Επειδη δεν εχω ξαναψαχτει, μπορω να δω αυριο καπου ολο το ματς;
δηλαδη αυτοι της αρσεναλ θελαν την προκριση? ειδα μονο τα τελευταια λεπτα του ματς,αλλα οι παικτες της αρσεναλ καναν τουλαχιστον 5 ηλιθια φαουλ στο τελος και δωσαν απο μισο λεπτο καθυστερηση στην μπαγερν στο καθενα…δε γινεται επαγγελματιες παικτες τετοιου επιπεδου να ειναι τοσο ηλιθιοι
martian δεν επαιξε καλα η αρσεναλ, ενδεικτικα τα σουτ ηταν 21-5 για την μπαγερν η κατι τετοιο…
απλα τοσο αψυχη ομαδα δεν εχει ξαναπαρουσιαστει στο μοναχο
και 1000-2 να ηταν τα σουτ απειρος σεβασμος για την Αρσεναλ,κριμα που το νησι δε θα εχει εκπροσωπους φετος στους 8…
Δεν περιμενα την Μπαγερν ετσι.Μαλλον την βραχυκυκλωσε και το γρηγορο γκολ της Αρσεναλ.Παροτι υποστηρικτης των Γερμανων,μπραβο στους κανονιερηδες.
Γι’ αυτό κι εγώ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη. Όντως, soft αμυντικά χαφ. Και Βαν Μπούϊτεν πίσω, δε γίνεται αυτό, δεν πας πουθενά έτσι.
[B]Μάλαγα ? Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης ? Γαλατάσαραϊ
Παρί Σεν Ζερμέν ? Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους [/B]
Eγώ βλέπω Ντόρτμουντ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους να περνάνε.
Μετά πώς διασταυρώνουν?
Δεν έγινε κλήρωση για μετά. Αυτή θα γίνει 11 Απρίλη.
Νομιζω πως δεν εχει κληρωση για ημιτελικα, χιαστι ή καπως ετσι πηγαινουν.
ποσο βιντατζ ζευγαρι το Μπαγερν Γιουβεντους…
Οχι έχει κληρωση. Παίζουν πρώτο αγώνα 2-3 Απριλίου και 9-10 Απριλίου τις ρεβανς. Στις 12 Απριλίου είναι η κληρωση.
Μπαγερν-Γιουβε το πιο αμφιρροπο παιχνιδι και μετα ερχεται το Μαλαγα-Ντορτμουντ που κατα την γνωμη μου θα περασουν οι Γερμανοι ευκολα η δυσκολα.Στα αλλα δυο Ρεαλ και Μπαρτσα λογικα δεν θα εχουν προβλημα
ετσι τα βλεπω κι εγω και νομιζω οτι θα περασει η Μπαγερν
Θα συμφωνήσω στα 2 απο τα 4
δηλαδή Ντορμούντ και Ρεαλ
Στα υπόλλοιπα θα πω Μπάγιερν και Παρί Σεν Ζερμέν
Μια ενδιαφέρουσα στατιστική λέει ότι η ομάδα που έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της περνάει αυτή στο 70% των περιπτώσεων
edit: παίζει να ήταν και παραπάνω κοντά στο 80% και δεν μπορώ να βρω πηγή τώρα
ποια παρί ρε μάστορα. μας δουλεύεις? με ποιον να αποκλείσει τη μπαρτσα. άστο ούτε καν. είναι μικρή ομάδα η παρί. όσο νεόπλουτοι και να είναι ,όσα λεφτά και αν έχουν ριξει ,οι παίχτες που έχει είναι πολύ λίγοι μπροστά στη μπαρτσελόνα. εδώ κόντεψαν να αποκλειστούν από τη βαλένθια. ποια παρί τώρα.
Λογικα μιλωντας, το μονο αμφιρροπο ζευγαρι ειναι το Μπαγερν-Γιουβεντους.
Ακομα και στο Μαλαγα-Ντορτμουντ πιστευω οτι η Ντορτμουντ ειναι αρκετες κλασεις πανω και με μονο στοχο διαθεσιμο το τσ.λ. …ε δεν πιστευω να μας κανει καμια γκελα.
Γαμω τις ομαδες εχει η Παρι αλλα χωρις Ιμπρα στο πρωτο ματσ δεν θα κανει και πολλα. Ενα Χ στην Γαλλια και μια 3-4αρα στο Καμπ νου και γεια σας.
Η Μπαρτσελονα ειναι τοσο κωλοφαρδη που στους 4 θα πεσει με Ντορτμουντ ( ή Μαλαγα εστω).
Λετε να εχουμε classico στον τελικο;;;