Champions League 2012/13

βινι τζοουνς επισης,ο απολυτος θανατοποινιτης

Και βέβαια ο δικός μου, ο μαφιόζος Ντένις Γουάιζ :smiley:

Γνωστος κωλοπαιδαρας ο Κιν, αλλα μιας και οπαδος της Μαντσεστερ τον γουσταρα και εγω. Οπως ειπαν και οι ChrisP και Γρακχος τουλαχιστον τοτε υπηρχαν κωλοπαιδαραδες με καποια ιδανικα και ας μην ειχαν την αισθηση του μετρου. Σημερα δεν υπαρχουν τετοιοι τυποι. Στους αγαπημενους μου αυθεντικους τσαμπουκαδες ο [B]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/B] Καντονα.:bow2:

δοκτωρα ωραιος ο θιασος σημερα ε?

Μαύρη μέρα για το αντι-μπάρτσα τρεντ σήμερα… :frowning:

ε χαρηκαν λιγο και αυτοι, αλλα δεν κρατησε πολυ

Εγω χαιρομαι που περασατε παντως.Μακαρι να πεσουμε μαζι στον επομενο γυρο γατακια!!!

Έδειξε ποια είναι η Μπάρτσα. Το πρώτο γκολ είναι ποίημα.

τα’κανε πουτανα χτες ο αλεγκρι, τους εκανε πουτανα και ο μεσσι και εδεσε το γλυκο…
αναμενομενο ηταν να τους πιασει απ’το λαιμο η μπαρτσελονα με το ξεκινημα αλλα τετοια χαλια στην αμυνα της μιλαν δεν τα περιμενα…

το δευτερο ειναι οφσαιντ? δεν το βρισκω απο το πλαι… παντως χτες που εβλεπα το ματς ουτε που το παρατηρησα

αυτα τα γατακια ειναι ντροπη να παιζουν για την μπαγερν

Καθαρό γκολ για τη Μάλαγα, ανακαλύπτει φάουλ.
1 μέτρο καλυμμένος ο Γουόλκοτ, ανακαλύπτει οφσάιντ.

Η σουπερλίγκα έχει ολ σταρ διαιτητές μπροστά σ’ αυτούς τους παλιάτσους.

δεν μπορει ρε πουστη να εχουμε αμυντικα χαφ παικτες πιο σοφτ και απο ζελε

αυτος ο μαρτινεζ αξιζει 40 μυρια??? θα τρελαθω ρε θα χασω το μυαλο μου…ο αλλος ο γκουσταβο χανει μονομαχιες απο τον ραμσευ

που παμε ρε

Παει φουλ για οχταδα η Μαλαγα!!!

ΜΑΛΑΚΑ ΖΕΡΒΙΝΙΟ :!:

βρε αει στο διαολο γαμημενα κωλοπαιδα βγαλτε τις φανελες και παιξτε μονο με τη χανσα ροστοκ

αθλιοι

Ρε λετε να προλαβαινει να τους κανει την κηδεια η Αρσεναλ;;;

Δεν ειδα τον αγωνα, αλλα τοσο παραπονο δεν θυμαμαι αν/ποτε ειχα ξανανιωσει.

Πως παιξαμε; Καμια πληροφορια;

δεν εχω ξαναξενερωσει ετσι για προκριση

κριμα για την αρσεναλ και καθαρη φαση με τον γουολκοτ την εκοψε

Δεν το ειδα ολο αφου γυρναγα και εβλεπα και την Μαλαγα αλλα παιξατε αρκετα καλα μεχρι και την προκριση μπορουσατε