και εκεί θα μιλήσει η κλάση του αργεντίνου και ο πορτογάλος θα βάλει τα κλάματα…
για εκει το πανε μου φαινεται
…δεν είναι απίθανο, αλλά μην την έχουμε από τώρα χαμένη την Παρί…φέτος είναι ικάνή για μέγάλα πράγματα:):!:
Δεν την κοβω να φτανει τοσο μακρια…
Τι ασίστ έβγαλε ρε… :eek: :eek:
Πραγματικά απίθανη. Τρελό οφσάϊντ το 1-1, γελάει ο κόσμος. Πολύ καλή η Μπάγερν, απ’ ό,τι διαβάζω, να δούμε πού θα τα σκατώσει φέτος…
Λογικα στα ημιτελικα
Και η Μπάγερν οφσαιντ έβαλε και γλύτωσε και μια κόκκινη ο Ριμπερί. Κατά τα άλλα με απογοήτευσε η Γιουβέντους
Λίγο οφσάϊντ όμως :p.
Πάμε μωρή Dortmund να κερδίσω το στοίχημα!!
Η Γαλατα πρεπει να ματωσει για να παρει κανα φαουλ μου φαινεται.
Μετα τον τερματοφυλακα Ρομπερτο Καρλος εχουμε και τον τερματοφυλακα
Κεντιρα !
Ανωτερη η Γαλατα στο γηπεδο, αν ηταν και πιο σοβαρη στην αμυνα θα ηταν αλλιως τα πραγματα. Εχει ψωμι ακομα.
Υ.Σ. Δειξτε την ντριμπλαρα του Ντρογκμπα σε replay ρε αρκουδεηδες ακομα τον ψαχνει ο αμυντικος (ποιος ηταν, αληθεια?).
Ramos νομίζω
εμετικοι οζιλ/διαιτητης του δειχνει ποσα φαουλ εκανε και ο αλλος βγαζει καρτα στο μελο ενω δεν συμμετειχε καν στη φαση #-o
λολ δευτερο πεναλτυ που δε δινεται στην γαλατα,και καρτα για θεατρο ενω δεν ακουμπαει καν μπαλα ο αλλος και του παταει το ποδι καθαρα
Αστεια Ρεαλ.
Φαίνεται οτι σπρώχνουν τη ρεάλ απο την εγκληματική κόκκινη που είχε δώσει με τη μάντσεστερ. Σιγά μην κολλούσαν στην γαλατά. Αφου την έδωσαν και τον πιο εύκολο αντιπαλο που υπήρχε από τους 7.
Και μην ξεχνάτε ότι το τρίτο γκολ ήρθε από ανάποδο φάουλ.
Αιώνια Ρεάλ.
Και μετά λέτε για το παρασκήνιο του γαύρου στην ελλαδίτσα… [-X
Αστην μέχρι εκεί είναι οι άσχετοι. Παρακάτω δεν θα φτάσουν. Στους 4 καλά είναι. Από εκει και πέρα με όποιον και να “κληρωθεί” θα αποκλειστεί. Εκτός και αμα γίνουν κόκκινες κτλ.