Champions League 2012/13

Δεν το ειδα το παιχνιδι για να πω αν μας εσπρωξαν η οχι αλλα ρε φιλε και η κληρωση στημενη ηταν;;;Ελεος δηλαδη

ΚΕΝ, κάθε φορά που σφάζουν αντίπαλο της Ρεάλ δεν έχεις δει το παιχνίδι ρε φίλε :lol:

Επιτέλους, σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση.

Τραγική διαιτησία.
Και η Γαλατά μπήκε με κόμπλεξ μέσα ότι θα φάνε πολλά.

Για τα χθεσινά η Μπάρτσα δεν θα χει πρόβλημα και να λείπει ο Μέσι, ενώ η Μπάγερν έδειξε άλλη μια φορά πόσο οργανωμένα και άψογα κινείται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι θα το πάρει. Ας το πάρει πάλι και η Μπάρτσα, όχι η Ρεάλ με αυτούς τα εμετικά σφυρίγματα.

Άντε ρε λέω και εγώ, καλά είδα (επικίνδυνο παιχνίδι απο ράμος σε ντρογκμπά δεν ήταν; η μήπως αυτό ήταν σε άλλη φάση;)

εννοείται οτι η κληρωση είναι στημένη. Oποιον θέλουν να ευνοήσουν το κάνουν. Εδώ μπορούν να κλωνοποιήσουν άνθρωπο στα μπαλάκια του c.l. θα κολλήσουν?

Μέχρυ ένα σημείο βέβαια γιατί αν ήθελαν να κάνουν πραγματικά την τέλεια κλήρωση θα βάζανε τη μάλαγα με την μπάρτσα και θα κάναν το super underdogs derby psg borussia :slight_smile:

Εγώ δε θα το έδινα αυτό το πέναλτυ. Από το μισό μέτρο και χωρίς καν να έχει γίνει σουτ προς το τέρμα, σιγά, κλάϊν.

Όχι, για την ίδια φάση λέμε.
Ο Ράμος πάει με τα τσαρούχια στον Ντρογκμπά και αντί να φάει φάουλ και κίτρινη, τα τρώει ο Ντιντιέ (!).
Και μετά την εκτέλεση του φάουλ ο Ιγκουαϊν κάνει το 3-0.

[SPOILER][SIZE=“7”]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΣΤΙΛΛΗ ΣΑΣ[/SIZE][/SPOILER]

Τι να κανω ρε αφου τυχαινει και δουλευω.Παντως αμα μας παει ετσι θα κανονισω να δουλευω και στα ημιτελικα και στον τελικο μπας και σηκωσουμε κουπα

Ντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα με τη Ρεάλ.

Εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι η κόκκινη με Man.U. δεν ήταν και ο ορισμός της πιστολιάς ενώ για το πέναλτι καλά τα λέει ο Παντελής, ναι μεν χέρι και μπορούσε να το δοθεί αλλά δεν ήταν και χολέμπας με ΑΕΚ (το παίζω τίμιος γαύρος τώρα :razz: ).

Πιο αστεία ήταν η κάρτα για θέατρο στον κακόμοιρο Τούρκο προς το τέλος του ματς.

Απλά αυτή τη στιγμή ζούμε την εφαρμογή του “γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και όλο και κάπου θα πιάσει”.

Σιγά την πρωτοφανή σφαγή. Ένα κοράκι εντεταλμένο πήγε και απλά έκανε τη δουλειά του. Κι έτσι κι αλλιώς η Ρεάλ θα κέρδιζε. Και δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στην Τουρκία και να την πατήσει…

Γνωστή στρατηγική του Μουρίνιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το έχει δηλώσει κιόλας ότι βάζει τους παίχτες του να διαμαρτύρονται συνέχεια για να επηρεάζουν τους διαιτητές.

για να ανάψουν λίγο τα αίματα…8)

Τι κούπα να πάρετε βρε ανύπαρκτα καραγκιοζάκια της Καστίλλης…:stuck_out_tongue: Θα πέσετε πάνω σε καμιά Bayern-άρα και θα ψάχνεστε. Εδώ με τη Γαλατά βάλατε 3 επειδή σας έσπρωχνε από παντού ό Νορβηγός, και πονάγαν τα μάτια μας μ’ αυτά που γίνονταν. Άνετα έπαιρνε διπλό (έστω χ) η Γαλατά, κατέβηκε ξεψάρωτη στο γήπεδο και σας έπαιξε στα ίσια. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Άντε και φέτος η κούπα στο Μόναχο με το καλό έτσι για να μπούμε λίγο στο μάτι του Γράκχου με τη μπλε ομάδα του που βολοδέρνει φέτος στο Europa League :stuck_out_tongue: (αν και πέρισυ της άξιζε και με το παραπάνω το CL).

:blink:

1. Ο Γράκχος παρακαλάει να το σηκώσει φέτος οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (οποιαδήποτε όμως) αλλά κατά τ’ άλλα αν η κούπα πάει στο Μόναχο θα μπείτε στο… μάτι του Γράκχου;

2. Η μπλε ομάδα του Γράκχου “βολοδέρνει” στους 8 του “παρακατιανού” Europa League και ουσιαστικά στους 4 όντας εκ των φαβορί να το σηκώσει, στην οποία περίπτωση θα γίνει μία από τις ομάδες του ολιγάριθμου προνομιακού κλαμπ των ομάδων που έχουν σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα δύο συνεχόμενες χρονιές, και νομίζεις ότι ο Γράκχος χαλιέται;

Νομίζαμε ότι χαλιέσαι επειδή έδιωξε τον Ντι Ματέο και “να πα να γαμηθεί ο Αμπράμοβιτς με τα κωλολεφτά του!” :razz:

Στο 1) το 99% των φιλάθλων παγκοσμίως συμφωνεί :stuck_out_tongue: Όσο για το Μόναχο, ε όσο να ‘ναι μας πήρατε τη μπουκιά απ’ το στόμα πέρυσι, ακόμα εγώ το κρατάω μανιάτικο :stuck_out_tongue:

1. Ε, μεταξύ μας, δεν σου έτυχαν και τίποτα μεγαθήρια στο Europa, και ακόμα και εσύ το λες ότι είσαι ήδη στους 4 μετά την 3άρα στη Ρούμπιν. Βάλε και τον αποκλεισμό σου από το CL, δεν έχεις και καμιά τρελή ευρωπαϊκή πορεία φέτος, για τα δεδομένα της Τσέλσι…

Επίσης αν το πάρει η Chelsea θα είναι μόλις η 4η ομάδα (μετα από Bayern, Ajax, Juventus) που θα έχει και τα τρία κύπελλα ευρώπης. (Ch.L. / CWC / UC)

Εντάξει ρε Πανούλη, αν σηκώσω φέτος το Europa League έλα μετά να μου κάνεις καζούρα για την απογοητευτική ευρωπαϊκή χρονιά μου, μιλάμε θα είμαι εντελώς σκασμένος!

Πρώτον, αυτά είναι δικά μας θέματα και να μην ανακατεύεστε οι απ’ έξω, εντάξει; Δεύτερον, αν ξαναφέρει Ζοζέ και Ντιντιέ, τον συγχωρώ. Νομίζω. :stuck_out_tongue:

έντιτ
Σωστός ο Αλέκος