κάτω αλλά το ταμπούρι και ότι μας βγει σε καμιά αντεπίθεση δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να δω. Αυτό το πράγμα που έπαιζε η Μπαγερν τότε απλά δεν βλεπόταν. Και από όσο μπορώ να θυμηθώ (με εξαίρεση την Τσέλσι) καμιά άλλη ομάδα δεν κατέκτησε τίτλο παίζοντας με αυτόν τον τρόπο.

Είχε αποκλείσει Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ το 2000-2001 η Μπάγερν στους 8 και στους 4, μια χαρά έπαιζε. Όσο για τα τέλη '90, αρχές '00 που λες, το 1998-99 πήγε αήττητη στον τελικό όπου κοιμήθηκε ο Θεός και έχασε από τη Γιουνάϊτεντ έτσι όπως έχασε και δε θυμάται κανείς τι μπάλα είχε παίξει και το 1999-2000 είχε ρίξει 4 μέσα, 4 έξω στη Ρεάλ μέσα σε 6 μέρες στους δεύτερους ομίλους και γενικά είχε παίξει τρομερά, όμως είχε πέσει πάνω τη Ρεάλ στους 8 ή στους 4 και είχε αποκλειστεί χάνοντας 2-0 στη Μαδρίτη με σημαντικές απουσίες και νομίζω και ένα πέτσινο γκολ και νικώντας 2-1 στη ρεβάνς, όπου νομίζω είχε χάσει και πέναλτυ. Εκτός αν είχες δει μόνο τον τελικό με τη Βαλένθια το 2001 που όντως ήταν σούπα, όπως τόσοι και τόσοι τελικοί (επίσης, η Βαλένθια είχε πλέον μεταμορφωθεί σε άλλη ομάδα από αυτή τη θεαματική ομάδα που είχε φτάσει στον τελικό το 2000 με τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα). Οι ημιτελικοί Μπάγερν-Δυναμό Κιέβου, ας πούμε, ήταν και γαμώ τα παιχνίδια, στο Κίεβο είχαν έρθει 3-3 (είχε βάλει και ένα απίστευτο φάουλ ο Έφενμπεργκ).

Συμφωνω με pantelis79 για Μπαγερν.Αν και δεν ειμαι φαν της,εκεινη την περιοδο ειχε καλη ομαδα και επαιζε καλα.

Mακαρι να παιζανε οι ομαδες τωρα οπως επαιζε η Μπαγερν τοτε.

και το γκολ της ρεαλ ηταν ενα φαουλ του ρομπερτο καρλος απο τα 123342342 μετρα νομιζω.
και γω δεν καταλαβαινω τι δεν αρεσε στον ντεντ απο εκεινη τη μπαγερν, εκεινη η ομαδα ηταν ο λογος που υποστηριζω μπαγερν αυτη τη στιγμη και ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας δε θυμαμαι να επαιξε, κατα κυρια βαση τουλαχιστον. ηταν απο τις πιο direct ομαδες που θυμαμαι, η μπαλα πηγαινε μονο μπροστα

ναι ο τελικος με τη βαλενθια ηταν σουπα, αλλα μετα το χουνερι του 99 δεν τους κατηγορω. (μακαρι να ειχαν το μυαλο και το μεταλο εκεινων των παικτων οι σημερινοι φλωροι της μπαγερν)

Εν τω μεταξύ το 1999 αν κέρδιζε στον τελικό, θα έκανε τρεμπλ, όπως έκανε η Γιουνάϊτεντ. Αλλά η ιστορία θυμάται μόνο τον νικητή.

Πάντως η Μπάγερν τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί λούζερ, θέλει προσπάθεια για να το αλλάξει αυτό (δηλαδή, πρέπει να πάρει το CL :)).

Φετος κατα την γνωμη μου εχει πολλες πιθανοτητες

Το '99 έγινε η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία που να θυμάμαι σε ματς τέτοιου επιπέδου.
Με βάση τις ευκαιρίες (και μιλάμε για κλασικές ευκαιρίες, δοκάρια, σμάιχελ να πιάνει τα άπιαστα κτλ) το σκορ έπρεπε να είναι 4 ή 5-0.

Αλλά δεν είχε άμυνα της προκοπής και το πλήρωσε.

Η τωρινή Μπάγερν πρέπει να ξεμπλέξει απ’ τον πιο λίγο κι από λίγο (για τα μεγάλα ματς) Ρόμπεν και να βρει ένα αμυντικό χαφ που να δαγκώνει ατσάλια.

Αν θυμαμαι καλα, ηταν το κλασικο φαλτσαριστο σουτ του Καρλος και ο Καν ενω επεσε, επιασε την μπαλα, αυτη περασε απο κατω του ή καπως ετσι. Μου εχει μεινει αυτη η φαση.

Κεφαλιά του σάπιου του κωλο-Ανελκά ήταν, άπιαστη, στο λαιμό μου είχε κάτσει :evil:.

Έτσι είναι. Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Η άμυνα μια χαρά ήταν, Κουφούρ, Ματέους λίμπερο (είχε βγει αλλαγή όταν μπήκαν τα γκολ…) και Τόμας Λίνκε είχε πίσω. Είπαμε, κοιμήθηκε ο Θεός και θέλησε να το πάρουν οι άλλοι, να μην τον έχει ο Λόταρ στη συλλογή του αυτόν τον τίτλο. Άμυνα μια χαρά είχε, η επίθεση ήταν το θέμα, δεν έπαιζε ο Έλμπερ στον τελικό γιατί ήταν τραυματίας και έπαιζε ο ξύλινος ο Κάρστεν Γιάνκερ, το ένα από τα δύο δοκάρια ήταν δικό του.

Ο Ρόμπεν είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, και πέρσι αυτός ο βλάκας μας κατέστρεψε στον τελικό, ο παπάρας. Ουστ.

Ενω στον τελικο του Μουντιαλ της Ν.Αφρικης διεπρεψε.
ΜΑΛΑΚΑ Ρομπεν ! Βαλτο το γαμιδι !

Ε,χμ…ο Ρομπεν μονος του την πηγε την Μπαγερν στο τελικο του τσουλου με απεναντι στην Ιντερ.Μην ειστε τελειως αχαριστοι.Με τοσους τραυματισμους που εχει καθε χρονια,δεν λες και λιγα τα οσα εχει πετυχει στην καριερα του!

Έκανε πολύ καλά παιχνίδια τότε, είχε βάλει και εκπληκτικό γκολ στο εκτός με την Μάντσεστερ (που από 3-0 γύρισε σε 3-2, ένα μονοκόμματο σουτ μετά από μπαλιά από κόρνερ είχε βάλει), όμως στον τελικό είχε ΠΑΛΙ χάσει τετ-α-τετ.

Ναι μεν αλλά κατεβήκαμε να παίξουμε τελικό χωρίς Κιν και Σκόουλς. Παίζαμε και κλασσικό 4-4-2 τότε, για γέλια ήταν το κέντρο απ’ ό,τι θυμάμαι. :stuck_out_tongue:

Τιμωρημένοι ήταν, πώς θα έπαιζαν :);

Και κάπως έτσι ένα αστείος διαιτητής με μια από τις πιο γελοίες κόκκινες κάρτες σε champions league γαμάει μια ομάδα και αλλάζει έναν αγώνα. Δώστε το στον Μουρίνιο να τελειώνουμε.